zdenouch Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 (editace) Dnes jsem předělával pozadí budíku na O1 TDI. Koupil jsem budíky face a prohodil jsem pozadí. Ze starého pozadí jsem použil ten prostředek - na kontrolky, vyřílz jsem je nožem z obou a pak ty můj starý prostředek vložil do nového pozadí. Všechno by bylo OK až na kontrolku která je na face budíkách v půlce nahoře mezi teplotou a ukazatelem paliva. Při přepnutí na dálková světla mi svítí oranžově? To je kontrolka pro co? Je to nové označení dálkových světel na face budíkách? Na strych budíkách mi dálková svítí modře. Prosím o radu a zkušenosti s předěláním asi na modrou barvu. Chtěl bych prostřední vrchní díl nechat z face.Dík za info. Editováno: 11. Květen 2008, autor: zdenouch Citovat
Raceman Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 u face budíků je vše nasvícený diodama takže jen vyměň tu žárovku kontrolky dálkovejch světel za modrou diodu a bude to jak má být Citovat
zdenouch Vloženo 11. Květen 2008 Autor Vloženo 11. Květen 2008 u face budíků je vše nasvícený diodama takže jen vyměň tu žárovku kontrolky dálkovejch světel za modrou diodu a bude to jak má být To není ale v barvě diody, ale v barvě pozadí kontrolky. Není modré, ale ozanžové. Citovat
Raceman Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 starý pozadí je probarvený modře a nový je jen kouřový a to oranžový dělá ta žárovka tak tu vyměň za diodu a máš to opravdu vyřešený Citovat
Návštěvník Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 A pak napis jak sedi rychlosti - ty face polepy maji kapanek jinak urovnane rychlosti - porovnej starej rychlomer s nov. - myslim ze do ted to dost kecalo, ale az nasadis ty nove polepy face tak to bude skoro presne ocinchovane Citovat
Raceman Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 A pak napis jak sedi rychlosti - ty face polepy maji kapanek jinak urovnane rychlosti - porovnej starej rychlomer s nov. - myslim ze do ted to dost kecalo, ale az nasadis ty nove polepy face tak to bude skoro presne ocinchovane u benzína 1,6 74 kW mám ověřeno že to nesedí do 80 ... 0 na starejch = 10 na novejch od 80, 90, 100 a vejš už to souhlasí Citovat
zdenouch Vloženo 11. Květen 2008 Autor Vloženo 11. Květen 2008 u benzína 1,6 74 kW mám ověřeno že to nesedí do 80 ... 0 na starejch = 10 na novejch od 80, 90, 100 a vejš už to souhlasí Face budíky TDI mají v poloze 12 hodin 100 a předface 110. 50 kterou použiješ nejčastěji sedí a víc neřeším. Vadí mi ale ta kontolka. Ta barva není diodou ani žárovkou ale polepem budíků. Chtělo by to předělat na modrou. Nechcu tam dávat prostřední díl z předface budíků. Nejde to ani vyříznout aby to nebylo poznat. Co to je vubec za kontrolku na těch face budíkách? Jak to máte vyřešený? Citovat
tomina Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 Jak uz ti psal raceman, u novych je modra dioda a u starych je zarovka co sviti dozluta. U starych je polep modry u novych je kourovy. Pokud pustis do novyho polepu nazloutlou zarovku tak to bude logicky svitit do oranzova. Pokud zarovku vymenis za modrou diodu bude to OK Citovat
zdenouch Vloženo 11. Květen 2008 Autor Vloženo 11. Květen 2008 (editace) Jak uz ti psal raceman, u novych je modra dioda a u starych je zarovka co sviti dozluta. U starych je polep modry u novych je kourovy. Pokud pustis do novyho polepu nazloutlou zarovku tak to bude logicky svitit do oranzova. Pokud zarovku vymenis za modrou diodu bude to OK Kde tu modrou diodu koupím? Zvládnu to přepájet sám?.Nestačilo by dat pod face polep modrou folii . Pomůže popřípadě někdo z okolí Brna s přepájením? Editováno: 11. Květen 2008, autor: zdenouch Citovat
tomina Vloženo 12. Květen 2008 Vloženo 12. Květen 2008 Kde tu modrou diodu koupím? Zvládnu to přepájet sám?.Nestačilo by dat pod face polep modrou folii . Pomůže popřípadě někdo z okolí Brna s přepájením? V "tuning" shopech se prodavaj takovy maly "kondomy" na zarovicky, sou teda hlavne na parkovacky, ale mozna by to slo i na tuhle malou zarovicku. Jsou v ruznych barvach a taky v modry a sviti to docela dobre. Hlavne je to delany na teplo co zarovka vytvari. Pokud si netroufas na letovani tak zkus tohle, je to otazka nekolika Kč. Citovat
dadacek Vloženo 12. Květen 2008 Vloženo 12. Květen 2008 Kde tu modrou diodu koupím? Zvládnu to přepájet sám?.Nestačilo by dat pod face polep modrou folii . Pomůže popřípadě někdo z okolí Brna s přepájením? Hod mi foto tý elektroniky (resp desky kde je ta žárovka a chtělo by to výměnu za tu LED), mrknu jestli bych to sved Navíc předpokládám, že by bylo potřeba nějak propočítat hodnotu diody co by se tam dávala resp odporu jí předřazeného, nemýlím li se? Citovat
zdenouch Vloženo 12. Květen 2008 Autor Vloženo 12. Květen 2008 Používám fotky co jsem tady našel na foru. Jsou to ty samé co mám. Předem dík za pomoc. Citovat
Raceman Vloženo 12. Květen 2008 Vloženo 12. Květen 2008 Kde tu modrou diodu koupím? Zvládnu to přepájet sám?.Nestačilo by dat pod face polep modrou folii . Pomůže popřípadě někdo z okolí Brna s přepájením? tu diodovou žárovku koupíš v každým tuning i tuzing shopu a je to přesně tahle žárovka Citovat
zdenouch Vloženo 12. Květen 2008 Autor Vloženo 12. Květen 2008 tu diodovou žárovku koupíš v každým tuning i tuzing shopu a je to přesně tahle žárovka Dík za radu a pomoc Citovat
esař Vloženo 12. Květen 2008 Vloženo 12. Květen 2008 Zdar,tak co už to máš vyřešený? Jestli chceš něco přeletovat tak klinně řekni,ale asi už nebude potřeba ,co? Citovat
zdenouch Vloženo 12. Květen 2008 Autor Vloženo 12. Květen 2008 Zdar,tak co už to máš vyřešený? Jestli chceš něco přeletovat tak klinně řekni,ale asi už nebude potřeba ,co? Už je to vyřešený. Foto pro tebe. Dnes jsem dostal balíček od BADA a je na autě. Citovat
zdenouch Vloženo 12. Květen 2008 Autor Vloženo 12. Květen 2008 Už je to vyřešený. Foto pro tebe. Dnes jsem dostal balíček od BADA a je na autě. Omlouvám se za fotky mimo téma. Citovat
esař Vloženo 12. Květen 2008 Vloženo 12. Květen 2008 No je to hezký ,škoda toho rozdílu v odstínu laku,ale to už sme tady řešili.Dal bych ho taky ale urval bych ho na vjezdu do garáže Citovat
zdenouch Vloženo 12. Květen 2008 Autor Vloženo 12. Květen 2008 No je to hezký ,škoda toho rozdílu v odstínu laku,ale to už sme tady řešili.Dal bych ho taky ale urval bych ho na vjezdu do garáže Velké dík BYDOVI Citovat
dadacek Vloženo 12. Květen 2008 Vloženo 12. Květen 2008 Vypadá to pěkně Tak vyměním aspon sobě podsvícení až bude čas Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.