Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

bohužel nejsem tak dobrý a sběhlý v těchto fintách jako ty :feve:

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Vloženo

není to finta

většina co jim montuju tempomaty tak chce s kolíbkou (ze superba)

a s tou kabeláží sice máš pravdu ale nejsou nikde v nabídce (aspon já jsem si nevšiml) a ve škodovce stojí nesmysl

Vloženo (editace)
áá pán je zřejmě Columbus a objevil Ameriku :)

vždyt všichni chcou jen páčku s kolíbkou = ze Superba

Já mu to taky říkal ;) když on se stále nemůže rozhodnout :p

Kabeláž jsem v "salonu" neviděl, ale bude to určitě lahůdka. Jedině pak koupit konektor a natáhnout pár drátů.

Editováno: , autor: lukash
Vloženo (editace)

jedině páčku s kolíbkou - tu s tím jedním tlačítkem musel vymyslet odborík - tlačítko SET aby bylo i ubírání rychlosti musí vymyslet machr.

citovanie predchadzajuceho prispevku
Vloženo

Chci origo ten ze Supa, žádný čongy apod...

Můžu vás požádat o přesné číslo páčky tempomatu který mi tam pásne ???? je to na 01 TDi 4x4 rok 08 / 2001, díkec...

Vloženo

Koupil sem tempomat original + kabelaz , zapojil dle navodu www.skodaoctavia.cz , aktivoval vagem a pak vypnul na 3 min zapalovani, pak zapnul zkousel na nem neco stlacit a zacalo to horet, projistotu jeste jednou zkontroloval , vse dle navodu a porad jenom kour :( Tak nevim kde mohli udelat soudruzi chybu, zapojeni dratu 1PIN modry, 2Pin cerveno zluty, 3PIN dva zlute spojene ( v navodu je napsano zlutocerny ale takove tam nebyli ) 9PIN bily a modrocerny matka pod spodnim levym relatkem .

Za kazdou radu budu vdecnej , zacina me to auto srat vic jak starej fiat za ktery sem ho vymenil :(

Octa 1 81kW AHF 99

Vloženo

já bych řekl že problém není v autě ale v tobě.

Zapojil jsem desíky tempomatů a nikdy žádnej kouř

ono je dívný i to že ti to hoří a pojistka která to má jisti se nespálí

Vloženo (editace)

Sem psal hned na uvod PIN 1 modry, PIN2 cervenozluty, PIN3 2x zluty , PIN9 bily , a modrocerny matice pod levym spodnim relatkem

Vloženo

není náhodou na té matici přívodní drát žluto černej ??? tamse to nemá zapojovat, měl bys to zapojit do pojistkové skříně k pojistce č 5 (ted si nejsem jistej ale barva drátu musí souhlasit)

a ty piny jsi zapojil do černého konektoru v dělící stěně u stěračů ?

Vloženo (editace)

jo, piny sem zapojil do te skrinky pod steracmi odspodu ( vycvaknul sem tu cernou svorkovnici a ze spodu napinoval ) , dle toho navodu ma jit ten modro-cernej na matku 75X a to podle toho papirku co je pri tech relatkach prilepen je ta matice pod levym spodnim relatkem :(

Vloženo

návod kterej ukazuje zapojení na X kontakt jsem neviděl

rozdělej konektor co je u páčky konektoru a opiš pozice vs. barvy - měl jsem jednou kabeláž která byla zrcadlově zapojena

Vloženo (editace)

Vaša: konektor tempomatu : 2-modry, 3-zlutocerveny, 4-zluty, 5-bili, 10-modrocerny, 9-zluty

koneektror pod steracmi : modry PIN1, zlutocerveny PIN2, zlute spolu PIN3, bili- PIN9, modrocernysem prehodil na poistku jaks napsal c.5

Vloženo (editace)
Koupil sem tempomat original + kabelaz , zapojil dle navodu www.skodaoctavia.cz , aktivoval vagem a pak vypnul na 3 min zapalovani, pak zapnul zkousel na nem neco stlacit a zacalo to horet, projistotu jeste jednou zkontroloval , vse dle navodu a porad jenom kour :( Tak nevim kde mohli udelat soudruzi chybu, zapojeni dratu 1PIN modry, 2Pin cerveno zluty, 3PIN dva zlute spojene ( v navodu je napsano zlutocerny ale takove tam nebyli ) 9PIN bily a modrocerny matka pod spodnim levym relatkem .

Za kazdou radu budu vdecnej , zacina me to auto srat vic jak starej fiat za ktery sem ho vymenil :(

Octa 1 81kW AHF 99

no to je tak ked chces usetrit a nakoniec prodelas.kolko si dal za komplet packu aj kabel?

nauc sa citovat...
Vloženo
Vaša: konektor tempomatu : 2-modry, 3-zlutocerveny, 4-zluty, 5-bili, 10-modrocerny, 9-zluty

koneektror pod steracmi : modry PIN1, zlutocerveny PIN2, zlute spolu PIN3, bili- PIN9, modrocernysem prehodil na poistku jaks napsal c.5

modro černá má být na 6

a žlutá m á být 4 a 7

Vloženo (editace)

Jako tak to funguje , uz to ma jenom jednu zavadicku +- ( pridani ubrani rychlosti ) je opacne, nahodou Vasku nevis kterej kabel prehodit?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...