Květen 6, 200817 r tak za prve se o tom uz tady nekde psalo, ale dobry, ale trbe nejakej vobrazek, zdroj, neco vic nez jen vytlemenej smajl a suchy z nosu bezva post
Květen 6, 200817 r tak za prve se o tom uz tady nekde psalo, ale dobry, ale trbe nejakej vobrazek, zdroj, neco vic nez jen vytlemenej smajl a suchy z nosu bezva post Vittorio máš to mať
Květen 9, 200817 r Na nternetu sem četl že má být postavena na podvozku fabie II. a si videl tie prototypy VW UP z ktorych to ma pochadzat? ved to ma motor vzadu ....
Červen 8, 200817 r VW Up se tak nebude jmenovat bude se jmenovat lupo!!!!!!!!!!!!! nech sa menuje jak chce ale ked to bude vychadzat zo STUDIE up tak to buyde mat motor vzadu .. a nebude mat podvozok fabie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upraveno Červen 8, 200817 r od LUKY-007
Červen 21, 200817 r Autor Škoda minibude mít motor ve předu i tak vw up! Zdálo se jim to lepší a výhodnější.
Červenec 8, 200817 r To je ještě hnusnější než ten novej SuperB:D a to je co říct Superb je náhodou hezkjej, mě se tedy líbí takhle to řeknu
Červenec 13, 200817 r souhlas, takovejhle skic a napadu designeru jsou tisice, ale koncej v suplikach.
Listopad 21, 200816 r Možná podoba!!!!!! lol přijde mi to jako toyota yaris, nebo ten malej peugeot co se dělá v kolíně Upraveno Listopad 23, 200816 r od Milh@us
Listopad 23, 200816 r o tom mini autu jsem už taky něco zaslechl, ale zároveň jsem slyšel, že díky krizi, kterou teď škodovka prochází a ještě nějakou chvilku bude procházet, tak to smetli ze stolu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.