Pitris.K Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Co je to za odborníka, když neví, že v látkové struktuře "žínky" se špína drží mnohem více než v přírodní houbě, která mimo jiné nasákne mnohem více vody a tím se z ní nečistoty rychleji vyplavují????Nic proti názoru pana Roberta Csolleho, ale já zůstávám u houby. Mj. snad všichni velcí výrobci kosmetiky pro autolaky doporučují přírodní houby na mytí laku... Nechám se poučit, pokud mi někdo dokáže opak Žínku lze použít max. na ty detaily, ale na velký zablácený plochy laku je houba lepší právě pro velkou schopnost zadržovat vodu a odplavovat tím špínu pryč. Samo se musí pořád namáčet... máš pravdu, že houba nasákne více vody, ale taky i nečistot které už z houby nikdy nevyplavou!Na žádné lepší ruční myčce neuvidíš houbu, PROČ ASI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 (editace) kua a nekupujte ty mycí rukavice v tescu apod.... je to na pikaču Editováno: 16. Květen 2008, autor: Pitris.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 kua a nekupujte ty mycí rukavice v tescu apod.... je to na pikaču no pokud to bude na exkrement, tak se využijou v zimě na sánkovačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 NEKUPUJTE HOUBY V TESCU, NEMYJTE KARY HOUBAMI A HLAVNE NECITUJTE POSLEDNI PRISPEVKY, JESTE K TOMU S FOTKAMI - OCTAVKO!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 kua a nekupujte ty mycí rukavice v tescu apod.... je to na pikaču Nahoď nějakej odkaz nebo značku. Taky nevím podle čeho ji vybrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Hele, donedavna jste myli auto porad houbou a nic vam nevadilo.Nyni nekdo rekne ,ze je houba spatna a vy hned zacnete kupovat zinky. Beru ,houba neni nic excelentniho ,ale vemte to tak dotedka jste ji pouzivaly a nevadilovam to. Prijde mi to pravdu vtipny Jinak pro zastance hub je tu prirodni http://www.autonosice-ostrava.cz/detail.ph...mp;xx_skupina=1 a jinak nejake ty myci rukavice je tu napr http://www.autonosice-ostrava.cz/detail.ph...mp;xx_skupina=1 http://www.autonosice-ostrava.cz/detail.ph...mp;xx_skupina=1 a jiz zminovana od sonaxu http://www.autonosice-ostrava.cz/detail.ph...mp;xx_skupina=1 Berte to jen jako orientacni(ceny budou 100% jinde levnejsi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 (editace) ?????Žínku lze použít max. na ty detaily, ale na velký zablácený plochy laku je houba lepší právě pro velkou schopnost zadržovat vodu a odplavovat tím špínu pryč. Samo se musí pořád namáčet...???? co to tady čtu?Ty myješ ZABLÁCENÉ auto houbou?to jako děláš jak?Auto máš od bahna, namočíš houbu do kýble a myješ, jo? to rovnou připravuješ pro lakýrka, ne? nejsem padlej na hlavu ne? měl jsem na mysli ty zbytky co ulpívají na laku po prvním opláchnutí... můj postup: co de umejt proudem vody, umeju proudem vody, spodek a podběhy tlaková, no a pak houba spousta vody, šampon, zase voda a pak vysušení spec. silikonovým stěračem a dosušení detailů syntetickou jelenicí, ...dělam to správně pane? (kromě houby samozřejmě) Editováno: 17. Květen 2008, autor: ph007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Hele, donedavna jste myli auto porad houbou a nic vam nevadilo.Nyni nekdo rekne ,ze je houba spatna a vy hned zacnete kupovat zinky.Beru ,houba neni nic excelentniho ,ale vemte to tak dotedka jste ji pouzivaly a nevadilovam to. Prijde mi to pravdu vtipny přesně tohle mě napadlo - chtěl bych vidět konkrétní studii, která říká "žíňka je lepší než houba", potom poletí houba do popelnice. Připadá mi to jako dobrej marketingovej tah a díra na trhu vyplněná něčím novým samozřejmě dražším, než původní údajně špatná houba... no nic du si umejt auti... zatim houbou, možná mě někdo přesvědčíte lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 17. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 přesně tohle mě napadlo - chtěl bych vidět konkrétní studii, která říká "žíňka je lepší než houba", potom poletí houba do popelnice. Připadá mi to jako dobrej marketingovej tah a díra na trhu vyplněná něčím novým samozřejmě dražším, než původní údajně špatná houba...no nic du si umejt auti... zatim houbou, možná mě někdo přesvědčíte lol nikdo tady nikoho nepřesvědčuje, jsou to jen názory a každý si z nich veme to co uzná za vhodné, no ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 nikdo tady nikoho nepřesvědčuje, jsou to jen názory a každý si z nich veme to co uzná za vhodné, no ne? souhlasim, taky jen vyjadřuju názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 17. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 souhlasim, taky jen vyjadřuju názor když už jsme u tech poznatku, viděl jsem frajery umývat auto smetákem a taky to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 nechci dělat někomu reklamu, ale tohle mi visí na myčce: třeba to někomu pomůže... mj. tuhle značku nepoužívám, je to profi a drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 když už jsme u tech poznatku, viděl jsem frajery umývat auto smetákem a taky to funguje jednou sem taky viděl frajera, jak "leštil" favorita tekutým práškem cifem, myslel sem, že upadnu smíchy tvářil se tak spokojeně, jak mu to rychle de.... půlku auta už měl "vyleštěnou" do zářivého matu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 auto meju jedine ručne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K*g Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 To je pravda.mě myčka ometla celí zadní narazník až na plech ! teďka myju jenom ručně a je to zatím ok,na houbičku tolik netlačím,abych si vydřel díru do kapoty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 17. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 jednou sem taky viděl frajera, jak "leštil" favorita tekutým práškem cifem, myslel sem, že upadnu smíchy tvářil se tak spokojeně, jak mu to rychle de.... půlku auta už měl "vyleštěnou" do zářivého matu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Třeba to chtěl pak stříknout do laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 ja teda v poklidu meju stale houbou a nevidim v tom zadny problem...vzdy to pred mytim omeju vapkou a pak umeju...delal jsem to do ted tak nevim proc bych v tom nemohl pokracovat i nadale :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) Se divím, že se tady tak nervujete kvůli houbičkám. To je lepší si nějaký dát a pak na to vlítnout tím co je po ruce - to je potom teprve MYTÍČKO . Ale teď vážně: beztak vám to, po měsících přepečlivých akcí, nesčetněkrát vyluxovaných peněženkách a bezesných nocích z toho, co ještě vylepšit, někdo ukradne.... Tak co si dělat šediny. p.s. ještě k tomu sametovýmu Favoritu - jednou mi vracela jedna mladá dáma CD s tím, že jí ho dítě něčím upatlalo, tak ho vzala jarem a houbičkou na nádobí - přirozeně tou drsnou stranou.... Editováno: 20. Květen 2008, autor: Alibaba I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Já používám houbu vysřihnutou ze staré molitanové madrace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Ste všichni chytrý jak kniha, ale nejvíc info, třeba o metodě dvou kyblíků (to opravdu existuje ) a dalších udělátkách a postupech je tady bohužel pro některý to je v Angličtině... Budete koukat, co a jak se na mytí auta dělá, co všechno ještě jde odstranit atd atd, ale chce se to registrovat, aby byly vidět obrázky DOPORUČUJU TŘEBA TOHLE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Peťo, tak nám to ve zkratce přelož, nee? Nebuď labuť Ale jestli se takto nemusí umývat jen Aston Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Ste všichni chytrý jak kniha, ale nejvíc info, třeba o metodě dvou kyblíků (to opravdu existuje ) a dalších udělátkách a postupech je tady bohužel pro některý to je v Angličtině... Budete koukat, co a jak se na mytí auta dělá, co všechno ještě jde odstranit atd atd, ale chce se to registrovat, aby byly vidět obrázky DOPORUČUJU TŘEBA TOHLE Ahoj, můžeš nám pls z toho vyčíst a napsat co a jak použít, aby se ten lak tak leskl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Co třeba použít Google Translations? Kuk sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Díky, ten Google Translations neznám, tak jsem o něm ani nevěděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.