imotep Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 PROSIM O RADU KDYŽ ZASLEPÍM AGR VENTIL POZNÁ TO ŘJ A PREPNE NA NOUZOVEJ REŽIM JE TO U MOTORU 1.9 TDI 81KW RV.2001.A JEŠTE CO JE LEPŠI ZASLEPIT PŘIVODNÍ HADIČKU PODTLAKU ,NEBO DÁT PLECH NA PŘIVOD VYFUKOVÝCH PLYNU DO AGR VENTILU,NEBO UDELAT OBOJE. DEKUJI VŠEM ZA SVOJE NÁZORY . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukascheck Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Proč ho chceš zaslepit ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rostik Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Já to mám zaslepeno u 66kw a o ničem neví a myslím si,že ani 81kw o ničem vědět nebude.Pokud ti dobře těsní egr ventil tak stačí zaslepit hadičku,ale to zjistíš pořádně pouze vagem. Hodně štěstí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imotep Posted April 29, 2008 Author Share Posted April 29, 2008 Já to mám zaslepeno u 66kw a o ničem neví a myslím si,že ani 81kw o ničem vědět nebude.Pokud ti dobře těsní egr ventil tak stačí zaslepit hadičku,ale to zjistíš pořádně pouze vagem.Hodně štěstí JO DÍK .JAK JSOU NA TOM AGR VENTILU DIRY JEDNA ZEPREDU A ZEZADU TAK STÉ JEDNÉ PRSKA OBČES ČERNEJ HNUS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imotep Posted April 29, 2008 Author Share Posted April 29, 2008 PROSIM O RADU KDYŽ ZASLEPÍM AGR VENTIL POZNÁ TO ŘJ A PREPNE NA NOUZOVEJ REŽIM JE TO U MOTORU 1.9 TDI 81KW RV.2001.A JEŠTE CO JE LEPŠI ZASLEPIT PŘIVODNÍ HADIČKU PODTLAKU ,NEBO DÁT PLECH NA PŘIVOD VYFUKOVÝCH PLYNU DO AGR VENTILU,NEBO UDELAT OBOJE. DEKUJI VŠEM ZA SVOJE NÁZORY . PROTOŽE Z TOHO PRSKÁ VEN ČERNÁ SRA...A MÍM ŠPINAVEJ CELEJ MOTOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukascheck Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 PROTOŽE Z TOHO PRSKÁ VEN ČERNÁ SRA...A MÍM ŠPINAVEJ CELEJ MOTOR Aha.Mě jen nebylo jasný proč se to zaslepuje.Dík za vysvětlení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlacek Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 (edited) zaslepuje se to proto aby vyfukove splodiny nesli spatky do sani a tim ho nezasirali nekde tu jsou fotky toho ucpanyho sani vyhody jsou to sani lepsi zatah pri rozjezdu a nevyhody snad jen ze to trosku vic kouri ale jen malinko a v zime se to dyl zahriva Edited April 30, 2008 by vlacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Se mrkněte na DF,tam je o tom vše,včetně fotek a možnosti zakoupení záslepek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikosss Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Ako sa prejavuje chyba AGR ventilu napr.na o1, 81kw. A aky ma link prosim dieselforum?D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imotep Posted April 30, 2008 Author Share Posted April 30, 2008 zaslepuje se to proto aby vyfukove splodiny nesli spatky do sani a tim ho nezasirali nekde tu jsou fotky toho ucpanyho sani vyhody jsou to sani lepsi zatah pri rozjezdu a nevyhody snad jen ze to trosku vic kouri ale jen malinko a v zime se to dyl zahriva dik jdu na to mrknout Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitbull88 Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Se mrkněte na DF,tam je o tom vše,včetně fotek a možnosti zakoupení záslepek Kd epřesně najdu ty záslepky???díkes za odkaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mira96 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Také už jsem slyšel o odpojení recirkulace spalin, ale zatím jsem se k tomu neodhodlal. Co si od toho slibuji: čistý nezakarbonovaný motor, čisté turbo, menší kouřivost a snad i nižší spotřeba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukascheck Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Také už jsem slyšel o odpojení recirkulace spalin, ale zatím jsem se k tomu neodhodlal. Co si od toho slibuji: čistý nezakarbonovaný motor, čisté turbo, menší kouřivost a snad i nižší spotřeba. Nevadí to autu když je čipovaný? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts