Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No u starších vrán se to vyplatí vyměnit, bejvá kolikrát zkorodovanej a za další 130kč za klému není zas tolik si myslím když už se s tím člověk bude dělat + pochopitelně šrouby tý klémy.

Vloženo
No u starších vrán se to vyplatí vyměnit, bejvá kolikrát zkorodovanej a za další 130kč za klému není zas tolik si myslím když už se s tím člověk bude dělat + pochopitelně šrouby tý klémy.

tak jasné když plech bude na prach dám nový :palec2:

Vloženo

Na sve TDI jsem dal sestavu silenbloku od PowerFlexu.. Zadni naprava,rameno a sabil.kosti... Ted jsem udelal poprve spickove geometrii a jede to rovne, nikam netaha.. Jsou sice neco malo drahsi ale dle vseho dozivotni.. Jinak podvozek mam pevnej kompletni Veitec -35mm

Vloženo

dnes som bol v servise na test tlmicov su ok este maju par km pred sebou takze po novom roku dam vymenit tie gumy stabilizatoru ... snad to co mi bucha pri prejazde bude ono ked su tlmice ok .. mozno snad este ulozenie tlmicov ...

• o 1 rok později...
Vloženo

ahoj, mám problém se stabilizátorem - resp. s přichycením kosti stabilizátoru k ramenu .... pořád mi něco klepalo a bouchalo, na STK jsme zjistili, že je to kost stabilizátoru. Závit v ramenu je stržený. Jak doporučíte opravu ? Chci se vyhnout výměně celého ramena. Dočasně je kost stažená k ramenu ocelovým drátem, ale šroub se i přesto povoluje a po 300 km musím vždy šroub dotáhnout, jelikož se začne ozývat mírné klepání..... Díky za rady..

Vloženo

jo, tohle už bylo použité na olejové vaně. Otázka je, co je výhodnější, oprava závitu na vaně mě přišla na 500 Kč, nové rameno i s čepem stojí 650 Kč :( Nějaký jiný návrh by nebyl ?

Vloženo

HANYZ: :palec2: Tak to rameno spolu z capom musi bit fakt kvalita za 650Kc!!! Made in CHINA. Ved nemusis kupovat celu sadu na opravu zavitu. :) Kup si len zavitnik na strunky a 8kusou struniek-zavitove nahrady.Cena cca 350kc.

Vloženo

bude ta sada fungovat i na závit v rameně ? Resp. ten závit je strašně úzký, jen v navařeném plechu na rameni.... co jsem hledal, tak jsem zatím našel jen link na celé sady za 3000 Kč...

Vloženo

super, díky za linky - ten závitník je klasický - no jak to říct... mám doma celou sadu závitníků tak jestli je tenhle něčím zvláštní ? Stoupání závitu apod.

Vloženo

HANYZ: Trosku porozmyslaj!!! Strhnes zavit M6 a potrebujes tam mat zas M6??? Co spravis???

Potrebujes ZAVITOVU NAHRADU HELICOIL!!!! Je to specialny zavitnik na zavitove nahrady!!!!

;)

Zavitnik stoji 209Kc+ 1x strunka 6Kc Celkove naklady na opravu zavitu 215kc +posta. ;)

Vloženo (editace)

ok, díky za info :) objednám a opravím :)

jen zkoumám, jaký závitník potřebuju.. šroub má hlavu 17ku ... takže M10 ? ten tam nevidím :(

Editováno: , autor: HanyZ
Vloženo

Hoši já mám zase problém, že mi něco pořád cvaká z kol.. když mám otevřený okýnko, na straně spolujezdce nebo zadní kolo pořád cvaká, cvak, cvak, cvak když jedu. Už jsem z toho na mrtvicu, tak vždycky zavřu okýnko. Ale tím asi závadu neodstraním :-D co to je? náboje kol? popř. kolik taková výměna může koštovat? je to nějak náročný na výměnu? díkes :-))

Vloženo

Hoši já mám zase problém, že mi něco pořád cvaká z kol.. když mám otevřený okýnko, na straně spolujezdce nebo zadní kolo pořád cvaká, cvak, cvak, cvak když jedu. Už jsem z toho na mrtvicu, tak vždycky zavřu okýnko. Ale tím asi závadu neodstraním :-D co to je? náboje kol? popř. kolik taková výměna může koštovat? je to nějak náročný na výměnu? díkes :-))

Cvaká většinou homokynetický kloub a to při zatáčení....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...