Mira.k Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Ahoj, mám problém s tempomatem, na VAGu jsem projel provozni stavy a vse dle tabulky v poradku, tempomat funguje, drzi rychlost, vypina se kdyz ma, ale nejde mi zrychlovat pres packu RES, resp. zrychluje to, ale kdyz ji pustim,tak se tempomat vypne, nejde mi do hlavy cim by to mohlo byt kdyz vsechny stavy jsou tak jak by mely byt, nesetkal se s tim nekdo? Tempomat ma takovy jako je na obrazku, stavy dle tabulky OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Když ho z polohy RES pustíš tak překmitne do OFF. Můj nápad. Skus ho pouštět pomalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 No kdyz jsem na to koukal ve vagu co tam naskakuje pri tom co ho pustim,tak to bylo v poradku, off tam neskocilo, nezkousel jsem to teda za jizdy, asi budu muset nekomu rict aby s tim jel a podivat se za jizdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 To možná nemusíš, stačí když to zkusíš podržet a pomalu pouštět aby ten případný překmit nenastal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Ahoj, mám problém s tempomatem, na VAGu jsem projel provozni stavy a vse dle tabulky v poradku, tempomat funguje, drzi rychlost, vypina se kdyz ma, ale nejde mi zrychlovat pres packu RES, resp. zrychluje to, ale kdyz ji pustim,tak se tempomat vypne, nejde mi do hlavy cim by to mohlo byt kdyz vsechny stavy jsou tak jak by mely byt, nesetkal se s tim nekdo? Tempomat ma takovy jako je na obrazku, stavy dle tabulky OK Vadna packa tempomatu-vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Myslis, ze vadna i kdyz to ukazuje ty stavy co ma? Ze by probliknulo vypnuti pro pusteni RES jsem si nevsiml. Zauvazuju, na tempomat jezdim, ale holt nemuzu zrychlovat packou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don Magneton Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Tak dnes jsem si dal do auta tempomat sám. Vyšlo mě to na 1500 i s aktivací. Jedinou věc, kterou jsem na to extra dokupoval byl tisícihran M12 za 100 kačen - naštěstí v Liberci ho mají za rozumnej peníz. Jinak práce asi na 3-4 hoďky (nikam jsem nespěchal). Takže kdo se toho trochu nebojí, tak ať do toho jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Taky uz ho mam, taky svepomoci, jediny na cem jsem se zasekl byl ten konektor mezi kabinou a motorem, asi mozna jsem zastrcil ty piny obracene o 180 stupnu a nesla mi zajistit ta pojistka, takze mi ten konektor nechtel docvaknout do toho ramecku, jinak parada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacoon Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Zdravím kluci, byl by prosím někdo kdo by v okolí Vyškova namontoval tempomat do Octavky TDI? PS: mohu jen o víkendu, pres týden jsem pryc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOP Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Ahoj chlapi potřebuji poradit nainstaloval jsem tempomat vse ok moje otazka zní jestli je na pristrojovce signalizace zapleho tempomatu protoze me nesviti mam oc 1 tour 2010 74KW PD budíky bez DOTu děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topenař Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 zdravim chci se optat mam oc 1 2001 motor 1.6 AKL74kw chtěl bych tempomat našel jsem jedeń na netu označeni AP 500 JESTLI S TIM MA NĚKDO ZKUŠENOST A UMNĚL BY TO NAMONTOVAT DIK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Montáž není složitá, ale na můj vkus je dost drahý. Když k tomu ještě přidáš nějaký ovladač, cena je někde na 6 tisících a pokud si to neudělás sám, počítej tak 1500,- Kč za montáž. Já šel drobet levnější cestou - http://forum.skodahome.cz/topic/38567-kaje-a-jeho-stribrnak/?p=1741235 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topenař Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Dik za radu koukal jsm na to maš pravdu je to podstatně levnější než ten muj ale neřeši to stale muj problem s montaži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Jasně chápu. Montáž není složitá a zvládne to každý mechanik - elektrikář. Pokud si na to sám netroufáš, tak si stáhni návod a zajeť nějak a poptej se, kolik by to u nich stálo namontit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 Ahoj, mohl by mi někdo poradit, jak se co nejsnáž dostat ke konektorům v dělící stěně? Jedná se o octavii facelift. Postupoval jsem podle návodu na předfacelift, ale zaseknul jsem se kdy se má sundat plast pod stěrači, je tam přilepený a nerad bych ho urval. Lze to nějakou lepší cestou, například z interieru? Nerad bych rozmontovával celou palubní desku. Děkuji za vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 prilepený? snad nacvaknuty, poriadne prestuduj navody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 Navod nastudovany mám, podle něj to vypadlo že ten plast u předfaceliftu je nacvaknutý, ale u oktávky kde jsem se o to poušel to vypadalo jako by ta guma na konci plastu u okna byla schválně přilepená ke sklu. Nešlo to za boha dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ. Mára Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Ahoj, domontoval jsem tempomat na svoji octavku I 1.9 tdi rv.99. Bohužel se mi ho nepovedlo zprovoznit. V bloku hodnot na adrese 06 funguje vše jak má, až na druhou číslici z prava v poli ovládání tempomatu. Pokud je spínač "B" na off, zobrazuje se 000000. Pokud ho přesunu na on, objeví se 000001. Podle tabulky výše to znamená, spínač "B" na off před bodem sepnutí. Tomu moc nerozumím. Spínač "B" na on by měl zobrazovat 000011, ale tu druhou jedničku tam prostě nedostanu. Zajímalo by mě, kde je chyba? Celkem to spěchá, páč v neděli odjíždím do Francie a bez tempomatu se mi nechce. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 .... Podle tabulky výše to znamená, spínač "B" na off před bodem sepnutí. Tomu moc nerozumím. ... No, protože ten spínač má mezi polohou ON a OFF ještě jednu. V té poloze se tempomat jen deaktivuje, stejně jak když šlápneš na brzdu nebo spojku. Tipuji to na vadu v samotné páčce, právě v tom druhém spínači pro polohu ON. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ. Mára Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Tak problém je vyřešen. Byl to špatně namáčknutý pin na kabel v konektoru u páčky. Hlavně že za tu kabeláž chtějí takový prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Zdravim, vie mi niekto poradit, ci tempomatova packa 3U0953513D 01C, http://www.cc-autodily.cz/spinac-svetel-a-smer?_fid=776a bude pasovat aj do fabie 2005, azq. Vymena kus za kus. Bude s tym nejaky problem, alebo nie?/v aute mam teraz tempomatovu packu s tlacitkom a potrebujem ju vymenit ale za novu s koliskou/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 bude pasovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 (editace) Ok, diky za info Editováno: 11. Říjen 2013, autor: kitt21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoXo4 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Vaša prosimta nemas tiez obrazok alebo aspon kontrolne udaje aj pri novsej packe ? Neviem to dako nikde najst a vzdy mi hodi len tento tvoj obrazok starsej packy. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.