Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jsem debil :) sorry, že jsem to nenašel :smich:

tak to vyjde levněji v servise... za 500 Kč cca.... závitník cena bez dph 300 Kč cca... doprava apod.... :help:

:prc:

Cvaká většinou homokynetický kloub a to při zatáčení....

nevím jestli to bude ním, to lupe i když jedu po rovince a čím jedu rychleji, tím to taky rychlejc cvaká.. :kuk:

nevím jestli to bude ním, to lupe i když jedu po rovince a čím jedu rychleji, tím to taky rychlejc cvaká.. :kuk:

Nemůže to taky dělat kamínek zaražený v drážce pneumatiky?? Mě to taky jednou cvakalo a nevěděl jsem proč. Až náhodou jsem na to přišel. Vyloupnul jsem ho ven a bylo po cvakaní..... :feve:

jo, kamínek v pneu - to je svinstvo .. taky se mi to stává...

v sobotu jdu na opravu závitu stabíku, tak snad už bude vše ok :)

tak závit stabilizátoru vyvložkovat nejde. je moc úzký a vložka má 10-15mm a nedržela byl. Tak jsem použil epoxymetal a do hlavy šroubu vyvrtal díru a protáhl ocelovým drátem a stáhl s ramenem... a ? klepe :( tak nevím jak jinak to řešit.

HANYZ:To ti kto povedal ze to nejde vyvlozkovat!!! :palec2:

Ide to opravit . :)

to mi řekli v servise, kde mi opravili taky závit na olejové vaně. Prý by ta vložka v tom závitu nedržela, protože je jen 2-3 mm...

HANYZ: Mas 3 moznosti opravy.

1. Opravit zavit vyvlozkovanim. 2.Navarit novu maticu. 3. Kupit a vymenit cele rameno. :)

oprava závitu vyvložkováním není možná, viz. výše uvedené....

vidím to na válcovaný šroub M12, 12ku závit do ramene , našroubovat válcovaný šroub - kde nahoře je M10 závit, nastrčím stabilizátor a 2 matice M10 stáhnou stabilizátor k rameni...

• 1 rok později...

už mi lůžka vržou jak prase, nadešel čas je vyměnit. Vzal bych je asi s novým držákem, protože ten starý vypadá hrozivě,takže radši vzít ty s prolisem. Nezměřil jsem ale průměr, nepoznáte z fotek, který tam mám?

post-30270-0-21914900-1333197356_thumb.j

post-30270-0-94982300-1333197368_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.