Radas1 Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Testoval jste někdo Powerbox TDI??někde jsem na netu četl,že to plní funkci klamání ŘJ. Vyděl jsem to i v rozebraném stavu a hleděl jsem jak blb byl tam jeden odpor je to normální,který asi něco přerušuje,ale to nevím co,ale dost by mě to zajímalo pokud to někdo ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Podívej se na stránky Cimbu tam je vyconej jeden motor tímto dojebaný. Já bych tohle určitě neriskoval. Dej jiné trysky a máš to bez rizika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Powerbox upravuje hodnoty, která dává ŘJ. Te o kterém píšeš, s tím jedním odporem, to je powerbox udělalý jen na okrádání zákazníků, nemá to nic společného s powerboxem. Já osobně si myslím, že je lepší udělal přímo čip v ŘJ než použít powerbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 28. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Podívej se na stránky Cimbu tam je vyconej jeden motor tímto dojebaný. Já bych tohle určitě neriskoval. Dej jiné trysky a máš to bez rizika. Jaké bys mi doporučil mám 66 kw 99 r.v. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Bosch 520 nebo 502, když tak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 co takhle poradit i ostatním?skrblíku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Vseobecne powerbox je sidic hodnot pro ECU. Vetsinou se jedna o prachobycejny odpor co meni hodnotu pro teplotu paliva. Jsou i powerboxy kde to ojebavani jde dokonce stelovat... Takze zadny narust tlaku turba, zadna zmena pocatku vstriku, zadna zmena EGR atd jen prodluzovani doby vstriku(nekdy az neumerne) a tim zvysovani kourivosti!!!! Poznat to jde, ale pro motor nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Testoval jste někdo Powerbox TDI??někde jsem na netu četl,že to plní funkci klamání ŘJ. Vyděl jsem to i v rozebraném stavu a hleděl jsem jak blb byl tam jeden odpor je to normální,který asi něco přerušuje,ale to nevím co,ale dost by mě to zajímalo pokud to někdo ví Der radsi vstriky treba S764 od DP a pojede suprove ... viz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=32805 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 co takhle poradit i ostatním?skrblíku? Jako veterán fora musíš vědět, že je i tady toho spousta a stačí jen hledat. Jinak vyloženě úpravama TDI motoru se zabývají v podstatě dvě fora : www.chipforum.cz a dieselpower.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 jen jsem reagoval na tvou prostou odpověd,nic zlého pokud má někdo pod avatarem veterán fora nebo jiné podbné pi...y,nebo počet příspěvků vysokých čísel,neznamená že ví vše o octách,tomhle foru a pod. spousta lidí tu jen tak kecá,za to lezou počty příspěvků a dodatek mistr nebo veterán se podle toho odráží,to bych zrušil,vzpomen třeba komárka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 JJ, pohoda jinak s tebou souhlasím. Komárek je klasik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 ani nevím funguje tu ještě? ted se mi líbí ten jak má v avataru toho pejska např.někdo píše problém a on a jaký máš motor?následuje odpověd a on zase,hm,tak to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 No když píšou špatné typy motoru ,tak se nediv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BudaShadow Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Podle meho powerbox nebo trysky bez upravy softu je totozna vec. Hodne nafty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukes Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Podle meho powerbox nebo trysky bez upravy softu je totozna vec. Hodne nafty. Pravda, oboje přidá naftu, ale trysky přídají více nafty při sériové délce vstřiku, powerbox přidá více nafty za pomoci výrazného prodloužení délky vstřiku. Použití trysek s větším průtokem je určitě šetrnější způsob zvýšení výkonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.