Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

man_eta_poloosy.doc

Poradí mi někdo z vás kdo jste už měnil manžetu na poloosy ? Pokud jste to nechával někdo dělat v servisu na kolik to vyšlo? Prosím o popis postupu výměny. Našel jsem si náhradní díly v ETCE. Předem děkuji. :help::palec2:

Ve značkovyc práce cca 800 + geoška

Upraveno od Wojnar

• Autor

Dík za info. Chtěl jsem se do toho pustit sám, ale nachám na odborníky. :palec2:

Upraveno od Wojnar

• Autor

když si spočítám 800,- práce , 500,- geoška , svěrky 200,- manžeta 570,- tak to je 2100,- !!! :aggressive:

Upraveno od Wojnar

Třeba má matroš svůj :kuk:

Upraveno od Wojnar

• 3 roky později...

Dobry den.dokazal by mi nekdo vymenit manzetu poloosy Oll?jsem z prahy dekuji

Upraveno od Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!

• 2 týdny později...

čao mě vyndaval poloosy juke.box a člověče vyndal je aníž by rozhodil geometrii prostě stočil kola povolil matku na náboji pak na homokinetáku u převodovky a vykličkoval ven " :palec2:

cucox: Tohle musi zvladnout kazdy normalni mechos. Takze bych se nekde poptal v okoli.

Ja jeste povoluju i svisli cep, a pak uz to rameno lehce odpojis=odklonis a mas dost mista na vytahnuti poloosy. Jedine co je nekdy perlicka, je povolit matici naboje kola :wacko:

No tak zkus to dát do nějakýho servisu,jestli se ti s tím budou kličkovat, protože to je milimetrová práce a opruz, já chtěl někomu ušetřit čas a peníze za geo, tak jsem si tu práci dal. Jinak spíš si myslím že jinde vyhodí dole 3 šrouby a povysunou čep z ramene, ale pak to je 100% zralý dát na geometrii, pro někoho další kšeft a proč by se stím pr*al že?

Grym: No a jsme uz toho odklonění čepu :smich: a pak tradá rovnou na geo

Upraveno od juke.box

možná nepovoluje tie 3 osmičky šróby,ale tú maticu na zvislom čape..

juke.box: Nevim jak se to dela u vas, ale me uz stari mechosi ucili jak to rozdelat anis bys rozhodil geometrii. Kapnul na to (libero1071)

Jako muzeme si povidat o tom, ze to sedne o nejakou tu desetinku vedle atd.

Ale kdyz vezmu v potaz to, jak vypadaji cesty po zime, tak kazdy vymete hodne der ktere maji mnohem horsi dopad na tu geometrii, nez onen povoleny cep :palec2:

Poloos sa da vybrat aj bez povolenia spodneho capu na ramene.:)

• 5 let později...

Chci se zeptat - na levé poloose, vnější homokineťák - jak ho sundám z poloosy ? stačí vyklepat kladivem ven nebo je tam nějaký pojistný kroužek nebo tak ?

Děkuji

na polose je nasazený nepřístupný pojistný kroužek, kloub se ale dá jednoduše sklepnout. Kroužek by se měl vždy vyměnit.

Super, děkuji za info :) Kroužek by měl být tím pádem v sadě, raději se na to poptám. Do jakého místa "mlátit" kladivem, abych nezničil homokineťák ? Do míst vyznačených červeně na foto ?homo.thumb.png.c6bd2966a7f9cdf8c031576873534aff.png

Ano, a měla by se použít gumová palička.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.