ViperCZ Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Mám problem s Fabii 1,4 MPi 55kW! Za volnoběžných otáček semi zdá že se ŘJ snaží nacpat je co nejníž, pak se stane že se motor přidusí (jsou cítit vibrace) a potom zase vylétnou otáčky jak ŘJ motor zase trochu přiživí, je to poměrně nepříjemné a navíc to doprovází neidentifikovatelné cvakání (pouze u volnoběhu). Diagnostika nic nehlásí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Nějaké řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 vycistit klapku,nastavit,kontrola sani falesneho vzduchu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Mám ten samý problém a v servise mi řekli že to nejde opravit že tyhle typy fábii to dělají, z důvodu dvou lambda sond ktere jsou jedna před a druhá za katem, každá dává jiný signál ŘJ a tak sama neví co dělat. známemu na fabce, oba máme tu samou, to taky dělalo a vytáhnul škrtící klapku vyčistil pak mu chvíli ty otáčky na volnoběh skákali nahoru a dolu po nějakém tom ujetí kilometru se to zklidnilo a už si nestěžuje. takže se na to chystám a uvidíme: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.