Přejít na obsah

okno

zava.z

Doporučené příspěvky

Čau fabiáci. dnes se mě stala nepříjemná věc. Při jízdě mi spadlo přední okno. Mám jej v elektrice. Motorek běží ale praští v tom a nezvedá ani nespouští. Co stím ??? Máte skušenosti ??? Zvedl jsem ho rukama a zašprajcoval takže jezdím. Aale oprava je nutná. Stalo se to již někomu ??A kolik bude stát oprava ??? Díky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...

Zdravím, nechci zakládat nové téma, tak se přifařím sem:help: Když otvírám a zavírám PP okno, tak v něm docela dost lupe... nebo když je zima a okno stáhnu uplně dolů a chci jej zase zavřít, tak se vytáhne do půlky, kde se zarazí a sjede dolů. Druhý pokus okno vždy na jeden zátah vyjede bez problémů nahoru. Chci se tedy poradit, jestli si pomůžu výměnou těch plastovejch držáků, nebo když se to takle podělá, tak se musí měnit celá stahovačka? Předem dík za info:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...