Standa_Ov Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Sedím si u Netu a uvažuji, že si objednám potah na volant, ale jsem zhnilej jít před dům a změřit si to Napište mi prosím jaký má průměr volant Fabie rv.2005. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) a kvůli tomu si se tady extra zaregistroval ?? Editováno: 11. Květen 2008, autor: viewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa_Ov Vloženo 11. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 a kvůli tomu si se tady extra zaregistroval ?? No extra pro to nee, člověk nikdy neví kdy tu bude ještě něco psát No snad se tak moc nestalo, ne Vleze se mi na volant Fabie rv.05´ potah o průměru 37-39cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 asi se budeš muset projít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Sedím si u Netu a uvažuji, že si objednám potah na volant, ale jsem zhnilej jít před dům a změřit si to Napište mi prosím jaký má průměr volant Fabie rv.2005. Díky Ach ta lenost! Na tu už zemřelo spousta lidí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa_Ov Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 No, na konec jsem musel teda do auta Doufám, že až budu zase něco potřebovat že si to nebudu muset zjistit sám a na fóru budou lidé, kteří tomuto fóru dají smysl a poradí mi. Ahoj a dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.