Přejít na obsah

O1 1,9 TDI 66kW po zaslepení EGR o 1litr větší spotřeba

armanny

Doporučené příspěvky

O1 1,9 TDI 66kW r.v.2002 120t km

Tak jsem po dlouhém zvažování pořídil EGR. Auto šlo do servisu kde mělo být sání vyčištěno a následně zaslepeno EGR. Přivezl jsem si auto zpět. Teď o víkendu naketo 500km a spotřeba cca o 1 více. Zlepšení tahu jsem taky nějak nepocítil. Co může být špatně? nerad bych zase vše zpět a pouštět spaliny do sání..

děkuji za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O1 1,9 TDI 66kW r.v.2002 120t km

Tak jsem po dlouhém zvažování pořídil EGR. Auto šlo do servisu kde mělo být sání vyčištěno a následně zaslepeno EGR. Přivezl jsem si auto zpět. Teď o víkendu naketo 500km a spotřeba cca o 1 více. Zlepšení tahu jsem taky nějak nepocítil. Co může být špatně? nerad bych zase vše zpět a pouštět spaliny do sání..

děkuji za rady

No a kde jsi vyčetl že ti to pojede líp? dělá se to jenom kvůli sání aby nebylo tak zasr.od splodin máš zapojená všechny hadičky tak jak mají být?

Odkaz ke komentáři

No a kde jsi vyčetl že ti to pojede líp? dělá se to jenom kvůli sání aby nebylo tak zasr.od splodin máš zapojená všechny hadičky tak jak mají být?
nejde o to jestli to pojede lépe (mám pocit že jsem četl, že se zlepší malinko tah ve spodních otáčkách, ale to je jedno) štve mě jen ta spotřeba :kuk:

vše se zdá být zapojeno jak má :help:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...