kapka Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Jako kazdy rok tak i letos vas zveme na pohodovy sraz PANENSKY TYNEC 2008 ...letos je to o mesic dříve v termínu 13-14.6.2008 ...takže doufam že se všichni ukážete,melo by se jednat o nejvetsi sraz sezony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Jako kazdy rok tak i letos vas zveme na pohodovy sraz PANENSKY TYNEC 2008 ...letos je to o mesic dříve v termínu 13-14.6.2008 ...takže doufam že se všichni ukážete,melo by se jednat o nejvetsi sraz sezony... já tam budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 (editace) Kuwa 14.6. 2008 se žením, tak to vypadá že vezmu ženu na svatební cestu do Panenského Týnce: ........ já- vs ona- ............. no nic tak asi to moře no - Editováno: 21. Květen 2008, autor: crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Kuwa 14.6. 2008 se žením, tak to vypadá že vezmu ženu na svatební cestu do Panenského Týnce: ........ já- vs ona- ............. no nic tak asi to moře no - Já zřejmě pojedu s tou svatební cestou to není špatný mi to máme 19.7. tak něco takového zkusím navrhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Já zřejmě pojedu s tou svatební cestou to není špatný mi to máme 19.7. tak něco takového zkusím navrhnout Tak pak dej vědět, kdy bude rozvod, až jí to navrhneš.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proky Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 já tam budu Ja taky jedu už mam nahlašenou dovolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Taky se chci jet podivat..Doufam,ze se nas da do kupy zase tlupa a sejde se nas tam par..Co soutez o poharek OC?Co Vitto,nebudes to hecovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Týnec asi jeden z nejlepších srazů, určitě jedu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Určitě jedu z chalupy to mám kousínek a je to tam super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Já tam budu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 I já se snad stavim ...mám to cca 10km od domova a ostudně jsem se tam ještě ani jednou nebyl podívat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Podle reakcí to má stát za to tak proč né dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 u me to bohuzel vypada, ze nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Kuwa 14.6. 2008 se žením, tak to vypadá že vezmu ženu na svatební cestu do Panenského Týnce: ........ já- vs ona- ............. no nic tak asi to moře no - Jaký moře? Přijeď na sraz a přivez koláčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Už se těším. Koukám že tam skoro nikdo nejede. Akorát zase dilema. V pátek je tam docela dobrej program. Ale zase nechat mladou celý víkend samotnou to by mi asi dala. Nebo spíše ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 ja asi taky ne, uz me fakt serou ty vstupny na srazy, milovice 400kc tynec 200/os coz mam taky za 400 doufam ze pribude do budoucna spis mensich srazu bez zbytecnejch kravin vokolo (sprinty, souteze, striptýzy a já nevim co) tak aby si mohl cloívek prohlidnout pekny auta, pokecat s kamaradama atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 No jo je to palba. Tak leda mladou provést v kufru . Ale zase je tam solidní program. Třeba ten konzert za to bys dal taky jen 2kila, kdybys na ně šel. I když tu kapelu neznám. Asi to udělám tak, že v pátek tam pojedu i s mladou a večer zase domu a v sobotu ráno přijedu bez ní a budu tam do neděle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 no timhle me to prave stve ze jo :-) ja nejedu na koncert chci ject na sraz :-) ale tak beru to, nikdo me tam nenuti :-) akorat me mrzi ze je cimdal vic takovejhle "honosnejch srazu" kde je milion vselijakych atrakci za ktery se samo musí zaplatit a clovek pak nema kam ject kdyz nechci ani sprintovat, ani koukat na koncert ci naky show ani zbirat pohary :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 (editace) ja asi taky ne, uz me fakt serou ty vstupny na srazy, milovice 400kc tynec 200/os coz mam taky za 400doufam ze pribude do budoucna spis mensich srazu bez zbytecnejch kravin vokolo (sprinty, souteze, striptýzy a já nevim co) tak aby si mohl cloívek prohlidnout pekny auta, pokecat s kamaradama atd No od toho jsou nekomercni srazy, Skodahome, besidka, Turnov, Skodahome Mimon nebo jeste Doksy ..... Panensky tynec, Milovice apd. jsou podstatny hlavne ty sprinty, ty libovky me v milovicich uz nak nebraly, sposta stejnejch aut, a spis se kolikrat smeju jak to 4x denne lastej, jako taky se rad podivam a mam rad cistej vzhled a cisty auto, ale s autem musi bejt taky zabava a musi slouzit, ne abych ja slouzil autu....tot muj nazor... Mozna dorazim kdyz bude pocasi a cas, ale mam to docdela daleko, vstup neresim ale spis palivovne je znat i pri male spotrebe s TDi.... Editováno: 9. Červen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 já už na srazy prdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Ja jedu určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Už se to blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 já už pojedu, snad nebude mooc lejt...rád bych si dal sprinta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 (editace) já nejedu nikam....za chvilku budou na srazech houpačky a labutě...... Editováno: 11. Červen 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.