vwphun Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Udělám v Brně, Info přes SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 MB a okoli muzu ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Belle Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 acne medication withdrawal describes acne medication withdrawal. diet pill online describes diet pill online. imitrex and pregnancy describes imitrex and pregnancy. bike norco describes bike norco. imitrex dosage describes imitrex dosage. buy cheap fioricet describes buy cheap fioricet. stop smoking zyban describes stop smoking zyban. nexium purple pill describes nexium purple pill. generic ambien describes generic ambien. ephedrine describes ephedrine. generic lortab describes generic lortab. corona district norco school unified describes corona district norco school unified. lovastatin and lipitor describes lovastatin and lipitor. zyban online describes zyban online. klonopin wafer describes klonopin wafer. diazepam dog describes diazepam dog. diflucan use describes diflucan use. buy diazepam describes buy diazepam. provigil and fibromyalgia describes provigil and fibromyalgia. side effects tenuate describes side effects tenuate. generic xenical describes generic xenical. gain prozac weight describes gain prozac weight. paxil anxiety describes paxil anxiety. bextra valdecoxib describes bextra valdecoxib. lipitor side effects describes lipitor side effects. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JVA Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 A kdo v okolí Třebíče, Jihlavy, příp. Vel. Meziříčí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Čaute, na Fábii vím a tuším jak a co, ale kolega má koktávku I 1.6 M.R. 2001 : Jsou nějaké omezení při instalaci tempomatu, resp. jde to vždy u faceliftu nebo ne?Máte někdo návod jak na to? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 jako nikdo neví? nebo prostě na mne ser... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Čaute,na Fábii vím a tuším jak a co, ale kolega má koktávku I 1.6 M.R. 2001 : Jsou nějaké omezení při instalaci tempomatu, resp. jde to vždy u faceliftu nebo ne?Máte někdo návod jak na to? díky moc tohle ti snad pomůže :My Webpage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 jako nikdo neví? nebo prostě na mne ser... ? Nesere ale na toto tema toho najdeš velmi mnoho ve starších příspěvcích tak hledej a čti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 jako nikdo neví? nebo prostě na mne ser... ? Nesere ale na toto tema toho najdeš velmi mnoho ve starších příspěvcích tak hledej a čti. temata sem našel, ale nikde nejsou ucelené informace a způsobu aktivace v ŘJ X. Možné omezení... + jake jsou upravy u verzi bez EPC, resp. kompletní seznam požadovaných dílů a alespon naznak postupu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 jestli ti od plynového pedálu nevede lanko tak to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 jakej máš kód motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Motor - 1,6i 75kW, typ AVU tady se popisuje že to jde i na lanko... : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11497&hl=lanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Motor - 1,6i 75kW, typ AVUtady se popisuje že to jde i na lanko... : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11497&hl=lanko Ale neodpověděl jsi jak se ptal Vaša. Máš lanko , nebo ovládání elektrikou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 O1 by měla mít el.plyn.Zádrhel asi nebude,pouze jednou se mi stalo,že od svorkovnice v mezistěně nevedly dráty do ŘJ motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Taky jsem se s tím setkal (u Clasik) Jinak 1,6 100PS jsem dělall dvě a poho. tvoje 1,6 AVU 2001 by měla jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TUDOR Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 dobrý den Tak jsem si dnes nechal zapojit tempomat .Ten jsem si sehnal na vrakáči sám za 1500,-včetně kabeláže namontoval jsem ho na volant sám a stáhl kabel k pedálům zbytek jsem nechal na servis tam to stálo 1100,-Kč.Zdá se mi to dost,ale je tam už ho jen vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No já dávám nové s montáží za 2000,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 to bych mohl taky zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 jj,mohl.Budu ti radit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ale budeš muset přijet ke mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 jo,nastartuji koště a přiletím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 jo přileť tím tvým košťetem B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 No já dávám nové s montáží za 2000,-Kč To je super cena, chci taky... je to daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 No já dávám nové s montáží za 2000,-Kč To je super cena, chci taky... je to daleko je to bomba vec pane...doporucuji...muzu se zeptat toho znamyho za kolik by ti to udelal...me uz to tam soupnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.