HanyZ Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 jsem debil sorry, že jsem to nenašel tak to vyjde levněji v servise... za 500 Kč cca.... závitník cena bez dph 300 Kč cca... doprava apod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Cvaká většinou homokynetický kloub a to při zatáčení.... nevím jestli to bude ním, to lupe i když jedu po rovince a čím jedu rychleji, tím to taky rychlejc cvaká.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kptr Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 nevím jestli to bude ním, to lupe i když jedu po rovince a čím jedu rychleji, tím to taky rychlejc cvaká.. Nemůže to taky dělat kamínek zaražený v drážce pneumatiky?? Mě to taky jednou cvakalo a nevěděl jsem proč. Až náhodou jsem na to přišel. Vyloupnul jsem ho ven a bylo po cvakaní..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 jo, kamínek v pneu - to je svinstvo .. taky se mi to stává... v sobotu jdu na opravu závitu stabíku, tak snad už bude vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 tak závit stabilizátoru vyvložkovat nejde. je moc úzký a vložka má 10-15mm a nedržela byl. Tak jsem použil epoxymetal a do hlavy šroubu vyvrtal díru a protáhl ocelovým drátem a stáhl s ramenem... a ? klepe tak nevím jak jinak to řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 HANYZ:To ti kto povedal ze to nejde vyvlozkovat!!! Ide to opravit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 to mi řekli v servise, kde mi opravili taky závit na olejové vaně. Prý by ta vložka v tom závitu nedržela, protože je jen 2-3 mm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 HANYZ: Mas 3 moznosti opravy. 1. Opravit zavit vyvlozkovanim. 2.Navarit novu maticu. 3. Kupit a vymenit cele rameno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 oprava závitu vyvložkováním není možná, viz. výše uvedené.... vidím to na válcovaný šroub M12, 12ku závit do ramene , našroubovat válcovaný šroub - kde nahoře je M10 závit, nastrčím stabilizátor a 2 matice M10 stáhnou stabilizátor k rameni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 už mi lůžka vržou jak prase, nadešel čas je vyměnit. Vzal bych je asi s novým držákem, protože ten starý vypadá hrozivě,takže radši vzít ty s prolisem. Nezměřil jsem ale průměr, nepoznáte z fotek, který tam mám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.