JasteR Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) UFO navstivilo posledni sraz SkodaHome v Mimoni Editováno: 8. Květen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 ještě, že jsem posledně nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 to tam byli fakt ti ufouni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Moc pekna fotka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ufo se jmenuje ten, jak tam vzadu stoji v zimni bunde ??? :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Já jsem na to s Jasterem přišel vlastně náhodou, když jsem zkoušel filtr a pak jsem si řekl, že to vypadá jako ufo metoda pokus-omyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Tri talire jsem pohromade jeste nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Tri talire jsem pohromade jeste nevidel Asi nějaká delegace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Pecká já to říkal že ufoni existují Neunesli někoho nebo někomu vůz na nějaký pokusy ať víme co máme čekat za nový tuning ala ufo mimoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Jsou vsude mezi nama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Prišli sa kuknúť na poriadne káry ako to ma vlastne vypadať lebo doteraz vyrábali len lietajúce taniere "taliře" a na poriadne auta nemali čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorSapa Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 To je bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirikz Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 povedená montáž :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.