RLP Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ahoj, jen se chci ujistit, než budu měnit olej. Vypouštěcí šroub motoru je imbus 8 a kontrolní šroub převodovky je imbus 17.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ahoj, jen se chci ujistit, než budu měnit olej. Vypouštěcí šroub motoru je imbus 8 a kontrolní šroub převodovky je imbus 17.Díky jojo přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 23. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Někdo mi teď říkal, že tam můžou být dva typy převodovek. Na jedné je imbus 17 a na druhé nějaký větší torx. Je to možné? Chtěl bych to zjistit dříve než to budu dělat.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Někdo mi teď říkal, že tam můžou být dva typy převodovek. Na jedné je imbus 17 a na druhé nějaký větší torx. Je to možné? Chtěl bych to zjistit dříve než to budu dělat.Díky sak sa pozri a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson43 Vloženo 28. Duben 2018 Sdílet Vloženo 28. Duben 2018 Ahoj, dnes jsem chtěl vyměnit olej na F1, 1.2HTP 47kw a nepovedlo se mi povolit vypoušťák a samozřejmně jsem ztrhnul ten vnitřní torx na šroubu. Poradí mi někdo jak to teď povolit? Olej jsem si měnil už dvakrát a vždy to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 28. Duben 2018 Sdílet Vloženo 28. Duben 2018 A jsi si jistý,že jsi nepoužil menší klíč?Pokud máš sadu klíčů,tak se to snadno stane,že nakonec zjistíš,že něco povoluješ menším klíčem a že jsi měl použít větší .Zkus ten vypouštěcí šroub co nejlépe očistit,ten šestihran oškrábat šroubovákem a pak zkus,jestli ti tam ten větší klíč nepůjde.Jinak potom jedině zkusit zvenku sikovky,nejlépe nějaké nové s ostrými zuby.Pak už by zbývalo jen zajet do servisu,nebo tu vanu odmontovat celou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 28. Duben 2018 Sdílet Vloženo 28. Duben 2018 před 6 hodinami, Davson43 napsal: ztrhnul ten vnitřní torx na šroubu. Jseš si jistý, že tam je torx?? Já to vždycky povolil 6 mm ibusem. Když selže vše, tak jde chytit z boku za hlavu, mně už se mockrát v podobném případě osvědčily štípací kleště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson43 Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Dík, dvakrát jsem to povolil nádstavcem T40 tak nevím jestli je tam imbus, ty štípačky vyskouším. Jinak mě napadlo ten byt přibodovat ke šroubu, snad to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Jestli už tam chceš vařit, tak tam přivař M8 nebo M10 matku a bude to na věky. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 S tím na věky je právě problém.Ten šroub by měl zůstat nízký.Jinak stačí jedno nepozorné přejetí zpomalovacího práhu a vytrhne se z vany i s přírubou.Nejlépe ho po vymontování vyměnit za nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.