pattuning Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Zdravím, vzhledem k tomu že jsem koupil auto z druhé ruky, chtěl bych vyměnit zámky. Sehnal jsem sadu zámků včetně vystřelováků a štítku. Mám staré klíče s D.O. a kódem 434MHz - je to na něm napsáno. Ke starým klíčům nemám štítek. Půjde mi to přes W.A.G. nakódovat a hlavně jak???? Kamarád má W.A.G v práci ale tvrdí že to bez původního štítku neudělá. Prosím o pomoc, podrobný návod nebo jestli mi to někdo přizpůsobí, nejlépe z Moravy. Jedná se o Fabia I 1.4 16V r.v. 2002 Jinak jestli to tu někde je tak se omlouvám. Díky všem odborníkům předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 (editace) Zdravím,vzhledem k tomu že jsem koupil auto z druhé ruky, chtěl bych vyměnit zámky. Sehnal jsem sadu zámků včetně vystřelováků a štítku. Mám staré klíče s D.O. a kódem 434MHz - je to na něm napsáno. Ke starým klíčům nemám štítek. Půjde mi to přes W.A.G. nakódovat a hlavně jak???? Kamarád má W.A.G v práci ale tvrdí že to bez původního štítku neudělá. Prosím o pomoc, podrobný návod nebo jestli mi to někdo přizpůsobí, nejlépe z Moravy. Jedná se o Fabia I 1.4 16V r.v. 2002 Jinak jestli to tu někde je tak se omlouvám. Díky všem odborníkům předem. Vagem to nejde.Jde to jen Vag tachem který to umí načíst immo(štítek). Editováno: 14. Květen 2008, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pattuning Vloženo 14. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Oka, takže když vyčtu WAG Tachem immo kod tak už to WAGem přizpůsobím klasicky jako kdybych měl ten štítek co je u klíčů??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Oka, takže když vyčtu WAG Tachem immo kod tak už to WAGem přizpůsobím klasicky jako kdybych měl ten štítek co je u klíčů??? díky ANO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Zdravím,vzhledem k tomu že jsem koupil auto z druhé ruky, chtěl bych vyměnit zámky. Sehnal jsem sadu zámků včetně vystřelováků a štítku. Mám staré klíče s D.O. a kódem 434MHz - je to na něm napsáno. Ke starým klíčům nemám štítek. Půjde mi to přes W.A.G. nakódovat a hlavně jak???? Kamarád má W.A.G v práci ale tvrdí že to bez původního štítku neudělá. Prosím o pomoc, podrobný návod nebo jestli mi to někdo přizpůsobí, nejlépe z Moravy. Jedná se o Fabia I 1.4 16V r.v. 2002 Jinak jestli to tu někde je tak se omlouvám. Díky všem odborníkům předem. Cau. napis COSBYMU. On ti to urobi!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 a hlavně mu nepiš WAGEM ale VAGEM, jinak bude hned nasr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pattuning Vloženo 22. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Tak už mám vyměněné zámky a klíče za skopné, nakódovaný immo i ovládání dálkáčů ale nešlape mi kufr prostředním tlačítkem, musí se někde v komfortce povolit??? Další otázečka, půjde mi kabelem K-line přes VAG nastavit automatické rozvícení světel a automatické zamykání? U fabie 2003 a u Fabie 2005 (jak poznám CAN nebo neCAN jednotku)??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Tak už mám vyměněné zámky a klíče za skopné, nakódovaný immo i ovládání dálkáčů ale nešlape mi kufr prostředním tlačítkem, musí se někde v komfortce povolit??? Další otázečka, půjde mi kabelem K-line přes VAG nastavit automatické rozvícení světel a automatické zamykání? U fabie 2003 a u Fabie 2005 (jak poznám CAN nebo neCAN jednotku)??? díky V BSG PŘIČTI 1024 MĚLO BY TO JÍT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 V BSG PŘIČTI 1024 MĚLO BY TO JÍT. Tohle je na kufr... Co se tyce svetel, tak FI nema elektronicky ovladane spinani, takze musis dokoupit rele denniho sviceni cca 1000 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.