Přejít na obsah

kontrolka dál. světel

zdenouch

Doporučené příspěvky

Dnes jsem předělával pozadí budíku na O1 TDI. Koupil jsem budíky face a prohodil jsem pozadí. Ze starého pozadí jsem použil ten prostředek - na kontrolky, vyřílz jsem je nožem z obou a pak ty můj starý prostředek vložil do nového pozadí. Všechno by bylo OK až na kontrolku která je na face budíkách v půlce nahoře mezi teplotou a ukazatelem paliva. Při přepnutí na dálková světla mi svítí oranžově? To je kontrolka pro co? Je to nové označení dálkových světel na face budíkách? Na strych budíkách mi dálková svítí modře. Prosím o radu a zkušenosti s předěláním asi na modrou barvu. Chtěl bych prostřední vrchní díl nechat z face.Dík za info. :palec2:

post-3521-1210481566_thumb.jpg post-3521-1210481628_thumb.jpg post-3521-1210481665_thumb.jpg post-3521-1210481697_thumb.jpg post-3521-1210481738_thumb.jpg

Editováno: , autor: zdenouch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

A pak napis jak sedi rychlosti - ty face polepy maji kapanek jinak urovnane rychlosti - porovnej starej rychlomer s nov. - myslim ze do ted to dost kecalo, ale az nasadis ty nove polepy face tak to bude skoro presne ocinchovane

Odkaz ke komentáři

A pak napis jak sedi rychlosti - ty face polepy maji kapanek jinak urovnane rychlosti - porovnej starej rychlomer s nov. - myslim ze do ted to dost kecalo, ale az nasadis ty nove polepy face tak to bude skoro presne ocinchovane

u benzína 1,6 74 kW mám ověřeno že to nesedí do 80 ... 0 na starejch = 10 na novejch od 80, 90, 100 a vejš už to souhlasí

Odkaz ke komentáři

u benzína 1,6 74 kW mám ověřeno že to nesedí do 80 ... 0 na starejch = 10 na novejch od 80, 90, 100 a vejš už to souhlasí

Face budíky TDI mají v poloze 12 hodin 100 a předface 110. 50 kterou použiješ nejčastěji sedí a víc neřeším. Vadí mi ale ta kontolka. Ta barva není diodou ani žárovkou ale polepem budíků. Chtělo by to předělat na modrou. Nechcu tam dávat prostřední díl z předface budíků. Nejde to ani vyříznout aby to nebylo poznat. Co to je vubec za kontrolku na těch face budíkách? Jak to máte vyřešený? :help:

Odkaz ke komentáři

Jak uz ti psal raceman, u novych je modra dioda a u starych je zarovka co sviti dozluta. U starych je polep modry u novych je kourovy. Pokud pustis do novyho polepu nazloutlou zarovku tak to bude logicky svitit do oranzova. Pokud zarovku vymenis za modrou diodu bude to OK

Kde tu modrou diodu koupím? Zvládnu to přepájet sám?.Nestačilo by dat pod face polep modrou folii . Pomůže popřípadě někdo z okolí Brna s přepájením? ;)

Editováno: , autor: zdenouch
Odkaz ke komentáři

Kde tu modrou diodu koupím? Zvládnu to přepájet sám?.Nestačilo by dat pod face polep modrou folii . Pomůže popřípadě někdo z okolí Brna s přepájením? ;)

V "tuning" shopech se prodavaj takovy maly "kondomy" na zarovicky, sou teda hlavne na parkovacky, ale mozna by to slo i na tuhle malou zarovicku. Jsou v ruznych barvach a taky v modry a sviti to docela dobre. Hlavne je to delany na teplo co zarovka vytvari. Pokud si netroufas na letovani tak zkus tohle, je to otazka nekolika Kč.

Odkaz ke komentáři

Hod mi foto tý elektroniky (resp desky kde je ta žárovka a chtělo by to výměnu za tu LED), mrknu jestli bych to sved :);)

Navíc předpokládám, že by bylo potřeba nějak propočítat hodnotu diody co by se tam dávala resp odporu jí předřazeného, nemýlím li se?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...