Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FINÁLE 9 členové hlasovali

1. 1. Kdo bude podle Vás hrát finále?

• N?mecko - Rusko
      4
    • N?mecko - ?pan?lsko
      4
    • Turecko - Rusko
      1
    • Turecko - ?pan?lsko
      0

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Bitku na euru neuvidíš je na to hozena cenzura říkali to na primě.

To by mě zajímalo kam zmizely všechny ta auta s těmi vlaječkami :p

Presne sem to po prohre rikal, ze to zase vsichni prestanou byt cesi, kdyz fotbal nedopad a hokej taky ne, trapny :( A ten vtip o Cechovi, inu, myslim, ze si to nezaslouzi, vychytal toho az az, nehlede na to, ze to neni vtipny :)

jakej vtip o Čechovi? :kuk:

Bitku na euru neuvidíš je na to hozena cenzura říkali to na primě.

Nesmysl ...

Fakt to řikali že jsou zápasy cenzurované. Taky jsem to slyšel.

Upraveno od zabiak

Ty woe, samá zbytečná citace a ještě slyšel s měkkým i :feve::smich:

Kolik bitek fanousku si na ME videl ?

Mě stačilo pozorovat po prohře ten bordel v Praze. Jak říkám pokud si někdo fandění plete s léčením mindráků není to fanda sportu, ale naprostý de**l ;)

Jo tak u nas je to trosku nekde jinde, uznavam, ze to nema s fandenim moc spolecneho.

jakej vtip o Čechovi? :kuk:

Neco ve smyslu - Proc je Cech tvari Ceske Sporitelny? Protoze taky porad inkasuje :)

Celý druhý poločas si o to koledovaly!Hráli pěknou tužku!

Nauč se psát česky a potom rozumuj. Celý druhý poločas si o to koledovali? A Plašan dal gól kdy?

Já už tě tady pozoruji delší dobu,i kluci ze Slovenska mají úctu k naší repre,což se o tobě říci nedá ty hovado jedno. Začínáš mi dráždit pravou ruku a to jako dosti silně. Mám rád mistry světa z hospody co ani česky neumí :aggressive:

Pro všechny, to že to kluci prosrali ví oni lépe než kdokoliv jinej. Zkuste se vžít do jejich kůže, ani kanálama chodit nejde, když se tohle stane.

Také si pamatuji zápasy, které jsem mančaftu prosral, ale nikdy nikdo mne neurážel a nezhazoval, jelikož každej soudnej člověk ví, že mne to sralo více než kohokoliv jiného

Upraveno od Palo

Neco ve smyslu - Proc je Cech tvari Ceske Sporitelny? Protoze taky porad inkasuje :)

Čecha jsem nikdy moc nemusel, ale tohle je smolík a je mi ho opravdu líto. Já dobře vím jaké to je něco posrat.

Ale jak tady někdo psal, na jednom chlapovi to nestojí, selhal mančaft jako tým, bohužel :wallbash:kol100

Nicméně, já vždy budu fandit ČR repre v každém sportu, narodil jsem se zde, jsem Čech a i když to tady kolikrát stojí za hovno, tak čechům nikdy fandit nepřestanu. kol111:palec2:

Pro mne je repre stejné jako vlajka a hymna. Jestli někdo mluví proti naší repre (např. že si to zasloužili a pod.), tak je to bezpáteřní hovado a za tím si stojím. A napomenutí si strčte do řiti, jelikož vlastenectví je zakotveno i v ústavě :p

Jsou to nuly měli by fandům vrátit vstupné za tu trapárnu co předvedli.

Už se na to oba vykašlete.Nemá to cenu pořád dokola se o tom bavit.

Jsou to nuly měli by fandům vrátit vstupné za tu trapárnu co předvedli.

Chybi mi tam smailik za tim co si napsal.

Chybi mi tam smailik za tim co si napsal.

Když chceš provokovat, tak tam smajla přirozeně nedáš a čekáš na reakci. Míšo, to ti mám vysvětlovat o co tomu chlapci jde? On je rád, že mu ten šicí stroj pod kapotou té krabičky od zápalek jede, tak si jen do mne rejpl ;) Stejně jako já nyní do něj :p

Upraveno od Palo

Jj na tom neco bude ;)

Jj na tom neco bude ;)

Si piš že jo. Jestli je to frajer, tak to přizná. Jestli je to další jouda, který si myslí, že nad něj není, tak se neozve, no a jestli je to magor, tak se začne hádat ;)

Chorvatsko - Turecko ... tak tomu rikam masakr prodlouzeni !!!

Přál jsem to Chorvatům a to co se odehrálo v prodloužení...zlej sen.Zase měli štěstí jako prase a stejně ten vyrovnávací gol padnul po nastaveném prodloužení,ne?

tak ten tureckej brankar nebude k zahozeni ;)

Teda,pral jsem to Chorvatum

Čecha jsem nikdy moc nemusel, ale tohle je smolík a je mi ho opravdu líto. Já dobře vím jaké to je něco posrat.

Ale jak tady někdo psal, na jednom chlapovi to nestojí, selhal mančaft jako tým, bohužel :wallbash:kol100

Nicméně, já vždy budu fandit ČR repre v každém sportu, narodil jsem se zde, jsem Čech a i když to tady kolikrát stojí za hovno, tak čechům nikdy fandit nepřestanu. kol111:palec2:

Pro mne je repre stejné jako vlajka a hymna. Jestli někdo mluví proti naší repre (např. že si to zasloužili a pod.), tak je to bezpáteřní hovado a za tím si stojím. A napomenutí si strčte do řiti, jelikož vlastenectví je zakotveno i v ústavě :p

tak pod tohle se podepisuju! sice sem hlasoval, že nepostoupíme ze skupiny, ale psal sem vždy v množném čísle, ikdyž sem kritizoval, ne jako o nich.. jsou to přece vyslanci naší země a pro ně je to hlavně práce a pak koníček.. vám se taky přece každej den v práci nedaří tak jak byste si představovali... to co se stalo Petrovi je prostě fakt pech, protože podle mě to je PAN BRANKÁŘ... když sem hrál fotbal, tak mým velkým vzorem byl Petr Kouba.. Dneska by to byl Petr Čech... :palec2:

Palo já neprovokuji jen píšu svůj názor a nikdy jsem do tebe nerýpnul tak nechápu proč tady taháš nějaký motor či nějakou blbost že mám něco přiznat ano přiznávám že mám na to jiný názor a to je vše a za to se nestydím . Já mám na to názor takový že jak hraješ za národní tým tak tam vypustíš duši a ne že se za tebe musí celý národ stydět jak vypustíš posledních pár minut co kdyby operoval doktor a vybral si slabší chvilku tak ho taky nebudeš obhajovat ale půjdeš mu po krku a budeš na něj nadávat pořád a to maká za podstatně menší prachy to je můj pohled na ty primadony .

• Autor

to byl fotbálek, taky jsem to přál chorvatům a čekal jsem, že je chorvati smetou tak 3:0, ale opak byl pravdou, a to prodloužení, chorvati se už viděli, jak postupují, řesně jako my, a potom taková sprcha. No s německem to bude pěknej fotbal

Ted budou samé pěkné zápasy ale Turecko s Německem si podle mě ani neškrtne.Měli prostě štěstí ale doufám že je Němci vyklepou pořádně.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.