Fire Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Ahoj, tak mě uběhl interval 15 tis. a s tím přišla i údržba motoru ( vozidla ).... potřebuji koupit olejovy + kabinový ( pylový ) + vzduchový a palivový filtr.... ALE !!!!! po jaké značce a od koho to koupit ??? Na trhu je totiš široká nabídka filtru od značky FRAM, MANN, DELPHI až po STARLINE apod...tak z čeho vybrat ??? :feve: ... navíc mám pocit že někdo z fóru je tu schopen tyto díly sehnat za lepší peníz, nevíte kdo to je ??? díkec.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sltuning Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Ahoj, tak mě uběhl interval 15 tis. a s tím přišla i údržba motoru ( vozidla ).... potřebuji koupit olejovy + kabinový ( pylový ) + vzduchový a palivový filtr.... ALE !!!!! po jaké značce a od koho to koupit ??? Na trhu je totiš široká nabídka filtru od značky FRAM, MANN, DELPHI až po STARLINE apod...tak z čeho vybrat ??? :feve: ... navíc mám pocit že někdo z fóru je tu schopen tyto díly sehnat za lepší peníz, nevíte kdo to je ??? díkec.... hladaj uzivatela sebo..spolupracoval som snim a max spokojnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fire Posted April 29, 2008 Author Share Posted April 29, 2008 hladaj uzivatela sebo..spolupracoval som snim a max spokojnost díkec :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fire Posted April 29, 2008 Author Share Posted April 29, 2008 nikdo mi nedoporučí nějakou značku, či jaké se mám vyhnout ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarosa Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Já jsem si kupoval v Auto kelly olejový Mann Filtr - vyroben v Německu a byl mi doporučen, vzduchový jsem kupoval loni, taky u Kelly zn. ti nepovím, ale měnit ho letos nebudu pokud nebude mrtvý, jen ho vyfoukám. Pilový ale asi řešit budu taky od Kelly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukascheck Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Já nakupuju jen originál Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_tdi Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 ja mam v kelly slevičku ale i tak filtry STARLINE kupuju pylovy+vzduchovy olejovy MANN vzduchač za ty prachy měnim jak je špinavy a pylovy to same cca 10tis.km.Auto jede pořad stejně .někdo kupuje filtry za 300+ mi stači ty za 100- a měnim je častěji....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Myslím, že opravdu dobrý filtry jsou BOSCH, MANN, ale jsou taky trošičku dražší. Jinak mám taky dobrý zkušenosti se značkou FRAM, FRAD a teď mám koupený neměcký TOPRAN, tak uvidím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxdivemaster Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Já nakupuju jen originál Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonnJarda Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 obnovím téma ! v čem je lepší kabinový filtr s uhlíkem oproti tomu bez ? Nikdy jsem to neřešil takže nemám páru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 (edited) Peľové filtre sú tzv. papierové, alebo tzv. uhlíkové... -papierový filter zachytáva len mechanické nečistoty -uhlíkový filter okrem prachu zachytáva aj pach a biologické nečistoty... Edited January 31, 2012 by Wojnar Automatická barva písma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonnJarda Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Dík koupím tedy stím uhlíkem ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Uplna zbytocnost kupovat uhlikovy filter. Rozdiel je len v cene. Obycajny 7euro, uhlikovy 13euro. BOSCH filtre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts