Září 10, 200817 r áá pán je zřejmě Columbus a objevil Ameriku vždyt všichni chcou jen páčku s kolíbkou = ze Superba
Září 11, 200817 r bohužel nejsem tak dobrý a sběhlý v těchto fintách jako ty Upraveno Září 11, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Září 11, 200817 r není to finta většina co jim montuju tempomaty tak chce s kolíbkou (ze superba) a s tou kabeláží sice máš pravdu ale nejsou nikde v nabídce (aspon já jsem si nevšiml) a ve škodovce stojí nesmysl
Září 11, 200817 r za litr hledám hledám a nikde Upraveno Září 12, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Září 12, 200817 r áá pán je zřejmě Columbus a objevil Ameriku vždyt všichni chcou jen páčku s kolíbkou = ze Superba Já mu to taky říkal když on se stále nemůže rozhodnout Kabeláž jsem v "salonu" neviděl, ale bude to určitě lahůdka. Jedině pak koupit konektor a natáhnout pár drátů. Upraveno Září 12, 200817 r od lukash
Září 12, 200817 r jedině páčku s kolíbkou - tu s tím jedním tlačítkem musel vymyslet odborík - tlačítko SET aby bylo i ubírání rychlosti musí vymyslet machr. Upraveno Září 12, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Září 12, 200817 r na aukru se často prodávají polsky napodobeniny a ty bych si do auta nedal možná ano, ale řek bych , že Roman prodává origo - tady i na aukru. mam ji od něj.
Září 12, 200817 r Roman co vím prodává origo ale už jsem viděl cca 10 páček co jsem montoval z aukra co si donesl zákazník a byli neorigo
Září 15, 200817 r Chci origo ten ze Supa, žádný čongy apod... Můžu vás požádat o přesné číslo páčky tempomatu který mi tam pásne ???? je to na 01 TDi 4x4 rok 08 / 2001, díkec...
Září 17, 200816 r Koupil sem tempomat original + kabelaz , zapojil dle navodu www.skodaoctavia.cz , aktivoval vagem a pak vypnul na 3 min zapalovani, pak zapnul zkousel na nem neco stlacit a zacalo to horet, projistotu jeste jednou zkontroloval , vse dle navodu a porad jenom kour Tak nevim kde mohli udelat soudruzi chybu, zapojeni dratu 1PIN modry, 2Pin cerveno zluty, 3PIN dva zlute spojene ( v navodu je napsano zlutocerny ale takove tam nebyli ) 9PIN bily a modrocerny matka pod spodnim levym relatkem . Za kazdou radu budu vdecnej , zacina me to auto srat vic jak starej fiat za ktery sem ho vymenil Octa 1 81kW AHF 99
Září 17, 200816 r já bych řekl že problém není v autě ale v tobě. Zapojil jsem desíky tempomatů a nikdy žádnej kouř ono je dívný i to že ti to hoří a pojistka která to má jisti se nespálí
Září 18, 200816 r Pres zadnou poistku to nejde Upraveno Září 18, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Září 18, 200816 r Sem psal hned na uvod PIN 1 modry, PIN2 cervenozluty, PIN3 2x zluty , PIN9 bily , a modrocerny matice pod levym spodnim relatkem Upraveno Září 18, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Září 18, 200816 r není náhodou na té matici přívodní drát žluto černej ??? tamse to nemá zapojovat, měl bys to zapojit do pojistkové skříně k pojistce č 5 (ted si nejsem jistej ale barva drátu musí souhlasit) a ty piny jsi zapojil do černého konektoru v dělící stěně u stěračů ?
Září 18, 200816 r jo, piny sem zapojil do te skrinky pod steracmi odspodu ( vycvaknul sem tu cernou svorkovnici a ze spodu napinoval ) , dle toho navodu ma jit ten modro-cernej na matku 75X a to podle toho papirku co je pri tech relatkach prilepen je ta matice pod levym spodnim relatkem Upraveno Září 18, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Září 18, 200816 r návod kterej ukazuje zapojení na X kontakt jsem neviděl rozdělej konektor co je u páčky konektoru a opiš pozice vs. barvy - měl jsem jednou kabeláž která byla zrcadlově zapojena
Září 18, 200816 r Vaša: konektor tempomatu : 2-modry, 3-zlutocerveny, 4-zluty, 5-bili, 10-modrocerny, 9-zluty koneektror pod steracmi : modry PIN1, zlutocerveny PIN2, zlute spolu PIN3, bili- PIN9, modrocernysem prehodil na poistku jaks napsal c.5 Upraveno Září 18, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Září 18, 200816 r Koupil sem tempomat original + kabelaz , zapojil dle navodu www.skodaoctavia.cz , aktivoval vagem a pak vypnul na 3 min zapalovani, pak zapnul zkousel na nem neco stlacit a zacalo to horet, projistotu jeste jednou zkontroloval , vse dle navodu a porad jenom kour Tak nevim kde mohli udelat soudruzi chybu, zapojeni dratu 1PIN modry, 2Pin cerveno zluty, 3PIN dva zlute spojene ( v navodu je napsano zlutocerny ale takove tam nebyli ) 9PIN bily a modrocerny matka pod spodnim levym relatkem . Za kazdou radu budu vdecnej , zacina me to auto srat vic jak starej fiat za ktery sem ho vymenil Octa 1 81kW AHF 99 no to je tak ked chces usetrit a nakoniec prodelas.kolko si dal za komplet packu aj kabel? Upraveno Září 18, 200816 r od olisoft nauc sa citovat...
Září 18, 200816 r Vaša: konektor tempomatu : 2-modry, 3-zlutocerveny, 4-zluty, 5-bili, 10-modrocerny, 9-zluty koneektror pod steracmi : modry PIN1, zlutocerveny PIN2, zlute spolu PIN3, bili- PIN9, modrocernysem prehodil na poistku jaks napsal c.5 modro černá má být na 6 a žlutá m á být 4 a 7
Září 19, 200816 r Jako tak to funguje , uz to ma jenom jednu zavadicku +- ( pridani ubrani rychlosti ) je opacne, nahodou Vasku nevis kterej kabel prehodit? Upraveno Září 19, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.