Blacky Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 jj taky sem si vsiml. Leda vyrezat a vkladat jako objekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Bohužel, font si jedině někdo musí vyrobit obkreslením v Corelu apod. Jinak ten font je samozřejmě zaregistrován jako chráněný vzor a design... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Pokusím se to udělat v Corelu, vyčkejte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 No trocha som sa pohral s tym nazvom tak skuste .... N_zov_F_bia.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Tak už je to tu, kdo má zájem o loga R písněte mi na majla, pošlu v CorelDRAW 12. Pokud by někdo chtěl jiný formát, uveďte jaký. Když budu umět... Náhled: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 SIce asi pozdě, ale snad to pomůže někomu jinému - tady máte ten originální Škodovácký font: Můžu se zeptat jak se ten font jmenuje nebo jestli jde někde ztáhnout???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To Hammer6030: pošli mi e-mailový kontakt, logo Fabie vyrobím a pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Tak som sa trochu potrapil a vyrobil som z tych obrazkov font. Ukažka: DOWNLOAD: http://rapidshare.com/files/259256175/Skoda.ttf.html Editováno: 23. Červenec 2009, autor: Napster050 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_K. Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Napster050 díky je to super, funguje to, paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w810 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Tak som sa trochu potrapil a vyrobil som z tych obrazkov font.Ukažka: DOWNLOAD: http://rapidshare.com/files/247039827/Skoda.ttf Nasel by se nekdo kdo by to prosim reupnul, uz to nejde stahnout:-(:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 už som to tam reupnul, link viz vyššie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w810 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paganini Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 už som to tam reupnul, link viz vyššie... zdravím, nemohl by někdo poslat ten Škoda font na paganini@cbox.cz díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Ja mam toto: http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=176113 Jedna se o font Serpentine. Ja jsem zvolil variantu tucneho pisma, takze je to trosku vyraznejsi. Jeste mi par kousku zustalo, pokud ma nekdo zajem, muzu samolepku poslat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poznanin Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Chlapi, zdravím vás z Ruska! Jsme zde na našem fóru Fabia blázen. Nemohu najít původní písmo loga. Nápověda - dá stáhnout, viděl jsem poznámky, které mají písmo)). Ode mě - vodka a kaviár v Moskvě)) Děkuji! Omlouváme se za Google - překlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrisa Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 (editace) Editováno: 24. Únor 2012, autor: petrisa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrisa Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Omlouvám se, u mě se nejednalo o žádné fonty,nečetl jsem dostatečně. Na mém autě je originál.Ale jeden čas jsem si říkal, že to změním na MOONSTER. Potom mě to přešlo a vše zůstalo, jak bylo. Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.