cosby Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 nějak se mi toto vozítko začalo líbit,tak jsem si řekl,že bych jej vyzkoušel.Má někdo nějaké postřehy-pokud ho vlastní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 No ne uplne postreh z provozu, ale mam kamarada, kteremu taky vydrzi auto max pul roku a nadaval ze seatu se hodne spatne potom zbavuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 jezdí se v tom velice pěkně, řazení přesné, o motoru uvnitř nevíš (1,9 naftožrout) je to vyšší auto, takže do něj nastupuješ jakoby nahoru. loketka je v autě úplně nahovno. Super velkej kufr. V sedačkách se mě sedí trochu blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Bobíku,můžeš udělat detail kufru?Někdo na to nadává,někdo chválí,tak nevím no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 oki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 jezdí se v tom velice pěkně, řazení přesné, o motoru uvnitř nevíš (1,9 naftožrout) Jakože to nejede, nebo ho neslyšíš? Mně teda přijde ta 1.9 v OII a to i ve spojení s DSG, kdy by měla být tišší, dost hlučná, ale je možný, že v altea se to díky tý výšší stavbě auta víc "ztratí"? Můžeš to srovnat? Vlastně jsem tě přece svezl s okinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Kamarad ji ma a nelibi se mi velmi lacine plasty v interieru. Skoro jako Roomster nebo FII. Pocit z interieru je takovej dost divnej. Ma tu stredni vybavu, takze zadna lace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Altea je vcelku dobre vozitko, najazdil som s nou zopar kilometrov. Paci sa mi ze sedis vyssie. Urcite hladaj Alteu so sportovymi sedackami. Tie su paradne, super drzia telo oproti obycajnym. Laktovka je fakt nahovno ale da sa kupit druha ako origo Seat diel. Je problem s prvymi Alteami a to so stieracmi lebo v zime zamrzaju. Novsie tam uz maju vyhrievanie. Inac radsej by som bral Leona. Ma ho kamarat s 2.0 TDi a to uz je vozenie aj sa mi vnutri viac paci. Nizky strop atd. Vyzera sportovejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Uvažoval jsem o Leonu,ale právě kvůli vyššímu posedu a kufru se mi více líbí Altea.Chci ji ve skoro max.výbavě,uvažuji i o DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tak potom to je dobre. Ale tu laktovku si potom dokup, vela ludi ju ma tak dorabanu. A nechces rovno Alteu XL? Pretoze ak mas rodinu tak ti kufor v normalnej nebude stacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 XL se mi nelíbí.Co je na té loketce špatné?Máte někdo foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 ta laktovka je prilis nizko skus pohladat na nete..jedna velka nevyhoda ze sa velmi velmi zle predava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 co se velmi zle predava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Ojazdena Altea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 jak to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Neviem preco. Ludia asi nedoveruju Seatu aj ked je to to iste ako VW. Bola na predaj jedna krasna Altea FR a chlapik isiel s cenou brutalne dole aby ju vobec predal a mal tam vsetko. Aj u nas na Slovensku to velmi nejde s predajom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 No kým bude Seat vyrárbať také neskutočne hnusné interiéry, bude to tak. Každý druhý človek, čo uvažuje o Seate nakoniec odchádza ku konkurencii kvôli tomu, že sa mu nepáči interiér... Je neskutočne hnusný, bakelitový, to aj Barkas bol na tom lepšie! Dokonca aj FII je oproti hociktorém Seatu na tom podstatne lepšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tvoj subjektivny nazor si zabudol dodat FII tu radsej ani netahaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 asi jste mě ukecali,i když se mi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Ja by som bral Alteu Freetrack..to uz je trosku ine..cosby: este medzi cim sa rozhodujes?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Mezi ničím.Prostě tak jedu po cestě a čumím,co by se mi líbilo. Prodávám New Passata Combi a jak tak jezdím,začíná se mi líbit sedan.prostě nevím. Uvažoval jsem o A6 okolo 2006,ale jelikož budeme stavět,tak musím něco okolo 350 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Tvoj subjektivny nazor si zabudol dodat FII tu radsej ani netahaj To je tvoj subjektívny dojem - spýtaj sa niekedy potenciálnych zákazníkov, že prečo nakoniec tú Alteu resp Seat nekúpili! 50% ti odpovie, že dostali lepšiu ponuku inde, a tá druhá polovica povie, že kvôli interiéru... Žiadna info typu JPP, ale info od vedúceho predaja Seat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Musím dodat že i já mám špatnej pocit z těch interiérů,jezdil jsem něakej čas s novym toledem a ta loketka je fakt na ...!!! tvrdej plast bez polstru,tfuj do seata asi už nepujdu,leon se mi sice líbí,ale pokud i on má takovej intr,tak ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Nyni jsem se docetl, ze tvrde plasty v interieru jsou zdravejsi, nez plasty mekcene, z duvodu toho, ze mekcidla obsahuji velke mnozstvi ftalatu... Jinak loketka je tvrda, je nizko, proto nabizeji nastavec mekky potazeny kuzi, potom je to vysoke na ruku a mekke! Ja jsem do Altey sel, intros se mi nelibil, ale pres to se prenesu, jelikoz to pro mne neni priorita. Facelift pohlednejsi nez starsi verze urcite je (pro me mnohem) a takto prostorne auto, za cenu co je, proste clovek nesezene (koncernove) Takze jsem v cekani na svou bilou XLku Zaroven mi velmi vyhovoval vyssi posez, napriklad oproti Octavii o 18cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 vyšší posez je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.