Fire Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Ahoj, tak mě uběhl interval 15 tis. a s tím přišla i údržba motoru ( vozidla ).... potřebuji koupit olejovy + kabinový ( pylový ) + vzduchový a palivový filtr.... ALE !!!!! po jaké značce a od koho to koupit ??? Na trhu je totiš široká nabídka filtru od značky FRAM, MANN, DELPHI až po STARLINE apod...tak z čeho vybrat ??? :feve: ... navíc mám pocit že někdo z fóru je tu schopen tyto díly sehnat za lepší peníz, nevíte kdo to je ??? díkec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Ahoj, tak mě uběhl interval 15 tis. a s tím přišla i údržba motoru ( vozidla ).... potřebuji koupit olejovy + kabinový ( pylový ) + vzduchový a palivový filtr.... ALE !!!!! po jaké značce a od koho to koupit ??? Na trhu je totiš široká nabídka filtru od značky FRAM, MANN, DELPHI až po STARLINE apod...tak z čeho vybrat ??? :feve: ... navíc mám pocit že někdo z fóru je tu schopen tyto díly sehnat za lepší peníz, nevíte kdo to je ??? díkec.... hladaj uzivatela sebo..spolupracoval som snim a max spokojnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 hladaj uzivatela sebo..spolupracoval som snim a max spokojnost díkec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 nikdo mi nedoporučí nějakou značku, či jaké se mám vyhnout ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Já jsem si kupoval v Auto kelly olejový Mann Filtr - vyroben v Německu a byl mi doporučen, vzduchový jsem kupoval loni, taky u Kelly zn. ti nepovím, ale měnit ho letos nebudu pokud nebude mrtvý, jen ho vyfoukám. Pilový ale asi řešit budu taky od Kelly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Já nakupuju jen originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 ja mam v kelly slevičku ale i tak filtry STARLINE kupuju pylovy+vzduchovy olejovy MANN vzduchač za ty prachy měnim jak je špinavy a pylovy to same cca 10tis.km.Auto jede pořad stejně .někdo kupuje filtry za 300+ mi stači ty za 100- a měnim je častěji....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Myslím, že opravdu dobrý filtry jsou BOSCH, MANN, ale jsou taky trošičku dražší. Jinak mám taky dobrý zkušenosti se značkou FRAM, FRAD a teď mám koupený neměcký TOPRAN, tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Já nakupuju jen originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 obnovím téma ! v čem je lepší kabinový filtr s uhlíkem oproti tomu bez ? Nikdy jsem to neřešil takže nemám páru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 (editace) Peľové filtre sú tzv. papierové, alebo tzv. uhlíkové... -papierový filter zachytáva len mechanické nečistoty -uhlíkový filter okrem prachu zachytáva aj pach a biologické nečistoty... Editováno: 31. leden 2012, autor: Wojnar Automatická barva písma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Dík koupím tedy stím uhlíkem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Uplna zbytocnost kupovat uhlikovy filter. Rozdiel je len v cene. Obycajny 7euro, uhlikovy 13euro. BOSCH filtre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.