Ignác Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) příští rok plánuji nechat přelakovat komplet auto novým lakem - nyní jsem objevil stránky firmy Trieste Zlín, která přelepuje komplet auta fóliemi, které by měli být odolnější vůči poškrábání, než klasický lak http://www.trieste.cz/prevlekani-auta.asp cena za přelepení O1 je cca 22000 za normal odstín a cca 27000 za metalízu (vše vč. DPH) - k tomu je třeba přičíst určitou částku (tipuji tak 5 tis.) za přípravu karoserie u autolakýrníka - nevím kolik přesně stojí nový lak (řekl bych od 30-40 tis.), takže by ta folie mohla vyjít levněji, ale hlavně mi jde o to, abych 2x měsíčně neodjížděl od supermaketů apod. s novým škrábancem na karoserii proto se ptám má-li někdo zkušenosti nebo informace? Editováno: 30. Duben 2008, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Na aute mam folii lak to chrani suprove a neskutecne tam drzi. 22 000 za folii je brutalne predrazene!!! me stala 10 000..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 a kdepak sis to nechal delat, chci si nechat udelat strechu u vobou aut a spekuluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 myslím že změna barvy auta asi nebude tak košer, pokud jde o vnitřní části karoserie hlavně u dveří - mají na internet. stránkách auto RK STING - ty jezdí po Ostravě, tak jestli nějaké potkám, tak se kouknu, jak jsou řešeny detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 koukni také v OV na nové taxi vozy SEAT Toledo - žluto-bílé, také mají polepy, původní je celá bílá, také to myslím polepují ve zlíně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 mno tak prý se folie dotahuje až k mišelinkám, ale mám to z neoficiálního zdroje - proto posílám dotaz přímo do zlína, ať to vím jistě to Badys - jj už jsem ho viděl 2x ale pouze za jízdy - vypadají hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 mám odpověď ze zlína, cituji: při převleku vozu do jiné barvy je nutno počítat s tím, že vnitřní rámy dveří zůstanou v původní barvě. Bylo by to technicky velmi náročné a výsledný efekt by nebyl uspokojivý. S pozdravem a přáním hezkého dne Trieste, a.s. dispečink Morava 775950950 , Praha + Čechy 774950950 takže razantní změna odstínu nepřichází v úvahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 mám odpověď ze zlína, cituji:při převleku vozu do jiné barvy je nutno počítat s tím, že vnitřní rámy dveří zůstanou v původní barvě. Bylo by to technicky velmi náročné a výsledný efekt by nebyl uspokojivý. S pozdravem a přáním hezkého dne Trieste, a.s. dispečink Morava 775950950 , Praha + Čechy 774950950 takže razantní změna odstínu nepřichází v úvahu No to je jasný v OL tak jezdí taxíky a ty jsou žlutý a vnitřek je původní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 No to je jasný v OL tak jezdí taxíky a ty jsou žlutý a vnitřek je původní.jo,a v havirove jezdi taxiky a polovina tech aut je oloupana vypada to naprosto otresne.nevim jestli to delal ten zlin ale je to hnus.setkal jsem se s tou folii asi pred 15 lety kdyz jsem kupoval mb124 od grandhotelu pupp nebo jak se to pise byla taky prelepena,ale jen z bile na slonovou kost kdyz jsem to oloupal tak byla jak nova! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.