Řepík Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Čaute, myslíte, že bude pasovat řadící páka z Octy II v pohodě do Octy I? Díky za názory. Řepík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 (editace) Určitě já ji tam mám a je to super ,ale pokud necháž manžetu zO2 tak to bude hodně našponovaný.Jo a mám TDI ja zkrátil řadičku. Neználek Tak to mám já Editováno: 29. Květen 2008, autor: Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 29. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 díky za info. S tou manžetou jsi mě nepotěšil, tu současou už mám docela dodrbanou, tak jsem to chtěl vyřešit tou novou řadičkou (tu chci vyměnit z estetických důvodů), kde je i kožená manžeta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 (editace) Určitě já ji tam mám a je to super ,ale pokud necháž manžetu zO2 tak to bude hodně našponovaný.Jo a mám TDI ja zkrátil řadičku. Neználek Tak to mám já radicku z OII mam v 1,9 tdi OI dlouho a neni problem v nasponovani manzety napred jsem ji lepil na ramecek predfaceliftove palubovky a po porizeni novyho spodku i na facelift ramecek,fakt neni problem ale i tak se zeptem o kolik jsi radicku zkracoval Editováno: 30. Květen 2008, autor: davon citace s fotem! ne.e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Tak to vypadálo než jsem zkrátil řadičku o 3 cmMoc našponované.Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 (editace) jj,mas pravdu ,takto to vypada ale nicemu to nasponovani nevadi,nic se nekazi,zadnej problem treba az me omrzi ze to vypada takto tak muzu rezat,ale myslim ze to jen tak nebude tak nebo tak to vypada lip nez origo nebo nejaky ors nebo frs Editováno: 29. Květen 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 29. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 vypadá to fakt dobře, asi ji vezmu. a když bude problém, tak zkrátím řadičku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 (editace) Já jsem mněl problém pří čtverce zvedalo mi rámeček tak jsem ji ufikl a je pokoj Neználek Editováno: 29. Květen 2008, autor: Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 jo vypad to moc pěkně, zatím nechám tu co tam mám, je jak nová, až se pošokdí, tak tam šoupnu též tudle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 zdsamct - fotky necitovat! Na to zde jsme citlivy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) ja vim a omlouvam se, ale stejne me nejde do hlavy ze kdyz cituji neco s fotkama tak to tam jednou ty fotky odcituje a podruhe ne,vim ze to jde oddelat,a beru vinu na sebe ze tam byli ale je divny ze odpoved mackam porad stejne a jednou tam jsou a podruhe ne dekuji za varovani bez varovani ale stejne si porad myslim ze je tu dvoji metr jak uz jsme se o tom spolu bavili a rikal jsi sam.......neco tam napis a uvidis...videl jsem EDIT pro davona : to mas to stejny jako kdyz uz ze srandy napisu nekomu do jeho tematu ze dostane brzo nadany od nekoho za spatny nazev tematu i popisu problemu, cekal jsem u tohoto pripadu i driv ze se na me vsichni vrhnou,ale nestalo se to stejny je povidani o chorvatsku nekde v lamparne a myslim v ostatnich v OI, rady jsou to dulezity,ale????!!!!!?????? omlouvam se za psani nekomu tady ale davon vi o cem jsem psaly a o cem to je ted jen a pouze dvoji metr pro ostatni nenadavam,nestezuju si,libi se mi tady,a jsem rad ze neco takovyho tady je Editováno: 1. Červen 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 taky mám z OII je to supr nic sem nemusel krátit ani prodlužovat,jednoduše tam sedla jak prdel na hrnec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 jojo,presne tak, ten spodek palubovky je strikanej sprejem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Jasně že pasuje hlavice z OII do OI (pouze na slabej klacek)a pytel musí být z OI potom není krátkej a nemusí se zkracovat tyč. Kouknite do inzerce dodávám dle přání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 (editace) jojo,presne tak,ten spodek palubovky je strikanej sprejem? taky mě to zajímá, sice je to od tématu, ale vidím to poprvé v černé a vypadá to celkem good Editováno: 6. Červen 2008, autor: reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 9. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 tak už mám řadičku doma, zítra ji "nainstaluji" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 9. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 tak samozřejmě problém - řadící páka je silnější, resp. na konci je plast, který je silnější než otvor na řadičce. Pokud by se mi podařilo nějak odstranit část na řadičce označenou červeně, mělo by to tam sednout. Ale jak na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) cetl jsi tady neco o radickach? ze jsou dva druhy tycek /klacku/ tenka a silna a 1,6 ma tu silnou a urcite jsi koupil tenkou, chlape nez koupim tak ctu poresi to jde,ale hledej ach jo Editováno: 10. Červen 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 to zdsamct: takže jde koupit řadička z OII i na tlustej klacek? Jestli jsem to pochopil dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 koupit asi ne,ale jde to predelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 jojo,presne tak,ten spodek palubovky je strikanej sprejem? jj přesně tak,celá palubka šla dolů a je to dělaný sprejem + to stříbrný (rámeček topení a tunel) je dodělávaný normál u kámoše lakýrníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25&start=25 Takhle to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 koupit asi ne,ale jde to predelat Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Nevypadá to špatně, taky do toho možná pujdu. Na kolik vas tak vyšla nová řadička? a dá se sehnat jen ten vršek bez kuže(spíš asi ne co?) tu bych si nechal udělat svou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Udělal jsem malou zmněnu napasoval jsem řadičku z DSG ten tvar se mi víc líbí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.