Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, tak mě uběhl interval 15 tis. a s tím přišla i údržba motoru ( vozidla ).... potřebuji koupit olejovy + kabinový ( pylový ) + vzduchový a palivový filtr.... ALE !!!!! po jaké značce a od koho to koupit ??? Na trhu je totiš široká nabídka filtru od značky FRAM, MANN, DELPHI až po STARLINE apod...tak z čeho vybrat ??? :feve: :feve: ... navíc mám pocit že někdo z fóru je tu schopen tyto díly sehnat za lepší peníz, nevíte kdo to je ??? díkec....

Ahoj, tak mě uběhl interval 15 tis. a s tím přišla i údržba motoru ( vozidla ).... potřebuji koupit olejovy + kabinový ( pylový ) + vzduchový a palivový filtr.... ALE !!!!! po jaké značce a od koho to koupit ??? Na trhu je totiš široká nabídka filtru od značky FRAM, MANN, DELPHI až po STARLINE apod...tak z čeho vybrat ??? :feve: :feve: ... navíc mám pocit že někdo z fóru je tu schopen tyto díly sehnat za lepší peníz, nevíte kdo to je ??? díkec....

hladaj uzivatela sebo..spolupracoval som snim a max spokojnost

• Autor
hladaj uzivatela sebo..spolupracoval som snim a max spokojnost

díkec :-)

• Autor

nikdo mi nedoporučí nějakou značku, či jaké se mám vyhnout ???

Já jsem si kupoval v Auto kelly olejový Mann Filtr - vyroben v Německu a byl mi doporučen, vzduchový jsem kupoval loni, taky u Kelly zn. ti nepovím, ale měnit ho letos nebudu pokud nebude mrtvý, jen ho vyfoukám. Pilový ale asi řešit budu taky od Kelly.

Já nakupuju jen originál

ja mam v kelly slevičku ale i tak filtry STARLINE kupuju pylovy+vzduchovy olejovy MANN vzduchač za ty prachy měnim jak je špinavy a pylovy to same cca 10tis.km.Auto jede pořad stejně ;) .někdo kupuje filtry za 300+ mi stači ty za 100- a měnim je častěji.......

Myslím, že opravdu dobrý filtry jsou BOSCH, MANN, ale jsou taky trošičku dražší. Jinak mám taky dobrý zkušenosti se značkou FRAM, FRAD a teď mám koupený neměcký TOPRAN, tak uvidím. :)

• 3 roky později...

obnovím téma !

v čem je lepší kabinový filtr s uhlíkem oproti tomu bez ? Nikdy jsem to neřešil takže nemám páru.

Peľové filtre sú tzv. papierové, alebo tzv. uhlíkové...

-papierový filter zachytáva len mechanické nečistoty

-uhlíkový filter okrem prachu zachytáva aj pach a biologické nečistoty...

Upraveno od Wojnar
Automatická barva písma.

Dík koupím tedy stím uhlíkem !

:kol-32: Uplna zbytocnost kupovat uhlikovy filter. Rozdiel je len v cene. :kol-31: Obycajny 7euro, uhlikovy 13euro. BOSCH filtre.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.