IvanB Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Dobrý den , žádám vás o radu co se týče brždění na mé octavii při normální jízdě auto bezproblémů přibržduje ale když se dostanu do kritycké situace a chtěl bych zastavit na místě tak auto stále jede např : (z 80ti km/h) zašlápnu brzdu a brzdy ani nezakvičí nic a auto mírně brzdí ale né dostatečně nevím co s tím díky za rady (je to model 1.9TDI 66kw)vzadu bubny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Dobrý den , žádám vás o radu co se týče brždění na mé octavii při normální jízdě auto bezproblémů přibržduje ale když se dostanu do kritycké situace a chtěl bych zastavit na místě tak auto stále jede např : (z 80ti km/h) zašlápnu brzdu a brzdy ani nezakvičí nic a auto mírně brzdí ale né dostatečně nevím co s tím díky za rady (je to model 1.9TDI 66kw)vzadu bubny nemas tam nahodou ABS?ESD? apod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 A jde ti brzdový pedál hodně nízko k zemi? Nebo je tuhý jak má být a jen zpomalovací účinek je slabý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanB Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 No ABS,ESD, to nemá...... a pedál je tvrdý jako při normálním brždění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 a co mas za rok vyroby,ze nemas ABS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanB Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 je to přesně 12tý měsíc 98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) milion zavad spatny brzdovy valec, tekouci valecek atd,atd... pokud tomu nerozumis sup s tim do servisu (btw pokud mas ABS tak ti auto piskat nebude nikdy) ja docela ABS nesnasim, uz se mi stalo pri mirne namraze ze vsechny auta (rozumej favority atd..) zastavili na fleku , jen me zaplo ABS a jel jsem jak sulin dal Editováno: 25. Květen 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Ver tomu,ze muzes byt rad ze ho mas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 no ale mel jsi videt jak mi zacli nadavat lidi na prechodu a ti dedci ve favoritech kroutili hlavami ale jinak je ABS celkem uzitecne , to jo, jen ten jeden pripad me docela zarazil , byly to vazne zrovna podminky kdy na to ingenyri asi moc nemysleli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 si myslím že vědci počítali i stím že lidi budou jezdit trochu s rozumem, pokud to klouže jedu opatrněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Mám stejny problem s brzdama. Mam 1.6SR 11/99,davali jsme auto na vymenu kotoucu do origo servisu a asi tam neco zkur.... protoze od te doby to brzdy na .... Jinak se mi zda ze jsou hodne tvrdy i brzdovy desticky,pac jsou tam rok a piskaji pri pomalem brzdeni jako blazen. AAle nejvetsi problem je to nebrzdeni. Pedal neni ani nejak tuhy,jde prave hodne seslapnout a pak trochu narazovite zabrzdi,ale nic extra to neni jen tak lehce zpomali.I kdyz potrebuju rychle zabrzdit kola proste porad jeeeedou dlouho nez se zastavim,je to takove tupe brzdeni:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Mám stejny problem s brzdama. Mam 1.6SR 11/99,davali jsme auto na vymenu kotoucu do origo servisu a asi tam neco zkur.... protoze od te doby to brzdy na .... Jinak se mi zda ze jsou hodne tvrdy i brzdovy desticky,pac jsou tam rok a piskaji pri pomalem brzdeni jako blazen. AAle nejvetsi problem je to nebrzdeni. Pedal neni ani nejak tuhy,jde prave hodne seslapnout a pak trochu narazovite zabrzdi,ale nic extra to neni jen tak lehce zpomali.I kdyz potrebuju rychle zabrzdit kola proste porad jeeeedou dlouho nez se zastavim,je to takove tupe brzdeni:-( spatny desky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.