Hans1980 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 ahoj kluci mam O1 r99 81kw. na foru se doporucuje cely set od valea- lamela pritlacak setrvak lozisko komplet za des tis. poradite nejaky odkaz kde ji sehnat? diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 ahoj kluci mam O1 r99 81kw. na foru se doporucuje cely set od valea- lamela pritlacak setrvak lozisko komplet za des tis. poradite nejaky odkaz kde ji sehnat? diky vsem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=21808 teraz som bral od neho... ale SACHS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 ahoj kluci mam O1 r99 81kw. na foru se doporucuje cely set od valea- lamela pritlacak setrvak lozisko komplet za des tis. poradite nejaky odkaz kde ji sehnat? diky vsem Doporučuji uživatele Batistuta zabývá se prodejem spojkových setů, sám sem od něj nakupoval set na 1,6 55kW značky LUK, pohodové jednání, rychlost a pěkný ceny a nebo alespoň u mě to tak bylo u něj jsem kupoval to nejlevnějí co jsem na netu našel a přitom značkový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.