Publikováno Květen 14, 200817 r Zdravím, vzhledem k tomu že jsem koupil auto z druhé ruky, chtěl bych vyměnit zámky. Sehnal jsem sadu zámků včetně vystřelováků a štítku. Mám staré klíče s D.O. a kódem 434MHz - je to na něm napsáno. Ke starým klíčům nemám štítek. Půjde mi to přes W.A.G. nakódovat a hlavně jak???? Kamarád má W.A.G v práci ale tvrdí že to bez původního štítku neudělá. Prosím o pomoc, podrobný návod nebo jestli mi to někdo přizpůsobí, nejlépe z Moravy. Jedná se o Fabia I 1.4 16V r.v. 2002 Jinak jestli to tu někde je tak se omlouvám. Díky všem odborníkům předem.
Květen 14, 200817 r Zdravím,vzhledem k tomu že jsem koupil auto z druhé ruky, chtěl bych vyměnit zámky. Sehnal jsem sadu zámků včetně vystřelováků a štítku. Mám staré klíče s D.O. a kódem 434MHz - je to na něm napsáno. Ke starým klíčům nemám štítek. Půjde mi to přes W.A.G. nakódovat a hlavně jak???? Kamarád má W.A.G v práci ale tvrdí že to bez původního štítku neudělá. Prosím o pomoc, podrobný návod nebo jestli mi to někdo přizpůsobí, nejlépe z Moravy. Jedná se o Fabia I 1.4 16V r.v. 2002 Jinak jestli to tu někde je tak se omlouvám. Díky všem odborníkům předem. Vagem to nejde.Jde to jen Vag tachem který to umí načíst immo(štítek). Upraveno Květen 14, 200817 r od Volvak
Květen 14, 200817 r Autor Oka, takže když vyčtu WAG Tachem immo kod tak už to WAGem přizpůsobím klasicky jako kdybych měl ten štítek co je u klíčů??? díky
Květen 14, 200817 r Oka, takže když vyčtu WAG Tachem immo kod tak už to WAGem přizpůsobím klasicky jako kdybych měl ten štítek co je u klíčů??? díky ANO
Květen 14, 200817 r Zdravím,vzhledem k tomu že jsem koupil auto z druhé ruky, chtěl bych vyměnit zámky. Sehnal jsem sadu zámků včetně vystřelováků a štítku. Mám staré klíče s D.O. a kódem 434MHz - je to na něm napsáno. Ke starým klíčům nemám štítek. Půjde mi to přes W.A.G. nakódovat a hlavně jak???? Kamarád má W.A.G v práci ale tvrdí že to bez původního štítku neudělá. Prosím o pomoc, podrobný návod nebo jestli mi to někdo přizpůsobí, nejlépe z Moravy. Jedná se o Fabia I 1.4 16V r.v. 2002 Jinak jestli to tu někde je tak se omlouvám. Díky všem odborníkům předem. Cau. napis COSBYMU. On ti to urobi!!!!
Květen 22, 200817 r Autor Tak už mám vyměněné zámky a klíče za skopné, nakódovaný immo i ovládání dálkáčů ale nešlape mi kufr prostředním tlačítkem, musí se někde v komfortce povolit??? Další otázečka, půjde mi kabelem K-line přes VAG nastavit automatické rozvícení světel a automatické zamykání? U fabie 2003 a u Fabie 2005 (jak poznám CAN nebo neCAN jednotku)??? díky
Květen 22, 200817 r Tak už mám vyměněné zámky a klíče za skopné, nakódovaný immo i ovládání dálkáčů ale nešlape mi kufr prostředním tlačítkem, musí se někde v komfortce povolit??? Další otázečka, půjde mi kabelem K-line přes VAG nastavit automatické rozvícení světel a automatické zamykání? U fabie 2003 a u Fabie 2005 (jak poznám CAN nebo neCAN jednotku)??? díky V BSG PŘIČTI 1024 MĚLO BY TO JÍT.
Květen 25, 200817 r V BSG PŘIČTI 1024 MĚLO BY TO JÍT. Tohle je na kufr... Co se tyce svetel, tak FI nema elektronicky ovladane spinani, takze musis dokoupit rele denniho sviceni cca 1000 kc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.