Publikováno Květen 21, 200817 r Jako kazdy rok tak i letos vas zveme na pohodovy sraz PANENSKY TYNEC 2008 ...letos je to o mesic dříve v termínu 13-14.6.2008 ...takže doufam že se všichni ukážete,melo by se jednat o nejvetsi sraz sezony...
Květen 21, 200817 r Jako kazdy rok tak i letos vas zveme na pohodovy sraz PANENSKY TYNEC 2008 ...letos je to o mesic dříve v termínu 13-14.6.2008 ...takže doufam že se všichni ukážete,melo by se jednat o nejvetsi sraz sezony... já tam budu
Květen 21, 200817 r Kuwa 14.6. 2008 se žením, tak to vypadá že vezmu ženu na svatební cestu do Panenského Týnce: ........ já- vs ona- ............. no nic tak asi to moře no - Upraveno Květen 21, 200817 r od crazyduke
Květen 22, 200817 r Kuwa 14.6. 2008 se žením, tak to vypadá že vezmu ženu na svatební cestu do Panenského Týnce: ........ já- vs ona- ............. no nic tak asi to moře no - Já zřejmě pojedu s tou svatební cestou to není špatný mi to máme 19.7. tak něco takového zkusím navrhnout
Květen 23, 200817 r Já zřejmě pojedu s tou svatební cestou to není špatný mi to máme 19.7. tak něco takového zkusím navrhnout Tak pak dej vědět, kdy bude rozvod, až jí to navrhneš..........
Květen 25, 200817 r Taky se chci jet podivat..Doufam,ze se nas da do kupy zase tlupa a sejde se nas tam par..Co soutez o poharek OC?Co Vitto,nebudes to hecovat?
Květen 31, 200817 r I já se snad stavim ...mám to cca 10km od domova a ostudně jsem se tam ještě ani jednou nebyl podívat...
Červen 6, 200817 r Kuwa 14.6. 2008 se žením, tak to vypadá že vezmu ženu na svatební cestu do Panenského Týnce: ........ já- vs ona- ............. no nic tak asi to moře no - Jaký moře? Přijeď na sraz a přivez koláčky.
Červen 9, 200817 r Už se těším. Koukám že tam skoro nikdo nejede. Akorát zase dilema. V pátek je tam docela dobrej program. Ale zase nechat mladou celý víkend samotnou to by mi asi dala. Nebo spíše ne .
Červen 9, 200817 r ja asi taky ne, uz me fakt serou ty vstupny na srazy, milovice 400kc tynec 200/os coz mam taky za 400 doufam ze pribude do budoucna spis mensich srazu bez zbytecnejch kravin vokolo (sprinty, souteze, striptýzy a já nevim co) tak aby si mohl cloívek prohlidnout pekny auta, pokecat s kamaradama atd
Červen 9, 200817 r No jo je to palba. Tak leda mladou provést v kufru . Ale zase je tam solidní program. Třeba ten konzert za to bys dal taky jen 2kila, kdybys na ně šel. I když tu kapelu neznám. Asi to udělám tak, že v pátek tam pojedu i s mladou a večer zase domu a v sobotu ráno přijedu bez ní a budu tam do neděle.
Červen 9, 200817 r no timhle me to prave stve ze jo :-) ja nejedu na koncert chci ject na sraz :-) ale tak beru to, nikdo me tam nenuti :-) akorat me mrzi ze je cimdal vic takovejhle "honosnejch srazu" kde je milion vselijakych atrakci za ktery se samo musí zaplatit a clovek pak nema kam ject kdyz nechci ani sprintovat, ani koukat na koncert ci naky show ani zbirat pohary :-)
Červen 9, 200817 r ja asi taky ne, uz me fakt serou ty vstupny na srazy, milovice 400kc tynec 200/os coz mam taky za 400doufam ze pribude do budoucna spis mensich srazu bez zbytecnejch kravin vokolo (sprinty, souteze, striptýzy a já nevim co) tak aby si mohl cloívek prohlidnout pekny auta, pokecat s kamaradama atd No od toho jsou nekomercni srazy, Skodahome, besidka, Turnov, Skodahome Mimon nebo jeste Doksy ..... Panensky tynec, Milovice apd. jsou podstatny hlavne ty sprinty, ty libovky me v milovicich uz nak nebraly, sposta stejnejch aut, a spis se kolikrat smeju jak to 4x denne lastej, jako taky se rad podivam a mam rad cistej vzhled a cisty auto, ale s autem musi bejt taky zabava a musi slouzit, ne abych ja slouzil autu....tot muj nazor... Mozna dorazim kdyz bude pocasi a cas, ale mam to docdela daleko, vstup neresim ale spis palivovne je znat i pri male spotrebe s TDi.... Upraveno Červen 9, 200817 r od JasteR
Červen 11, 200817 r já nejedu nikam....za chvilku budou na srazech houpačky a labutě...... Upraveno Červen 11, 200817 r od mira
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.