Přejít na obsah

nejde nastartovat

reddy

Doporučené příspěvky

mám 1.3i, r.v. 1993 a nějak se mě nedaří nastartovat motor. je to stříkačka, benzín jde v poho, zkoušel jsem jestli z cívky to háže jiskru a ono nic. vím že to může mít na svědomí spousta věcí, ale chtěl jsem se zeptat, než začnu řešit něco komplikovanýho a drahýho, tak jestli se někdo nesetkal s něčím podobným a není to třeba jen nějaká blbost. Vím, že když jsem měl předtím favorita ještě s karbecem, tak jsem řešil něco podobnýho a on to byl nakonec blbej kondenzátor. Vím že tady na stříkačce asi nic takovýho nebude, ale kdyby měl někdo nápad, čím to, tak sem s níma.

předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Caute

Hadam si to tu niekto vsimne :)

takze moj problem

Favo 93 BMM

Neviem co sa udialo ale predtym startoval extremne dobre

Teraz ked je rano (ci uz leto alebo zima) tak ho straaaaaaaaaaasne dlho toci....ale naskoci.......

Potom je to uz vseliake raz naskoci na prve otocenie.....a o chvilu ked skusim znovu tak ho zas dlho toci....mohlo by to byt tiez tym snimacom otacok alebo palivovim filtrom .... alebo cim? dakujem za odpovede.....velmi pomozete

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...