imotep Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 PROSIM O RADU KDYŽ ZASLEPÍM AGR VENTIL POZNÁ TO ŘJ A PREPNE NA NOUZOVEJ REŽIM JE TO U MOTORU 1.9 TDI 81KW RV.2001.A JEŠTE CO JE LEPŠI ZASLEPIT PŘIVODNÍ HADIČKU PODTLAKU ,NEBO DÁT PLECH NA PŘIVOD VYFUKOVÝCH PLYNU DO AGR VENTILU,NEBO UDELAT OBOJE. DEKUJI VŠEM ZA SVOJE NÁZORY . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Proč ho chceš zaslepit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Já to mám zaslepeno u 66kw a o ničem neví a myslím si,že ani 81kw o ničem vědět nebude.Pokud ti dobře těsní egr ventil tak stačí zaslepit hadičku,ale to zjistíš pořádně pouze vagem. Hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imotep Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Já to mám zaslepeno u 66kw a o ničem neví a myslím si,že ani 81kw o ničem vědět nebude.Pokud ti dobře těsní egr ventil tak stačí zaslepit hadičku,ale to zjistíš pořádně pouze vagem.Hodně štěstí JO DÍK .JAK JSOU NA TOM AGR VENTILU DIRY JEDNA ZEPREDU A ZEZADU TAK STÉ JEDNÉ PRSKA OBČES ČERNEJ HNUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imotep Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 PROSIM O RADU KDYŽ ZASLEPÍM AGR VENTIL POZNÁ TO ŘJ A PREPNE NA NOUZOVEJ REŽIM JE TO U MOTORU 1.9 TDI 81KW RV.2001.A JEŠTE CO JE LEPŠI ZASLEPIT PŘIVODNÍ HADIČKU PODTLAKU ,NEBO DÁT PLECH NA PŘIVOD VYFUKOVÝCH PLYNU DO AGR VENTILU,NEBO UDELAT OBOJE. DEKUJI VŠEM ZA SVOJE NÁZORY . PROTOŽE Z TOHO PRSKÁ VEN ČERNÁ SRA...A MÍM ŠPINAVEJ CELEJ MOTOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 PROTOŽE Z TOHO PRSKÁ VEN ČERNÁ SRA...A MÍM ŠPINAVEJ CELEJ MOTOR Aha.Mě jen nebylo jasný proč se to zaslepuje.Dík za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 (editace) zaslepuje se to proto aby vyfukove splodiny nesli spatky do sani a tim ho nezasirali nekde tu jsou fotky toho ucpanyho sani vyhody jsou to sani lepsi zatah pri rozjezdu a nevyhody snad jen ze to trosku vic kouri ale jen malinko a v zime se to dyl zahriva Editováno: 30. Duben 2008, autor: vlacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Se mrkněte na DF,tam je o tom vše,včetně fotek a možnosti zakoupení záslepek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rikosss Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Ako sa prejavuje chyba AGR ventilu napr.na o1, 81kw. A aky ma link prosim dieselforum?D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imotep Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 zaslepuje se to proto aby vyfukove splodiny nesli spatky do sani a tim ho nezasirali nekde tu jsou fotky toho ucpanyho sani vyhody jsou to sani lepsi zatah pri rozjezdu a nevyhody snad jen ze to trosku vic kouri ale jen malinko a v zime se to dyl zahriva dik jdu na to mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Se mrkněte na DF,tam je o tom vše,včetně fotek a možnosti zakoupení záslepek Kd epřesně najdu ty záslepky???díkes za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Také už jsem slyšel o odpojení recirkulace spalin, ale zatím jsem se k tomu neodhodlal. Co si od toho slibuji: čistý nezakarbonovaný motor, čisté turbo, menší kouřivost a snad i nižší spotřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Také už jsem slyšel o odpojení recirkulace spalin, ale zatím jsem se k tomu neodhodlal. Co si od toho slibuji: čistý nezakarbonovaný motor, čisté turbo, menší kouřivost a snad i nižší spotřeba. Nevadí to autu když je čipovaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.