Emanuel Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Mam problem a to pri zapnuti klucika sa kontrolka oleja normalne rozsvieti motorom este ani nepotocim a uz zhasne.Pred tym nez nastal tento problem preblikla kontrolka spipla.A od vtedy to takto blbne.Vie niekto poradit v com moze byt problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Podla mňa je to OK to je len kontrola kontroliek! Mal by si si prečítať návod k obsluhe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emanuel Vloženo 8. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Podla mňa je to OK to je len kontrola kontroliek! Mal by si si prečítať návod k obsluhe! [/quoKontrola Ved ale kontrolka tlaku oleja ma zhasnut az po nastartovani nie len pri zapnuti kluca rovnako ako kontrolka dobijania! Rozmyslaj co to vlastne pises asi si to nepochopil co som napisal hore navody si citaj Ty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Chcem ti pomôcť tak prečo sa urážaš! Prečítaj si ten druhý riadok pozorne: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emanuel Vloženo 10. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Ved to tam mas napisane po" nastartovani motora"musi kontrolka zhasnut nie pred tým.Mam asi vadny snimac oleja niektore auta to maju poriesene tak ze nesvieti vobec svieti az ked nastane daky problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Ved to tam mas napisane po" nastartovani motora"musi kontrolka zhasnut nie pred tým.Mam asi vadny snimac oleja niektore auta to maju poriesene tak ze nesvieti vobecsvieti az ked nastane daky problem. Komu nie je rady tomu nie je pomoci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Ved to tam mas napisane po" nastartovani motora"musi kontrolka zhasnut nie pred tým.Mam asi vadny snimac oleja niektore auta to maju poriesene tak ze nesvieti vobecsvieti az ked nastane daky problem. Myslim, zes to necetl pozorne - cituji "Kontrolni svetlo se rozsviti na nekolik sekund po ZAPNUTI ZAPALOVANI" nikoliv po startu motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emanuel Vloženo 20. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) Komu nie je rady tomu nie je pomoci! [/quote Mate pravdu chlapi zle som to pochopil je to tak ako pise Vikino dakujem za radu nemam k tomu knizku. Ahojte. Editováno: 22. Květen 2008, autor: Emanuel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Tak si ju stiahni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tex Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ahoj, doufám že někoho nerozčílím svým dotazem ale asi takto: motorizace 1.2 HTP 40 Kw při otočení klíčkem mě postupně zhasínají kontrolky, zůstane svítit EPC, dobíjení a "ten oranž.motor", to je O.K ale taky mě asi 5x blikne žlutá olejnička a pak zhasne. Po nastartování pak zhasne zbytek. Podle návodu je několikanásobné bliknutí žluté olejničky signalizace závady na čidle oleje ale jeden mechoš říká, že je to O.K., druhý že ne tak si říkám, že názor praktiků by nebyl špatný. Jinak oleje je dost, a po staru se zatím mazání ani červená ani žlutá olejnička nerozsvítila. Jen a pouze před nastartováním motoru. Předem díkas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenixr Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj , chtěl jsem si vyzkoušet jak to pracuje a interval vyměny oleje byla dobrá příležitost . Vypustil jsem starý olej a nechal 10 min vykapat . Potom jsem otočil klíčkem problikly kontolky , které postupně zhasly - vše OK. Podotýkám motor byl stále bez oleje . Nastartoval jsem asi na 10 s. motor běžel a vše bylo OK. alespoň podle kontrolek . Déle jsem to nezkoušel . Čidlo tlaku na hlavě jsem změřil a je OK. Tak si myslím , že tohle asi není dobrý . Nevíte někdo co stím ?? Mám fabku r.v. 2006 1,4 16V 59 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Čidlo tlaku oleja zareaguje až pri určitých otáčkach a po určitom čase.Ty si asi niečo z toho neprekročil,takže preto ti čidlo nezareagovalo.Inak nabudúce bez oleja radšej neštartuj.Radšej normálne nalej olej a skús pred jazdou odpojiť čidlo tlaku oleja.Potom sa prevez a uvidíš či je čidlo funkčné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenixr Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj , máš pravdu .Dnes jsem udělal test - odpojil čidlo tlaku , nastartoval a nic všechno OK. , ale v momentě kdy jsem se rozjel , začala blikat olejnička a ještě pískání 3x , pak nic , po chvíli znovu blikání a pískání 3x a olejníčka zůstala blikat do vypnutí motoru . Nasadil jsem konektor na čidlo , nastartoval a vše bez závad. Díky za pomoc , už mám konečně jistotu , že to opravdu funguje -teď už budu mít klidné spaní , když si manželka půjčí auto . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piotorek Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Nazdar chlapci...aj mne to tak robí (kontrolka mazania)...ale všimol som si to až teraz pri druhej výmene oleja:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroh Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 Odpojenie konektora simuluje nezopnutie snimaca pri tlaku oleja. Pre zaujimavost som odskusal opacny pripad, t.j. trvale zopnutie ( pin konektora som pripojil na kostru motora). Reakcia vozidla: po zapnuti zapalovania kontrolka zasvieti, zhasne (ako vzdy), potom po chvili , BEZ NASTARTOVANIA zapipa a zacne blikat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.