Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jako kazdy rok tak i letos vas zveme na pohodovy sraz PANENSKY TYNEC 2008 ...letos je to o mesic dříve v termínu 13-14.6.2008 ...takže doufam že se všichni ukážete,melo by se jednat o nejvetsi sraz sezony...

post-683-1211354460_thumb.jpg

post-683-1211354476_thumb.jpg

Jako kazdy rok tak i letos vas zveme na pohodovy sraz PANENSKY TYNEC 2008 ...letos je to o mesic dříve v termínu 13-14.6.2008 ...takže doufam že se všichni ukážete,melo by se jednat o nejvetsi sraz sezony...

já tam budu lollol

Kuwa 14.6. 2008 se žením, tak to vypadá že vezmu ženu na svatební cestu do Panenského Týnce: ........ já- :wub: vs ona- :angry: ............. no nic tak asi to moře no - kol11

Upraveno od crazyduke

Kuwa 14.6. 2008 se žením, tak to vypadá že vezmu ženu na svatební cestu do Panenského Týnce: ........ já- :wub: vs ona- :angry: ............. no nic tak asi to moře no - kol11

Já zřejmě pojedu :palec2: s tou svatební cestou to není špatný mi to máme 19.7. tak něco takového zkusím navrhnout lol

Já zřejmě pojedu :palec2: s tou svatební cestou to není špatný mi to máme 19.7. tak něco takového zkusím navrhnout lol

Tak pak dej vědět, kdy bude rozvod, až jí to navrhneš.......... :palec2::palec2::palec2::palec2::palec2:

lol lol lol lol lol
já tam budu lollol

Ja taky jedu už mam nahlašenou dovolenou

Taky se chci jet podivat..Doufam,ze se nas da do kupy zase tlupa a sejde se nas tam par..Co soutez o poharek OC?Co Vitto,nebudes to hecovat? :D

Týnec asi jeden z nejlepších srazů, určitě jedu :-)

Určitě jedu z chalupy to mám kousínek a je to tam super :palec2:

I já se snad stavim ...mám to cca 10km od domova a ostudně jsem se tam ještě ani jednou nebyl podívat... :blbec:

Podle reakcí to má stát za to tak proč né :) dorazím :palec2:

u me to bohuzel vypada, ze nebudu

Jaký moře? Přijeď na sraz a přivez koláčky.

Už se těším. Koukám že tam skoro nikdo nejede.

Akorát zase dilema. V pátek je tam docela dobrej program. Ale zase nechat mladou celý víkend samotnou to by mi asi dala. Nebo spíše ne lol .

ja asi taky ne, uz me fakt serou ty vstupny na srazy, milovice 400kc tynec 200/os coz mam taky za 400

doufam ze pribude do budoucna spis mensich srazu bez zbytecnejch kravin vokolo (sprinty, souteze, striptýzy a já nevim co) tak aby si mohl cloívek prohlidnout pekny auta, pokecat s kamaradama atd

No jo je to palba. Tak leda mladou provést v kufru :) .

Ale zase je tam solidní program. Třeba ten konzert za to bys dal taky jen 2kila, kdybys na ně šel. I když tu kapelu neznám.

Asi to udělám tak, že v pátek tam pojedu i s mladou a večer zase domu a v sobotu ráno přijedu bez ní a budu tam do neděle.

:)

no timhle me to prave stve ze jo :-) ja nejedu na koncert chci ject na sraz :-)

ale tak beru to, nikdo me tam nenuti :-) akorat me mrzi ze je cimdal vic takovejhle "honosnejch srazu" kde je milion vselijakych atrakci za ktery se samo musí zaplatit a clovek pak nema kam ject kdyz nechci ani sprintovat, ani koukat na koncert ci naky show ani zbirat pohary :-)

ja asi taky ne, uz me fakt serou ty vstupny na srazy, milovice 400kc tynec 200/os coz mam taky za 400

doufam ze pribude do budoucna spis mensich srazu bez zbytecnejch kravin vokolo (sprinty, souteze, striptýzy a já nevim co) tak aby si mohl cloívek prohlidnout pekny auta, pokecat s kamaradama atd

No od toho jsou nekomercni srazy, Skodahome, besidka, Turnov, Skodahome Mimon nebo jeste Doksy ..... Panensky tynec, Milovice apd. jsou podstatny hlavne ty sprinty, ty libovky me v milovicich uz nak nebraly, sposta stejnejch aut, a spis se kolikrat smeju jak to 4x denne lastej, jako taky se rad podivam a mam rad cistej vzhled a cisty auto, ale s autem musi bejt taky zabava a musi slouzit, ne abych ja slouzil autu....tot muj nazor...

Mozna dorazim kdyz bude pocasi a cas, ale mam to docdela daleko, vstup neresim ale spis palivovne je znat i pri male spotrebe s TDi....

Upraveno od JasteR

já už na srazy prdim :feve:

Ja jedu určitě

Už se to blíží :p

já už pojedu, snad nebude mooc lejt...rád bych si dal sprinta... :)

já nejedu nikam....za chvilku budou na srazech houpačky a labutě......

Upraveno od mira

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.