Přejít na obsah

Co se stane když....

KOUDY_FRS

Doporučené příspěvky

koudy a nenapadlo tě, když jsi podepisoval u policajtů papír o přestupku, kdy cajt ti řekne že jsi jel 60 ve městě, zaplatil pokutu, všechno podepal a takhle to opakoval několikrát....... První co by mě napadlo že kouknu kolik "bodů" jsem si vlastně vysloužil a podepsal, tudíž souhlasil a teď po podpisu musím brát to že jsem o ten a ten počet bodů přišel ???? Po zaplacení automaticky nečekám na jakýkoliv papír ale prostě vím že ty body už mám, a jen čekám na vyrozumění, které pochopitelně můžetrvat než dorazí, jestli vůbec.....

Policajti body nestanovujou, to dělá až úřad...takže těžko mohl Koudy vědět, kolik jich asi tak má...maximálně mohl cca hádat a z toho vycházet.

Pražáci můžou stav svých "kont" sledovat taky na netu, musí si ale nejdřív zařídit Opencard

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejnej případ tady kolega...předvolání na jeden přestupek, když tam dorazil, tak prej už 2 body "přes", naštěstí policajti rozumný a poradili mu, ať zlomí někoho z rodiny, aby vzal něco na sebe, tak se sebral, dojel pro tátu a dali to napůl.

Nicméně pokud to Koudy podepsal pokaždý, tak cesta ven asi není.

nejlepší je cizinec ;)

Odkaz ke komentáři

Co se stane, když si po....laný městký policajti koupěj radar? A co se stane když vás párkrát chytěj za to, že ste jel 60km/h? No co asi? Příde Vám obálka, kde se mile píše abyste odevzdali řidičák, protože máte 12 bodů. Hoši to se přesně stalo mě :D:D Už je to tak, po tom co sem si udělal auto k dokonalosti ho bude muset řídit moje stará :D Bože...... Když už sme u toho jak to funguje pokud si chci po půl roce zažádat o odklad? :feve:

Koudy, soucítím s Tebou a nedovolím si jakkoliv moralizovat.. Praktiky Městské Policie jsou nejen za hranicí korektního a slušného jednání, - ale též logiky podstaty věci. Pokaždé jsu zaznamenal měření Městské Policie vždy a jen na přehledných úsecích 4-proudých komunikacích(Strakonická,Modřany, Jeremiášova v Praze, atp. - například), tedy na komunikacích, kde rychlost není až tak vysoce problémový přestupek, jako naopak rychlost u škol, na přechodech pro chodce u parků, na nebezpečných místech střetů chodce, cyklisty, apod s vozy, tedy všechna místa bez podchodů, nadchodů atp.

Tam NIKDY Městská Policie nestála.. Proto Městskou Policii (ve všech městech, protože je to nyní všude skoro úplně stejné) hodnotím POUZE JAKO VÝBĚRČÍ DALŠÍCH NEPŘÍMÝCH DANÍ, KTERÉ MOTORISTÉ MUSÍ PLATIT. Je jasné, že vyšetřování krádeží, násilností a jiné drobné tr. činnosti (vykrádání aut) by v žádném případě nevydělalo na jejich vybavení, platy, a další záměry.

Proto je lukrativnější a podle mého soudu i naprosto zcestné a úchylné, když se Městský policista s radarem ukryje 3m za značku "začátek obce" jak to často na silnicích vidím. DÁT TAKOVOU PRAVOMOC DO RUKOU PSYCHOPATŮ s pouhými 8 TŘÍDAMI ZŠ, včetně zákona (!) a pistole (!), hodnotím jako jeden z NEJABSURDNĚJŠÍCH A NEJTRAGIČTĚJŠÍCH omylů polistopadových vlád.

Všichni ti, kdož z té poslanecké a senátorské lůzy zvedli pro tento zákon ruku, by se měl stydět. Dali totiž bez skrupulí do oběhu paskvil, který je plně v rozporu s jejich původním posláním: upřednostňuje "chytání" a následnou perzekuci a šikanu řidičů, kteří mírně překročí rychlost před zajištním základního pořádku ve městech. Toto totiž bylo původní literou (náplní) zákona o Městské Policii obecně..

Tfuj, nemám již žádnou úctu k těmto ubožákům z řad primitivů MP. :ble Nemají a nepoužívají ani mozek, ani rozum..

Editováno: , autor: Petr
Odkaz ke komentáři

KOUDY_FRS: taky s tebou soucitim a nebudu te za to kritizovat, jako prispevky o stranku driv, vim ze to nastve a tim, ze si do tebe nekdo jeste rejpne to jeste zhrorsi. Je to pech, ono tech 50 v obci neni moc dobry napad a je tolik useku, kde to neni vuuubec za potrebi, proto te plne chapu, kdyz si jel 60 nebo i trosku vic....A o mestacich si myslim sve, viz mereni rychlosti v useku, kde se pracuje a je tam tricitka - v tu dobu meli pracovnici pauzu na obed a mestaci celi stastni stali opodal s radarem....nic si z toho nedelej,to nejak vzladnes, jsou i horsi veci ;)

Odkaz ke komentáři

To: Stalker, Petr, P2M. Díkes za podporu. Doopravdy to nikomu nepřeju je to hnusnej pocit, když víš že s tim nemůžeš nic dělat. Když sem ho tam odnášel normálně se mi chtělo brečet. Nechci to na někoho házet je to jenom moje chyba, ale městská policie je doopravdy verbeš. Jednou mě chytli když sem pospíchal za bratránkem na ryby bylo půl jedný v noci a jel sem 62km/h, dokonce ještě čekali a musel sem si ject vybrat do bankomatu. Pak mě chytli u nás na silnici, která je u parku a přehledná navíc tam neni chodník jenom zeď a v protisměru je 70tka. A neukecáš nic. Můžeš prosit jak chceš. Ani podplatit se nedaj :-) To státní to je jiná liga. Normální lidi s těma mám jenom dobrý zkušenosti. A taky mě s...e, že třeba můj bratránek jezdí dálnice pořád 200, obce neobce, dokonce ho i chytli a nadejchal a nic jezdí dál. Je to prostě smůla no. Tak si dávejte pozor at se vám nestane to co mě. První věc, kterou kupuju je antiradar a můžou mi políbit p...l a když pojedu vedle nich, tak u nich schválně přibrzdim a pak jim to tam podpálim lol At si čuchnou jak voní spálená guma :p Nevim jak jinde ale v TP se za výpis bodů platí, ale vim že v Praze je to zadarmo. Kdybych si to nechal zjistit o tejden dřív mohl sem ještě jezdit :-)

Odkaz ke komentáři

nezlob se na mě, ale nedovedu si přdstavit, že bych se svýma průměrnýma světáckýma vědomostma nachal takhle dostat zákonem, můj názor krom tvé nedisciplinovanosti, která je jasná-nikdo nejsme svatý, si za to můžeš sám svým laksním přístupem....tralalala...můžeš si za to sám, že jsi na to SRAL... :p

Odkaz ke komentáři

Nevim, ale tohle je typicky čecháčkovská reakce - nenapadlo tě třeba, že má práci, kde se hraje na čas atd atd atd... Neber to zle, ale tyhle reakce jsou fakt snad jen v CZ...

... no nevím jestli rybám říkáš práce ;) ... nic ve zlém, ale nestalo se mu to jednou a ani dvakrát ne, takže soucit není na místě, obzvláště v případě stále stejného přestupku. Neříkám, může se stát, vyberou tě za rychlost, i mně se to stalo 2,5 roku zpět (blbá souhra náhod) a týden na to mně dali měšťáci v U.Hradišti flastr za parkování (prostě to byl týden blbec, každému se to může stát), ale když už je to po x té, to už o něčem svědčí

Odkaz ke komentáři

Typicky čecháčkovská reakce je kňourání a vymlouvání se na to, že nevěděl, že má body, že ho nenapadlo, že mu můžou vzít řidičák, atd. ne to, že mu tady napsala většina lidí napsala, že si za to může sám.

I kdyby měl práci nevím jakou, měl by asi začít líp plánovat, prt. spousta prací je o času, zvlášť v dnešní době, s tím se nedá než souhlasit, ale ještě to neznamená, že můžeš lítat jak chceš. Můj skromný názor.

Odkaz ke komentáři

Já s ním nesoucítím ani trochu :p

Za blbost se platí. prostě a jednoduše, když se už nejmíň několik let ví, že MP jsou blbci, ví se, že chytají na nesmyslných místech, tak prostě kde je 50, jedu 55 tacho a mám klid a řeči typu - že se zapomeneš, jsou jen výmluvy.

Říká ten pravý, co si nechal na Barrandově od PČR naměřit na 50tce 72 km/h. Nicméně od té doby si všude dávám 3x větší pozor. :palec2:

Odkaz ke komentáři

... no nevím jestli rybám říkáš práce ;) ... nic ve zlém, ale nestalo se mu to jednou a ani dvakrát ne, takže soucit není na místě, obzvláště v případě stále stejného přestupku. Neříkám, může se stát, vyberou tě za rychlost, i mně se to stalo 2,5 roku zpět (blbá souhra náhod) a týden na to mně dali měšťáci v U.Hradišti flastr za parkování (prostě to byl týden blbec, každému se to může stát), ale když už je to po x té, to už o něčem svědčí

Ryby napsal až potom, soucit nemám, jen nechápu tvojí předešlou reakci s tím, že ho litr na bločku nepálí, to s tím přece nemá co do činění, ne?

Odkaz ke komentáři

Typicky čecháčkovská reakce je kňourání a vymlouvání se na to, že nevěděl, že má body, že ho nenapadlo, že mu můžou vzít řidičák, atd. ne to, že mu tady napsala většina lidí napsala, že si za to může sám.

I kdyby měl práci nevím jakou, měl by asi začít líp plánovat, prt. spousta prací je o času, zvlášť v dnešní době, s tím se nedá než souhlasit, ale ještě to neznamená, že můžeš lítat jak chceš. Můj skromný názor.

Někdy máš práci, kde za tebe plánují jiní apod., víš? Nedávno se něco takovýho řešilo snad v Plivárně, kde někdo psal, jak to chodilo u Šmidberskýho v Pardubkách - si to tam pročti pro představu.

Odkaz ke komentáři

ja sem jel jednou ve měste rychlostí 68km/hod. byl sem změřen a okamžitě zastaven, ale moje štěstí bylo to, že jsem týden před tím mluvil s kamaradem co dělá u dopraváků a říkal mi, že to na lidi zkoušej takhle, ale když chytěj někoho kdo zná právo tak sou v pytli, ptž přestupek to je až když jedeš o 30km/hod více. No říkal sem si že nemám co ztratit, tak sem tuto fintu zkusil....výsledek? 300kč pokuty za to, že jsem neměl v lekárničce nužky...prostě najednou začali tvrdit, že rychlost není důvod roč mě stavěj, ale že se jedná o klasickou silniční kontrolu....a to ten policajt začal s tím: pane řidiči, víte proč vás stavíme? bylo vám naměřeno 68km/hod...no a dopadlo to docela pohodově.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...