zdenouch Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 man_eta_poloosy.doc Poradí mi někdo z vás kdo jste už měnil manžetu na poloosy ? Pokud jste to nechával někdo dělat v servisu na kolik to vyšlo? Prosím o popis postupu výměny. Našel jsem si náhradní díly v ETCE. Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 (editace) Ve značkovyc práce cca 800 + geoška Editováno: 13. Květen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 (editace) Dík za info. Chtěl jsem se do toho pustit sám, ale nachám na odborníky. Editováno: 13. Květen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 (editace) když si spočítám 800,- práce , 500,- geoška , svěrky 200,- manžeta 570,- tak to je 2100,- !!! Editováno: 13. Květen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 (editace) Třeba má matroš svůj Editováno: 13. Květen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cucox Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 (editace) Dobry den.dokazal by mi nekdo vymenit manzetu poloosy Oll?jsem z prahy dekuji Editováno: 13. Květen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 čao mě vyndaval poloosy juke.box a člověče vyndal je aníž by rozhodil geometrii prostě stočil kola povolil matku na náboji pak na homokinetáku u převodovky a vykličkoval ven " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 cucox: Tohle musi zvladnout kazdy normalni mechos. Takze bych se nekde poptal v okoli. Ja jeste povoluju i svisli cep, a pak uz to rameno lehce odpojis=odklonis a mas dost mista na vytahnuti poloosy. Jedine co je nekdy perlicka, je povolit matici naboje kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 (editace) No tak zkus to dát do nějakýho servisu,jestli se ti s tím budou kličkovat, protože to je milimetrová práce a opruz, já chtěl někomu ušetřit čas a peníze za geo, tak jsem si tu práci dal. Jinak spíš si myslím že jinde vyhodí dole 3 šrouby a povysunou čep z ramene, ale pak to je 100% zralý dát na geometrii, pro někoho další kšeft a proč by se stím pr*al že? Grym: No a jsme uz toho odklonění čepu a pak tradá rovnou na geo Editováno: 22. Květen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 možná nepovoluje tie 3 osmičky šróby,ale tú maticu na zvislom čape.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 juke.box: Nevim jak se to dela u vas, ale me uz stari mechosi ucili jak to rozdelat anis bys rozhodil geometrii. Kapnul na to (libero1071) Jako muzeme si povidat o tom, ze to sedne o nejakou tu desetinku vedle atd. Ale kdyz vezmu v potaz to, jak vypadaji cesty po zime, tak kazdy vymete hodne der ktere maji mnohem horsi dopad na tu geometrii, nez onen povoleny cep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Poloos sa da vybrat aj bez povolenia spodneho capu na ramene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovysek Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Chci se zeptat - na levé poloose, vnější homokineťák - jak ho sundám z poloosy ? stačí vyklepat kladivem ven nebo je tam nějaký pojistný kroužek nebo tak ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 na polose je nasazený nepřístupný pojistný kroužek, kloub se ale dá jednoduše sklepnout. Kroužek by se měl vždy vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovysek Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Super, děkuji za info Kroužek by měl být tím pádem v sadě, raději se na to poptám. Do jakého místa "mlátit" kladivem, abych nezničil homokineťák ? Do míst vyznačených červeně na foto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Ano, a měla by se použít gumová palička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.