Publikováno Květen 23, 200817 r Ahoj vsem.Nedavno jsem se stal majitelem Octavie 1.6i 75kw.Zadam o radu-nema nekdo z vas zkusenosti jak rozdelat samostav rucni brzdy?Mam kotouce.Dik.
Květen 23, 200817 r Ahoj vsem.Nedavno jsem se stal majitelem Octavie 1.6i 75kw.Zadam o radu-nema nekdo z vas zkusenosti jak rozdelat samostav rucni brzdy?Mam kotouce.Dik. ten válec je tam nasrobovaenj normalne ho vytočís do leva!ale spatky ho musís sroubovat a nicim ho tlacit je na pruzine jsou na to ipřípravky
Květen 23, 200817 r ten válec je tam nasrobovaenj normalne ho vytočís do leva!ale spatky ho musís sroubovat a nicim ho tlacit je na pruzine jsou na to ipřípravky Třeba tady.http://www.aukro.cz/item370039402_nastaveni_pistku_brzd_koncern_volkswagen.html
Květen 24, 200817 r Autor Třeba tady.http://www.aukro.cz/item370039402_nastaveni_pistku_brzd_koncern_volkswagen.html Dik.Ten pist mi moc starosti nedela,sehnal jsem si ten pripravek,ale vubec netusim a ani jsem se nikde nedocetl jak vyndat ten samostav rucni brzdy.Nevis jestli pujde ven pri vysroubovani pistu nebo je na to jina finta?Dik.
Květen 24, 200817 r Autor Dik.Ten pist mi moc starosti nedela,sehnal jsem si ten pripravek,ale vubec netusim a ani jsem se nikde nedocetl jak vyndat ten samostav rucni brzdy.Nevis jestli pujde ven pri vysroubovani pistu nebo je na to jina finta?Dik.
Květen 24, 200817 r Chalani chcem sa spitat,ako spravne nastavit rucnu.Vymenil som kotuce,platnicky aj lanka je nove.Na jednej strane je to dobre a na te druhej sa mi neda viacej natiahnut lanko,uz mi ta packa co drzi lano opiera o strmen.Prosim poradte mi
Květen 25, 200817 r Tak som na piestik nastriekal WD a nastavil sa sam taraz je to ok a rucna brzdi perfektne uz na 3 zube.Robota na 30 min a kafe k tomu...
Listopad 21, 200915 r Dotaz k zadnimu brzdovemu trmenu: pokud se snazim pistek ze trmenu vysroubovat tocenim proti smeru hodinovych rucicek, tak by mel vylezt ven, mam pravdu? Mne bohuzel nic nedela takze asi bude servany samostav a tim padem cely trmen k.o. :-( Ma nekdo nejaky rozumny tip kde sehat zadni trmen za rozumne penize? Klidne pres sz, diky moc
Listopad 25, 200915 r Tak sem vymenil trmen a s novym jsou brzdy naprosto ok Protoze mne zajima co je spatne a proc sem trmen musel menit (stary po vymene desek silne pribrzdoval) tak mne to nedalo a trmen sem rozebral. Cekal sem servany zavit samostavu nebo neco podobneho Jenze zavit je v poradku a vubec netusim co je ve trmenu spatne, proc mne delal problemy a hlavne, jak vubec samostav funguje Ma napriklad stredni cast pistku kterou jsem cervene oznacil jako A byt otocna vuci zbytku celeho pistku na obe strany? U meho stareho trmenu to tak je a myslim si ze to neni spravne Rozebiral nekdo nekdy, vase zkusenosti?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.