SKOFIN Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Ahoj vsem.Nedavno jsem se stal majitelem Octavie 1.6i 75kw.Zadam o radu-nema nekdo z vas zkusenosti jak rozdelat samostav rucni brzdy?Mam kotouce.Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Ahoj vsem.Nedavno jsem se stal majitelem Octavie 1.6i 75kw.Zadam o radu-nema nekdo z vas zkusenosti jak rozdelat samostav rucni brzdy?Mam kotouce.Dik. ten válec je tam nasrobovaenj normalne ho vytočís do leva!ale spatky ho musís sroubovat a nicim ho tlacit je na pruzine jsou na to ipřípravky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos55 Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 ten válec je tam nasrobovaenj normalne ho vytočís do leva!ale spatky ho musís sroubovat a nicim ho tlacit je na pruzine jsou na to ipřípravky Třeba tady.http://www.aukro.cz/item370039402_nastaveni_pistku_brzd_koncern_volkswagen.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKOFIN Vloženo 24. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Třeba tady.http://www.aukro.cz/item370039402_nastaveni_pistku_brzd_koncern_volkswagen.html Dik.Ten pist mi moc starosti nedela,sehnal jsem si ten pripravek,ale vubec netusim a ani jsem se nikde nedocetl jak vyndat ten samostav rucni brzdy.Nevis jestli pujde ven pri vysroubovani pistu nebo je na to jina finta?Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKOFIN Vloženo 24. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Dik.Ten pist mi moc starosti nedela,sehnal jsem si ten pripravek,ale vubec netusim a ani jsem se nikde nedocetl jak vyndat ten samostav rucni brzdy.Nevis jestli pujde ven pri vysroubovani pistu nebo je na to jina finta?Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guru011 Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Chalani chcem sa spitat,ako spravne nastavit rucnu.Vymenil som kotuce,platnicky aj lanka je nove.Na jednej strane je to dobre a na te druhej sa mi neda viacej natiahnut lanko,uz mi ta packa co drzi lano opiera o strmen.Prosim poradte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guru011 Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Tak som na piestik nastriekal WD a nastavil sa sam taraz je to ok a rucna brzdi perfektne uz na 3 zube.Robota na 30 min a kafe k tomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Dotaz k zadnimu brzdovemu trmenu: pokud se snazim pistek ze trmenu vysroubovat tocenim proti smeru hodinovych rucicek, tak by mel vylezt ven, mam pravdu? Mne bohuzel nic nedela takze asi bude servany samostav a tim padem cely trmen k.o. :-( Ma nekdo nejaky rozumny tip kde sehat zadni trmen za rozumne penize? Klidne pres sz, diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Tak sem vymenil trmen a s novym jsou brzdy naprosto ok Protoze mne zajima co je spatne a proc sem trmen musel menit (stary po vymene desek silne pribrzdoval) tak mne to nedalo a trmen sem rozebral. Cekal sem servany zavit samostavu nebo neco podobneho Jenze zavit je v poradku a vubec netusim co je ve trmenu spatne, proc mne delal problemy a hlavne, jak vubec samostav funguje Ma napriklad stredni cast pistku kterou jsem cervene oznacil jako A byt otocna vuci zbytku celeho pistku na obe strany? U meho stareho trmenu to tak je a myslim si ze to neni spravne Rozebiral nekdo nekdy, vase zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.