JardaJ Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Zdravím! Chtěl bych vás poprosit o radu. Mám objednaný duplex výfuk od Laityngu a teď váhám, jestli ho mam nechat zapustit do nárazníku nebo ho nechat pod. Na autě nemam výřez pro výfukové potrubí, takže to znamená řezat na obou stranách. Ale o to se Laityng postará. Jen mě zajímá váš názor. Dík za každou odezvu. Do nárazníku nebo pod něj??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Efektnejsi je do... Zalezi jaka je to investice, kdyz se ti o to postaraji! Ja chtel take do, ale nakonec mam pod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 17. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Efektnejsi je do... Zalezi jaka je to investice, kdyz se ti o to postaraji! Ja chtel take do, ale nakonec mam pod... vyjde to asi o 300,- dráž. Když jsem ho objednával, tak sem se na to ptal, účtujou si asi 150,- za jeden výřez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Podle mně do,pod jsem ho měl a vydržel tak tejden. Můžeš posoudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 17. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Podle mně do,pod jsem ho měl a vydržel tak tejden.Můžeš posoudit. joo, právě na tvoje auto sem koukal a líbilo se mi to zapuštěný. Jen se trošku bojim toho řezání. Nebude to hnít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Budou řezat nárazník, ne? A ten nehnije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 17. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Budou řezat nárazník, ne? A ten nehnije. ještě se musí vyříznout část kasle před nárazníkem. Nemam tam výřez pro vejfuk jako má RSo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 A jeste nez se rozhodnes, precti si pravidla fora, zejmena bod c.4! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 17. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 A jeste nez se rozhodnes, precti si pravidla fora, zejmena bod c.4! asi sem natvrdlej, ale nepochopil sem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 je to myslene tak ze ked niekto nieco napise a ty mu chces odpovedat a medzi tim nikto nic nenapisal tak ho necituj. lebo potom je v teme kazda druha veta napisana dva krat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 17. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 danone: takže to mam udělat třeba takhle jo? Dík, už mi to je jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Taaaak, presne taaak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 ještě se musí vyříznout část kasle před nárazníkem. Nemam tam výřez pro vejfuk jako má RSo Na to jsem vlastně zapoměl. NJN už je to nějaký pátek, co jsem to dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Hlasuju zapustit do nárazníku. A s tím hnitím, to nebude tak horký - snad to ošetří trochou barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 danone: takže to mam udělat třeba takhle jo? Dík, už mi to je jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 (editace) hned sem dej fotky až to budeš mít. Jinak jakej duplex jsi objednal? Editováno: 21. Květen 2008, autor: Alchemix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 22. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 (editace) tak už je na autě, kousíček to zapustili. Je to duplex od Laityngu, rozměr koncovek 135x70 Editováno: 24. Květen 2008, autor: JardaJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Sry, ale zapusteni si predstavuji trochu jinak... Spise to vypada, ze ti ho namackli na naraznik a ze az se bude hrat, tak se zapusti sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 JJ, přesně. To jsou jen koncovky naražené na nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Skoda, tesil jsem se jak to bude vypadat a vono toto.Muj nazor je takove ...... nevim nelibi . Ale kazdy ma svuj vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 24. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 vim, taky sem si představoval že to zapustěj trošku víc, ale prej by ho museli udělat jinak už z výroby. Kdyby ho takhle zapustili víc, tak už to bude mlátit. ňákej spoiler to zpraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 vim, taky sem si představoval že to zapustěj trošku víc, ale prej by ho museli udělat jinak už z výroby. Kdyby ho takhle zapustili víc, tak už to bude mlátit. ňákej spoiler to zpraví tak není to nejhorší.. s nějakým spoilerkem to bude vypadat hned jinak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Nemate nekdo zvuk vyfuku od laityngu?chci si kupovat na svou octuli a zajimalo by me jak to zni...mam 1.6SR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Me osobne se moc libi kulate koncovky co ma Mikl, ale ty tvoje nejsou taky vubec spatne, az na to jak uz tu par lidi reklo "tohle je zapusteni ?" ovsem proti gustu zadny disputat ... at slouzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 uznávám. Taky jsem si to představoval trošku jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.