Jump to content

AGR VENTIL

imotep

Recommended Posts

PROSIM O RADU KDYŽ ZASLEPÍM AGR VENTIL POZNÁ TO ŘJ A PREPNE NA NOUZOVEJ REŽIM JE TO U MOTORU 1.9 TDI 81KW RV.2001.A JEŠTE CO JE LEPŠI ZASLEPIT PŘIVODNÍ HADIČKU PODTLAKU ,NEBO DÁT PLECH NA PŘIVOD VYFUKOVÝCH PLYNU DO AGR VENTILU,NEBO UDELAT OBOJE.

DEKUJI VŠEM ZA SVOJE NÁZORY .

Já to mám zaslepeno u 66kw a o ničem neví a myslím si,že ani 81kw o ničem vědět nebude.Pokud ti dobře těsní egr ventil tak stačí zaslepit hadičku,ale to zjistíš pořádně pouze vagem.

Hodně štěstí

JO DÍK .JAK JSOU NA TOM AGR VENTILU DIRY JEDNA ZEPREDU A ZEZADU TAK STÉ JEDNÉ PRSKA OBČES ČERNEJ HNUS

PROSIM O RADU KDYŽ ZASLEPÍM AGR VENTIL POZNÁ TO ŘJ A PREPNE NA NOUZOVEJ REŽIM JE TO U MOTORU 1.9 TDI 81KW RV.2001.A JEŠTE CO JE LEPŠI ZASLEPIT PŘIVODNÍ HADIČKU PODTLAKU ,NEBO DÁT PLECH NA PŘIVOD VYFUKOVÝCH PLYNU DO AGR VENTILU,NEBO UDELAT OBOJE.

DEKUJI VŠEM ZA SVOJE NÁZORY .

PROTOŽE Z TOHO PRSKÁ VEN ČERNÁ SRA...A MÍM ŠPINAVEJ CELEJ MOTOR

zaslepuje se to proto aby vyfukove splodiny nesli spatky do sani a tim ho nezasirali nekde tu jsou fotky toho ucpanyho sani vyhody jsou to sani lepsi zatah pri rozjezdu a nevyhody snad jen ze to trosku vic kouri ale jen malinko a v zime se to dyl zahriva

Edited by vlacek

zaslepuje se to proto aby vyfukove splodiny nesli spatky do sani a tim ho nezasirali nekde tu jsou fotky toho ucpanyho sani vyhody jsou to sani lepsi zatah pri rozjezdu a nevyhody snad jen ze to trosku vic kouri ale jen malinko a v zime se to dyl zahriva

dik jdu na to mrknout

Také už jsem slyšel o odpojení recirkulace spalin, ale zatím jsem se k tomu neodhodlal. Co si od toho slibuji: čistý nezakarbonovaný motor, čisté turbo, menší kouřivost a snad i nižší spotřeba.

Nevadí to autu když je čipovaný?