zabiak Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Mě to tedy nepotěšilo a jsem i pro to, aby měřily firmy najaté obcí. Proč? Protože kafrají jen ti potrefení(většinou). Pokud za buzeraci považují to, že mají jet podle předpisů. Já se na to dívám z pohledu rodiče, co má dvě malé děti a v naší obci se jezdí přes centrum stovkou. Já bych uvítal, kdyby se nám někdo nabídnul a z centra udělal past na debily řidiče. Bohužel k tomu asi nikdy nedojde. Mimochodem, kdo z těch, co tu horují proti měření bylo BEZDŮVODNĚ ZBUZEROVÁNO MĚSTSKOU POLICIÍ?PS: To jsem raději pro to, aby MP měřila, než "buzerovala" kvůli parkování a rozdávala botičky. Jde o to že se musí trestat řidiči co jezdí jak prasata a né všichni co jen nepatrně překročí rychlost. Překročení ryhlosti o pár km není nebezpečné. Nebezpečnější je to že teď člověk musí civět na tacháč, aby nepřekročil 50jen o km jak debil místo toho aby koukal jestli někde nepobíhají děti. Měřit se musí pouze na nebezpečných úsecích tam je to důležité. Tyhle radary nic neřeší naopak lidi pak nemají před předpisy úctu. Člověk by měl jezdit převážně podle stavu vozovky a okolí a s rozumem. Značky všechno neřeší. Když vidím malé dítě tak nejedu podle značky 50 ale klidně jedu 10kou. Ani některé zatáčky mimo obec neberu povolenou 90kou. Policie musí pást po pirátech silnic a ty eliminovat a né sbírat peníze na místech kde nikomu nic nehrozí. Pirát se pozná tak, že jede rychle na nebezpečném místě. To je prevence, která zachrání oběti. Mrháme prostředky na měření v místech kde to nic neřeší kde to nikoho nezáchrání!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 hele, za bezeraci považuji to, že dva metry za značkou označují začátek obce je trojnožka a za ní MP, kteří dělají problém z toho, že jsi jel 57. když jsem se jich ptal, proč neměří u školy nebo někde, kde jsou chodci a ostatní účastnitnici provozu ohrožení víc, tak mě bylo nejdřív řečeno, že to není můj problém potom mě ten míň namistrovanej řekl, že tam je to naprd, že tam je každej vidí a oni jsou potom bez pokut2OrOro: tak aspon trochu uznej, že pokud několikrát denně když je velká cena jedeš do Santonu, tak je trochu nápadný, ale zase je fakt, že si tě můžou zapamatovat, ale oni si tím jenom jistí prdel, jednou nezkontrolujou doávku, někde to uvidí jejich nadřízenej, nedej bože kdyby se tam někde ztratila motorka, a hned dostanou pojeb za to, že určitě v té nezkontrolované dodávce jí ukradli. jen si chrání zadek Ale jo uznávám voni to kluci taky nemaj jednoduchý,pár jich znám osobně.Ale když tě za jednu jízdu z Brna na okruh kontrolují 3x.a ty ji uděláš min.7-10x za den,tak to máš cca 25 policejních kontrol za 3dny-no nejebloby tě z toho. Ahoj Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) Měšťáci mají chodit po městě mezi lidma a hlídat jestli lidi uklízej hovna po svých psech co to hážou všude a dodržovat veřejný pořádek, tím nemyslím aby někoho buzerovali, ale aby se neděli věci typu níže uvedeného odkazu: Mrkni sem bxlo to docela dost drsný.Pak se lidi diví že děcka ze školy mlátí na ulici kde koho a taky i důchodci nejsu vyjímkou.Každý si myslí že se mu za to nemůže nic stát, což je sice pravda ale být víc pochůzkářů mezi lidma tak se tu nedějí takový hovna., Takže závěr je takový, že měšťáci nemají strácet čas prací, kterou má dělat někdo jiný ale hledět si svýho pořádku ve městě. Jo a taky měšťáci bývají tak vypatlaný hlavy, že na nějaké kalbě někoho zbalí a za městem ho pěkně seřežou.To je klasika a to by je měli taky hlídat trochu víc Editováno: 1. Červenec 2008, autor: OTDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Mě to tedy nepotěšilo a jsem i pro to, aby měřily firmy najaté obcí. Proč? Protože kafrají jen ti potrefení(většinou). Pokud za buzeraci považují to, že mají jet podle předpisů. Já se na to dívám z pohledu rodiče, co má dvě malé děti a v naší obci se jezdí přes centrum stovkou. Já bych uvítal, kdyby se nám někdo nabídnul a z centra udělal past na debily řidiče. Bohužel k tomu asi nikdy nedojde. Mimochodem, kdo z těch, co tu horují proti měření bylo BEZDŮVODNĚ ZBUZEROVÁNO MĚSTSKOU POLICIÍ?T. PS: To jsem raději pro to, aby MP měřila, než "buzerovala" kvůli parkování a rozdávala botičky. Pokud se nemýlím,tak drábové měli odjakživa na starosti pořádek a dodržování mravnosti ve městě.Při zřizování obecních policíí byla tato náplň i veřejnosti prezentována a koneckonců,takové pravomoci jim dal i přijatý zákon o obecních policíích.Vš by bylo v pořádku do té doby,než nš moudrý parlament dospěl k názoru,že otřesnou bilanci naší dopravy spasí právě drábové.Současný návrh o odebrání této pravomoci má reálný podklad zřejmě v tom,že se s dopravou nic převratného nestalo,jenom si města mastí pokladny a přibilo procento řidičů s drobným překročením padesátky. Nic jiného dělat než měřit je totiž nevidím,alespoň tam ,kde to mohu posoudit. Nářky o nákupu drahé techniky mi přijdou k smíchu,protože za dva roky měření se jim zřejmě zaplatila několikrát.Proto jednoznačně souhlasím s tím,aby nadále pravomoc a represe v dopravě zůstala v rukou PČR a drábové,aby se věnovali opilcům a výtržníkům a dbali na to,aby naše měta byla bezpečnější. Jo a k těm potrefeným,nedávná diskuse v TV na toto téma ukázala,že 66% hlasujících je pro odebrání této pravomoci.Pokud se mé osoby týká,plný počet bodů a dvě drobné pokuty za třicet let z toho jedna od PSáka blahé paměti svědčí o tom,že asi nepatřím mezi piráty. Ale v klidu a pohodě.každý máme nějaký názor a já ten Tvůj respektuji,ale hluboce s ním nesouhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 O tomhle jsem už mluvil, ale našel jsem o tom také pěkný článek http://www.autorevue.cz/Magazin/Lzou-nam-l...83/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 zabiak: s tvým příspěvkem o chytání pirátů nezbývá jen souhlasit a přidávám se k tomu, že takhle by to mělo fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) Tak dnes někdo z ODS prohlásil, že podrží Langera a že senát ten návrh zákona vrátí s tím, aby dále měšťáci mohli měřit. To se mi nelíbí vůbec Tady jsem o tom něco našel, oni sami neví co mají a nemají udělat, je to banda nesvéprávných joudů http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika...phtml?id=609691 Editováno: 1. Červenec 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Taky jsem to dnes sledoval jak s tím kšeftují kdo komu co za co schválí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Jde o to že se musí trestat řidiči co jezdí jak prasata a né všichni co jen nepatrně překročí rychlost. Překročení ryhlosti o pár km není nebezpečné. Nebezpečnější je to že teď člověk musí civět na tacháč, aby nepřekročil 50jen o km jak debil místo toho aby koukal jestli někde nepobíhají děti. Měřit se musí pouze na nebezpečných úsecích tam je to důležité. Tyhle radary nic neřeší naopak lidi pak nemají před předpisy úctu. Člověk by měl jezdit převážně podle stavu vozovky a okolí a s rozumem. Značky všechno neřeší. Když vidím malé dítě tak nejedu podle značky 50 ale klidně jedu 10kou. Ani některé zatáčky mimo obec neberu povolenou 90kou. Policie musí pást po pirátech silnic a ty eliminovat a né sbírat peníze na místech kde nikomu nic nehrozí. Pirát se pozná tak, že jede rychle na nebezpečném místě. To je prevence, která zachrání oběti. Mrháme prostředky na měření v místech kde to nic neřeší kde to nikoho nezáchrání!!!! Řeknu to asi tak - dovolí si někdo z těch, co tu reptají, jet 55 v obci v Rakousku nebo Německu? Pochybuji. A u nás je to normální a je to považováno za normální. Dokud grázli řidiči nebudou vycvičeni k dodržování předpisů, nic než represe na ně nezabere. Je to smutné, ale u nás platí jen ten bič - protože pohrdání autoritami je tu ceněno a oslavováno ještě z dob komoušů a ještě i před tím (třeba Švejk nebo hloupý Honza). Měřit tam, kde to nemá smysl, je samozřejmě blbost, ale já takový případ ještě nezažil. Taky v mém okolí neznám nikoho, kdo by přišel o body kvůli 53 km/h někde na kraji obce a to vždy nejedu 50/90/130. Asi máme štěstí na MP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Řeknu to asi tak - dovolí si někdo z těch, co tu reptají, jet 55 v obci v Rakousku nebo Německu? Pochybuji. A u nás je to normální a je to považováno za normální. Dokud grázli řidiči nebudou vycvičeni k dodržování předpisů, nic než represe na ně nezabere. Je to smutné, ale u nás platí jen ten bič - protože pohrdání autoritami je tu ceněno a oslavováno ještě z dob komoušů a ještě i před tím (třeba Švejk nebo hloupý Honza). Měřit tam, kde to nemá smysl, je samozřejmě blbost, ale já takový případ ještě nezažil. Taky v mém okolí neznám nikoho, kdo by přišel o body kvůli 53 km/h někde na kraji obce a to vždy nejedu 50/90/130. Asi máme štěstí na MP... Tak to si hovno asi zažil. Já to vidívám 3krát do měsíce po celé ČR. A bohužel musím říci, že boihužel vždy šlo o MP. V Rakousku a v Německu jezdím stejně jako u nás s vyjímkou dálnice. Nikdo ve Vídni neřeší rychlost 60 - 65 na rovných úsecích kde jsou chodníky 2-3m od silnice. A tam kde to nejde, tak se jezdí třeba 30km/h, stejně jako v Praze, Brně, Plzni, ČB, HK,Pardubicích nebo Ově. Jen unás musí být papežtější než papež MP. Ale to, že se vykrádají každou noc auta, je řev v parcích, šlapeš do psích hoven, to ti nevadí, že? A já to řeknu znova a na posledy takto: ukaž mi zemi, kde státní policista studuje déle než městský??? Kde ve světě se stane, že jeden den jseš popelář (nic proti nim, také práce, ale není potřeba vzdělání) a druhej den měšťák s pravomocemi skoro jako stání policajt? Kde ve světě starosta a radní řvou, že potřebují peníze z pokut do rozpočtu města? Kde ve světě jsou policajti motivováni odměnami za co nejvíce odchycených přestupků v dopravě? Možná jsem grázl za volantem, svatý určitě nejsem, ale logické myšlení mi nechybí. Kolikrát si viděl měšťáka aby buzeroval chodce, že jde na červenou nebo mimo přechod, který má o 20m vedle??? Já za celou dobu jejich dopravní éry jednou jedenkrát. Jediné co MP Praha pochválím je, že ráno stojí u přechodů, když jdou děti do školy - stejně jako v Rakousku, Německu, i když tam už např. města takto zaměstnávají i civilní obyvatelstvo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 (editace) Přesně, souhlas, běžte se podívat v noci do centra prahy jakej je tam bordel. Všude samej zevl, jdeš na václavák na každym roku 5 negrů co ti nabízí drogy a zve do bordelu, všude špína, kurvy... A ti všichni tě otravují. Ostuda, co si turisti pomyslí. K tomu je městká policie ! Ale ta je kde? Nikde. Většinou jí potkám jen když někde měří. Protože za dělání pořádku peníze se do kasy nesypou. Editováno: 2. Červenec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Řeknu to asi tak - dovolí si někdo z těch, co tu reptají, jet 55 v obci v Rakousku nebo Německu? Pochybuji. A u nás je to normální a je to považováno za normální. Dokud grázli řidiči nebudou vycvičeni k dodržování předpisů, nic než represe na ně nezabere. Je to smutné, ale u nás platí jen ten bič - protože pohrdání autoritami je tu ceněno a oslavováno ještě z dob komoušů a ještě i před tím (třeba Švejk nebo hloupý Honza). Měřit tam, kde to nemá smysl, je samozřejmě blbost, ale já takový případ ještě nezažil. Taky v mém okolí neznám nikoho, kdo by přišel o body kvůli 53 km/h někde na kraji obce a to vždy nejedu 50/90/130. Asi máme štěstí na MP... Naprostý souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 A já naprosto nesouhlasím, v Německu, rakousku, švýcarsku jsem jezdil a jezdit budu vždy jako ostatní to je o 5-10% víc než je zákonem stanovena rychlost. NIKDE a že jsem toho najel opravdu v těchto zemích hodně, jsem s radarem nepotkal nikoho jiného než státní policii. Přiznávám v německu dálniční radary spravují soukromé firmy, které pouze vytahují fotografie a předávají je státním úřadům, ale opět není to kšef o tom nachytat co nejvíc lidí, ale jsou placeni paušálně za starostlivost o přístroje. Měšťák patří na chodník a prošoupat mesíčně minimálně jedny boty pokud neprošoupe vyhodit je neschopný. Kontrolovat parkování, psí hovna, papírky, vajgly... to je hlavní myšlenka městského nevzdělance, hlídajícího pořádek. Tehdy je budou mít lidi ráááádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Ale já nepsal, že měšťáci mají měřit, jen souhlasím s tím co píše kolega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Ale já nesouhlasím ani s tím co píše kolega takže ani s tebou : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 A já naprosto nesouhlasím, v Německu, rakousku, švýcarsku jsem jezdil a jezdit budu vždy jako ostatní to je o 5-10% víc než je zákonem stanovena rychlost. NIKDE a že jsem toho najel opravdu v těchto zemích hodně, jsem s radarem nepotkal nikoho jiného než státní policii. Přiznávám v německu dálniční radary spravují soukromé firmy, které pouze vytahují fotografie a předávají je státním úřadům, ale opět není to kšef o tom nachytat co nejvíc lidí, ale jsou placeni paušálně za starostlivost o přístroje. Měšťák patří na chodník a prošoupat mesíčně minimálně jedny boty pokud neprošoupe vyhodit je neschopný. Kontrolovat parkování, psí hovna, papírky, vajgly... to je hlavní myšlenka městského nevzdělance, hlídajícího pořádek. Tehdy je budou mít lidi ráááádi. Mám ten pocit, že my se shodneme na více než li je obligátních 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 co se týče měření soukromou firmou, to bylo i u nás, za každou fotku si městu naúčtovali 1500,-, což město brzo odmítalo platit, jelikož z toho nic nemělo a navíc 4/5 fotek byly nepoužitelné, podle mě to bylo naprosto nepřijatelné, odchylka holé nic a měření v místech s 30 KM rychlostí je tak na rozbití huby. Co se týče měření MPky taky to hodně záleží na starostovi a řediteli MP, pokud chcou udržet pořádek a klid na městských kominikacích a měří na místech kde je to třeba - časté úseky dopravních nehod zapříčiněné vysokou rychlostí, tady bych v tom neviděl problém. Něco jiného je stát za cedulí konec obce nebo začátek obce a mít nastavenou odchylku 3%. Jsem rád, že alespoň u nás jsme se s MPky shodli, že 3 procenta jsou naprostý nesmysl, a těch magorů co si to frčí obcí 62 a výše je taky dost. Jinak státní kasa zeje prázdnotou a na nové radary pro státní policii není a nebude, takže i z druhého pohledu vítám i to, že MP může měřit rychlost. U nás mají stanovené hodiny za měsíc, kdy stojí s radarem u cesty, a pak je tu taky spolupráce se státní policií, což město z toho nevidí ani kačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Teď už SP bude mít dost radarů,které jim předají MP,protože jim už budou na nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Hlavně by to chtělo více policistů, kterých je nedostatek. Co ten Langr udělal z policií je tragédie. Omlouvá ho jen to, že je vyštudovanej doktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 U nás se s tím pojeb*ným zákonem ser*me už roky a na Slovensku nekecají a jednají - Slovensko - změny v silničním zákonu. Jen např. - zákaz předjíždění kamionů na dálnicích - možnost zvýšit rychlost na dálnicích nad povolených 130 - tolerance 0,2 promile alkoholu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Včera jsem se vracel z Prahy po D1 a v polovině dálnice mi vjel do cesty madarský kamion...asi 10 minut vyloženě jel na stejné urovní jako kamion vpravo.Totální bezmoc....když jsem ho předjížděl tak jsem byl hooodně vytočený a nejen já ale i auta za mnou.Kolega co seděl jako spolujezdec se pak otočil a řikal že ten idiot se tomu smál...Chápete to?Škoda že jsem to nenatočil na mobil a nezavolal dálniční policii.To by se mělo trestat ale bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Včera jsem se vracel z Prahy po D1 a v polovině dálnice mi vjel do cesty madarský kamion...asi 10 minut vyloženě jel na stejné urovní jako kamion vpravo.Totální bezmoc....když jsem ho předjížděl tak jsem byl hooodně vytočený a nejen já ale i auta za mnou.Kolega co seděl jako spolujezdec se pak otočil a řikal že ten idiot se tomu smál...Chápete to?Škoda že jsem to nenatočil na mobil a nezavolal dálniční policii.To by se mělo trestat ale bohužel... Tak takovejch sem teď na služebce potkal taky dost takový zmetci by zasloužili ne pokutu od dálniční, když jim ji proplatí firma ,ale pořádnou nakládačku - mám pocit že jich poslední dobou jezdí čím dál víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Přesně tak.Moje slova.Ohrožuji nejen sebe ale předevšim ostatní.Byl jsem fakt hodně navztekaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 NO já jel do Olomouce a někde tam jak jsou kopečky, tak ten vůl si ho začne prostě předjíždět a do kopečka.. Paráda, brzda, tak tak že do něho málem nenašiju, podřazeno na dvojku a 20km/hod asi tak 5minut než se vyvlekli do kopečka a laskavě se "předjeli".. Fakt paráda - za toto kulomet na střechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Tu sa začnu riešiť radary na mitnich branach a skončí sa to u kamionistov, u nás v SR to nemáme o nič lepšie ako vi v ČR to že nadávate na SK kamionistov je pohoda lebo každý nadáva iba na cudzinca a nie na krajana (ako mi na Maďaroch, Poliakov, Rakušakov ale aj Vas Čechov) to je proste tak dane, čo sa týka toho predbiehania sa kamionov je vidno že asi nikto z Vás čo pišete o tom ste nejazdili s kamionom dlkšie trate alebo vôbec, aby sa kamiony rychlejšie obiehali museli by mať omnoho silnejšie motory ktore samozrejme viac zožeru nafty a to by sa odrazilo na cene prepravi a vo výsledku by sme doplatili len mi ludia, podla mňa by mali schváliť kamion starší ako 5rokov zakaz vijazdu na dialnicu, venujem sa autodoprave už daky piatok a nech nikto nehovorí že majitel autodopravi už nema zaplatene to vozidlo po tých 5 rokov, a zaďalšie už by bolo vhodne reciklovať Avie, Liaz a podobne brzdi s ciest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.