vick Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Chlapi jen pro vaši informaci.Už se to tu někde probíralo.Origo koberce jsou dost drahé.Objednal jsem si od autodoplnky.cz koberce přesně šité na míru za 485 kč.Přišla celá sada a kupodivu měla i na všech kobercích ty úchyty.I materiál je dobrý a jediný rozdíl je že to nemá nápis superb.Jinak max.spokojenost.Doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 No ja mam orig koberce a napis tam nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 ja mam s napisem a u ridice mam proslaplej.... nevi nekdo kde sehnat jen u ridice s napisem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 ja mam s napisem a u ridice mam proslaplej.... nevi nekdo kde sehnat jen u ridice s napisem? mám ten samý problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Sehnal jsem kontakt přímo kde to šijou pro škodovku a jsou zajimavý cen jak gumotextil tak kobercový ještě zjistím přesně a písnu. Jinak jsem chtel samotnej řidiče tak to nelze jen oba přední ale ve finále byly jen o stovku lacinější?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Tak to je supr mne se ten predni prodira takze casem se to urcite hodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Právě proto že já ho měl taky prodřený tak mě to štvalo a ty co mi přišly tak mají u řidiče zesílenou vrstvu v místě kde se origoš koberec prodíral.A cena super a matroš totožný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Právě proto že já ho měl taky prodřený tak mě to štvalo a ty co mi přišly tak mají u řidiče zesílenou vrstvu v místě kde se origoš koberec prodíral.A cena super a matroš totožný. To je super - nápis Superb mi žíly netrhá, raději budu mít pořádný koberce. Nahoď firmu co ti to dělala a cenu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Tady je foto možnost různě barevnýho obšití a na druhém obr. podložka pod nohama řidiče může být i bez ní. Ceny od 890 až po 1400,- na obr. béžové (tyhle prodává skodovka za 1800) Dělají i ty gumotextilní na zimu lepší než kobercový za 990,- (ve škodě 1550) veš je přesně do Superba ale dělají přesné i do jiných typu aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Tady je foto možnost různě barevnýho obšití a na druhém obr. podložka pod nohama řidiče může být i bez ní. Ceny od 890 až po 1400,- na obr. béžové (tyhle prodává skodovka za 1800) Dělají i ty gumotextilní na zimu lepší než kobercový za 990,- (ve škodě 1550) veš je přesně do Superba ale dělají přesné i do jiných typu aut. Mě by zajímali ty zimní (gumotextilní) v černé (případně šedočerné ) barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 To je super - nápis Superb mi žíly netrhá, raději budu mít pořádný koberce. Nahoď firmu co ti to dělala a cenu. Dík takže si najeď na www.autodoplnky.cz a tam už to najdeš.Cena 395kč za sadu.Nemá chybu.Za ty prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 (editace) takže si najeď na www.autodoplnky.cz a tam už to najdeš.Cena 395kč za sadu.Nemá chybu.Za ty prachy. Díky EDIT: koukaljsem na to a za ty peníze jsem tam našel jen ty klasické kobercové , potřebuju ty z rantlem proti vodě Editováno: 28. Květen 2008, autor: Miky-Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Ty gumovy jsou strasne osklivy Jsou prakticky ale..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 (editace) Ty gumovy jsou strasne osklivy Jsou prakticky ale..... Já nemyslím ty klasický gumáky ale gumotextilní - mám tam origo Superbácký a ty taky mají zvenutý rantlík. Je lepší trochu slevit z elegantnosti než mít prochcaný koberec pod koberečkem Navíc v autě vozím lidi, kteří si moc servítky neberou - oklepání bot od sněhu v zimě zvládá jen tak jeden dva z deseti - pokud bych měl jen koberce tak mám za chvíli v autě bazén Editováno: 28. Květen 2008, autor: Miky-Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 (editace) Jasně že ty gumotextilní nejsou nic moc do luxus auta ale na zim uurčitě účelné a oto jde. Jinak jsou to přesně jako origo pouze asi bez nápisu superb jinak se zvýšeným okrajem a potažené tím plátnem. Ale hlavně cena je jinde než ve škodě!!! Editováno: 28. Květen 2008, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Jasně že ty gumotextilní nejsou nic moc do luxus auta ale na zim uurčitě účelné a oto jde. Jinak jsou to přesně jako origo pouze asi bez nápisu superb jinak se zvýšeným okrajem a potažené tím plátnem. Ale hlavně cena je jinde než ve škodě!!! A to jsou tedy ty béžové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Ty béžové jsou ty co dávají do elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Ty béžové jsou ty co dávají do elegance. jj, mě nejde o barvu ale o druh, barvu bych si dal samo šedočernou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 jj, mě nejde o barvu ale o druh, barvu bych si dal samo šedočernou Pokud chcete gumový koberce do superba,prodávají je ve Vršovicív na šrotu,kámoš je tam kupoval a říkal,že nebyly drahý,stáli prý do tága a jsou to ty tlustý gumy s rantlem,ale nemají na sobě nápis superb.Já jsem kopil ve Škoda gumy za 1300,- ale ty tenké bez rantlu s nápisem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Pokud chcete gumový koberce do superba,prodávají je ve Vršovicív na šrotu,kámoš je tam kupoval a říkal,že nebyly drahý,stáli prý do tága a jsou to ty tlustý gumy s rantlem,ale nemají na sobě nápis superb.Já jsem kopil ve Škoda gumy za 1300,- ale ty tenké bez rantlu s nápisem. dík - stejně tam musím pro pár drobností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Mám na prodej nové černé velurové do superba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan-zlin Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Mám na prodej nové černé velurové do superba. co za ně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 co za ně? Stály 1400,- prodám je za 790,- supa jsem už prodal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 v pátek jsem sehnal koberečky,material velmi dobrý a cena 750.- kč pokud by byl zájem,mohu je sehnat a cena při vícero,by byla ještě nižší něco foto pro ilustraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan-zlin Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Stály 1400,- prodám je za 790,- supa jsem už prodal. ahoj, jsem debil. Úplně jsem na tebe zapomněl, že jsem ti psal. Koberečky jsem koupil ve škodovce... Prostě hlava děravá... P.S. čím teď jezdíš, když jsi prodal superba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.