Přejít na obsah

zastoupení Škoda

komaros

Doporučené příspěvky

Zdravim všechny śkodováky a zároveň bych prosil o radu, jestli někdo nezná kontakt na zastoupení Škoda. Potřeboval bych totiž vyřešit jeden velký problém. Koupil sem octavii rok 2003, v papirech od auta je napsan typ motoru ASV, ale v aute je bohuzel ALH. Zajimalo by me jak toto vyresit aby auto proslo technickou. Dekuji moc vsem za nejakou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mockrat dik, zitra tam urcite zavolam, ale taky to vidim blede.. No za zkousku to stoji.

no myslím ,že to není až tak těžké ... zajdeš si na stk kde dělají i přestavby a sídlí tam i magistrát .... stk ti potvrdí ,že máš od motoru a techničáku ti to zmnění ...

Odkaz ke komentáři

no myslím ,že to není až tak těžké ... zajdeš si na stk kde dělají i přestavby a sídlí tam i magistrát .... stk ti potvrdí ,že máš od motoru a techničáku ti to zmnění ...
ee tak jednoduche to zase neni,napr vw ma podstatne jednodussi podminky nez skoda.u toho vw staci dodrzet max narust vykonu o 20procent a musel se ten typ motoru do te rady montvat a je to bez problemu,ale skodovka mi napr nepovolila pouzit karoserii z felicie 50kw na fel 40kw i kdyz obe byly 1,3 a kratke,v podstate shodne auta a oni to nepovoli ;) nevim,mozna se to ale zmenilo je to dva rokycojsem neco takoveho delal
Odkaz ke komentáři

Jestli to je motor, kterej je vykonove podobnej, tak by to nemel byt problem. Vec cislo dve je ta, aby jsi se podival na stitek do servisni knizky nebo do kufru u rezervy jakej tam je napsan kod motoru, uz jsem se setkal s tim, ze udelali chybu v zapisu do technicaku.

Odkaz ke komentáři

A dej vědět jak jsi dopadl - celkem by mě to zajímalo.

Tak sem obvolaval co se dalo i kontakt zde v prispevku, vsude si nevedeli rady a rekli, at auto vratim tomu od koho jsem ho koupil. To uz bohuzel nejde. No na konec sem to vzdal a auto prodal :( lidem co si s tim asi budou vedet rady. Predpokladam, ze to vyresi nejakou ne zrovna legalni cestou

Odkaz ke komentáři

Jestli to je motor, kterej je vykonove podobnej, tak by to nemel byt problem. Vec cislo dve je ta, aby jsi se podival na stitek do servisni knizky nebo do kufru u rezervy jakej tam je napsan kod motoru, uz jsem se setkal s tim, ze udelali chybu v zapisu do technicaku.

Ten papírovej štítek v kufru právě taky nebyl, ale myslím, že se to dá zjistit nějakým dekodérem VIN čísla auta ne?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...