firstgreenhorn Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Koupil jsem budíky z jiné fábie a udělal změnu podsvícení, když budíky vyměním brání mi ve startování imobilizér. Potřebuji přes Vag tacho vyčíst pin a imobilizér z původních a dát je do nových. Program s kabelem Vag tacho mám ale vůbec netuším co s tím mám dále dělat prosím o radu jak postupovat. Děkuji za odpovědi. Doufám že mě administrátor opět neoznačí za ignoranta pravidel jelikož jsem toto téma na Foru nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 no tak oni ta tu zozeru mas hladat uz sa to tu riesilo ... ale poradim ti chod do servisu a oni ti tusim ten pin vycitaju za nejaku ciastku samozrejme ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 v servise nečítajú, len si ho vedia vyžiadať ale pravda, hladaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 ok profor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Mi neříkej,že když máš Vag tacho,že neumíš přes něj zjistit pin??Moc možností tam není a pokud ho máš anglicky,tak snad ještě slovo READ PIN pochopíš,ne?Jinak,pokud máš budíky od 04 výš tak si na tom Vag tacho vyláme zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firstgreenhorn Vloženo 15. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Mi neříkej,že když máš Vag tacho,že neumíš přes něj zjistit pin??Moc možností tam není a pokud ho máš anglicky,tak snad ještě slovo READ PIN pochopíš,ne?Jinak,pokud máš budíky od 04 výš tak si na tom Vag tacho vyláme zuby No read pin to zvládnu ale nevím co s imobilizérem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Když to zvládneš tak máš pin vyčtenej, pak už stačí to přizpůsobit, hladej položky jako VAG, VIS atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Když to zvládneš tak máš pin vyčtenej, pak už stačí to přizpůsobit, hladej položky jako VAG, VIS atd... vie niekto v BA vycitat PIN ? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 vie niekto v Presove a okoli nakodovat budiky a prisposobit km?? SZ ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 okolí ostravy, umím vyčist pin popřípadě upravit km v budíkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mspacil Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 (editace) Ahoj, umí někdo v okolí Olomouce upravit km v budíkách? ( je měněn motor který má najeto výrazně míň ) Kdyžtak SZ. Fabie 1,9 TDI elegance r.v. 2001 Díky Editováno: 26. Červenec 2011, autor: mspacil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Prosím jaká verze vag tacho si poradí s Fabii II r.v.2008??? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 (editace) Prosím o smáznutí, vložilo se mi to 3x ani nevím jak, děkuji ... Editováno: 14. Září 2012, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Jaká verze vag tacho si poradí s Fabií II r.v.2008??? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamor Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 (editace) Zdravím, Nedávno jsem měnil budíky a packu na palubní pc.(ne maxidot) ale potřeboval bych přizpůsobit nové budíky (km,serv. intervaly jako signalizace otevřených dveří ,atd.) a přizpůsobit klíče imobilizéru,tak jsem se chtěl zeptat jestli tady není někdo z okolí Přerova či Olomouce co by mi to pomohl udělat ?? Děkuji za odpověď. Editováno: 21. Září 2012, autor: Dreamor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 vaša prostějov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamor Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 nevíš prosímtě kde bych na něho našel kontakt, a děkuji za doporučení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 http://forum.skodahome.cz/user/167-vasa/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depche Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Zdravím, našel by se někdo ochotný z Prahy ? Potřeboval bych vyčíst pin (superB 2002- kvůli immo a DO) mám pouze jeden klíč. Předem díky Depche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.