Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jako kazdy rok tak i letos vas zveme na pohodovy sraz PANENSKY TYNEC 2008 ...letos je to o mesic dříve v termínu 13-14.6.2008 ...takže doufam že se všichni ukážete,melo by se jednat o nejvetsi sraz sezony...

post-683-1211354460_thumb.jpg

post-683-1211354476_thumb.jpg

Jako kazdy rok tak i letos vas zveme na pohodovy sraz PANENSKY TYNEC 2008 ...letos je to o mesic dříve v termínu 13-14.6.2008 ...takže doufam že se všichni ukážete,melo by se jednat o nejvetsi sraz sezony...

já tam budu lollol

Kuwa 14.6. 2008 se žením, tak to vypadá že vezmu ženu na svatební cestu do Panenského Týnce: ........ já- :wub: vs ona- :angry: ............. no nic tak asi to moře no - kol11

Upraveno od crazyduke

Kuwa 14.6. 2008 se žením, tak to vypadá že vezmu ženu na svatební cestu do Panenského Týnce: ........ já- :wub: vs ona- :angry: ............. no nic tak asi to moře no - kol11

Já zřejmě pojedu :palec2: s tou svatební cestou to není špatný mi to máme 19.7. tak něco takového zkusím navrhnout lol

Já zřejmě pojedu :palec2: s tou svatební cestou to není špatný mi to máme 19.7. tak něco takového zkusím navrhnout lol

Tak pak dej vědět, kdy bude rozvod, až jí to navrhneš.......... :palec2::palec2::palec2::palec2::palec2:

lol lol lol lol lol
já tam budu lollol

Ja taky jedu už mam nahlašenou dovolenou

Taky se chci jet podivat..Doufam,ze se nas da do kupy zase tlupa a sejde se nas tam par..Co soutez o poharek OC?Co Vitto,nebudes to hecovat? :D

Týnec asi jeden z nejlepších srazů, určitě jedu :-)

Určitě jedu z chalupy to mám kousínek a je to tam super :palec2:

I já se snad stavim ...mám to cca 10km od domova a ostudně jsem se tam ještě ani jednou nebyl podívat... :blbec:

Podle reakcí to má stát za to tak proč né :) dorazím :palec2:

u me to bohuzel vypada, ze nebudu

Jaký moře? Přijeď na sraz a přivez koláčky.

Už se těším. Koukám že tam skoro nikdo nejede.

Akorát zase dilema. V pátek je tam docela dobrej program. Ale zase nechat mladou celý víkend samotnou to by mi asi dala. Nebo spíše ne lol .

ja asi taky ne, uz me fakt serou ty vstupny na srazy, milovice 400kc tynec 200/os coz mam taky za 400

doufam ze pribude do budoucna spis mensich srazu bez zbytecnejch kravin vokolo (sprinty, souteze, striptýzy a já nevim co) tak aby si mohl cloívek prohlidnout pekny auta, pokecat s kamaradama atd

No jo je to palba. Tak leda mladou provést v kufru :) .

Ale zase je tam solidní program. Třeba ten konzert za to bys dal taky jen 2kila, kdybys na ně šel. I když tu kapelu neznám.

Asi to udělám tak, že v pátek tam pojedu i s mladou a večer zase domu a v sobotu ráno přijedu bez ní a budu tam do neděle.

:)

no timhle me to prave stve ze jo :-) ja nejedu na koncert chci ject na sraz :-)

ale tak beru to, nikdo me tam nenuti :-) akorat me mrzi ze je cimdal vic takovejhle "honosnejch srazu" kde je milion vselijakych atrakci za ktery se samo musí zaplatit a clovek pak nema kam ject kdyz nechci ani sprintovat, ani koukat na koncert ci naky show ani zbirat pohary :-)

ja asi taky ne, uz me fakt serou ty vstupny na srazy, milovice 400kc tynec 200/os coz mam taky za 400

doufam ze pribude do budoucna spis mensich srazu bez zbytecnejch kravin vokolo (sprinty, souteze, striptýzy a já nevim co) tak aby si mohl cloívek prohlidnout pekny auta, pokecat s kamaradama atd

No od toho jsou nekomercni srazy, Skodahome, besidka, Turnov, Skodahome Mimon nebo jeste Doksy ..... Panensky tynec, Milovice apd. jsou podstatny hlavne ty sprinty, ty libovky me v milovicich uz nak nebraly, sposta stejnejch aut, a spis se kolikrat smeju jak to 4x denne lastej, jako taky se rad podivam a mam rad cistej vzhled a cisty auto, ale s autem musi bejt taky zabava a musi slouzit, ne abych ja slouzil autu....tot muj nazor...

Mozna dorazim kdyz bude pocasi a cas, ale mam to docdela daleko, vstup neresim ale spis palivovne je znat i pri male spotrebe s TDi....

Upraveno od JasteR

já už na srazy prdim :feve:

Ja jedu určitě

Už se to blíží :p

já už pojedu, snad nebude mooc lejt...rád bych si dal sprinta... :)

já nejedu nikam....za chvilku budou na srazech houpačky a labutě......

Upraveno od mira

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.