romanxxx Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 kto s fora ide na tuto akciu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 chtel jsem...nejsou listy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanxxx Vloženo 30. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 chtel jsem...nejsou listy :-) ja som si ich pre istotu zaobstaral ihned ako sa zacal predaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 ja som si ich pre istotu zaobstaral ihned ako sa zacal predaj ja prave ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 taky bych si zajel..ale minule byl ůepsi playlist bych rekl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Ty vogo co to je. Setkání nějaké sekty? ku klux klan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 bohuzel nejdu,ale Tiesta v lete na Machaci si ujit nenecham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 nn, to je party doktoru, lekarniku a zverolekaru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 zabiak ty si obcas trosku mimon ne? ja na sensation prdim du na Seala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) noo tak ted se projevil jako velky mimon..ale ak kdo nezna.. nevi..a tudiz se nemuze odsuzovat :-P ... ... a tiesto.. elemens of life.. paráááda Editováno: 1. Červen 2008, autor: davon CITACE POSL. PRIZPEVKU-neni nutna, ba zakazana! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 ja mam za to ze to je hlavne v praze vsude videt takze uz to musel i zabiak slyset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) hmm to je pravda.. u nas na morave na venkove otom neni zadne zmínky..ale VIIM o tom.. Editováno: 1. Červen 2008, autor: davon CITACE POSL. PRIZPEVKU-neni nutna, ba zakazana! To je na dalsi varovani.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Jsem teď viděl v bedně na ČT24 záběry, hustýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) Akca jak péés... ale jáá tam nebyl.. Editováno: 1. Červen 2008, autor: davon CITACE POSL. PRIZPEVKU-neni nutna, ba zakazana! A tohle je na BAN uz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 (editace) ja mam za to ze to je hlavne v praze vsude videt takze uz to musel i zabiak slyset Mimoň trošku asi jo Tak to asi nesleduji ty správný plagáty, fakt jsem o tom nikdy neslyšel. A taky tenhle styl neposlouchám, takže nevyhledávám. Tiesto znám akorát tak na pizzu . Koukám, že chudák abado se vybannoval na jednom tématu Editováno: 2. Červen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 kurva,..ale takme to nejak blbne asi nebo ja nevim.. sak vzyvote sem necitoval a ted posledni dobou furt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Zkus použít tlačítko odpovědět pod tématem nebo si to prostě manuálně smaž, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 aha..tak to sem asi nechapal ja vas.. vam vadi jao ze kdyzodpovim nekomu ze tam necham i ten jeho text...? ale vzdyt toho je tad y mraky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 (editace) Tady totiž vadí kdekomu kdejaká pí.ovina víš. To aby se starali o normální věci to né, ale kdejaká wolovina je zajímá. Neřeš je, jsou to jelimani admini Editováno: 2. Červen 2008, autor: davon CITACE POSL. PRIZPEVKU-NEE... Jelimani?? EE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 no nejspis jo... dnes sem videl maresa a tu jeho káru... super..ale envim co delal unas.. v takovem zapadakove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 a ty si jeliman palo a zase citujes to posledni dyt je to hned nad tebou tak to prece nemusis citovat neeeeee? dej si bacha nebo dostanes pohlavek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 aha..tak to sem asi nechapal ja vas.. vam vadi jao ze kdyzodpovim nekomu ze tam necham i ten jeho text...? ale vzdyt toho je tad y mraky.. Pokud to bude jeho text, ktery je hned nad tvym novym postem, tak to je dle pravidel nevitane, ale pokud to bude jako to mam ted ja, je to ok, pokud to nebude sloh na pul stranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 (editace) Pokud to bude jeho text, ktery je hned nad tvym novym postem, tak to je dle pravidel nevitane, ale pokud to bude jako to mam ted ja, je to ok, pokud to nebude sloh na pul stranky A jak mám tušit, jestli v tu samou dobu jako já někdo nepíše a nechce odeslat ke stejnému tématu svůj příspěvek? Pak skočí mezi mne a toho komu jsem odpovídal moje odpověď a bude to jako pěst na oko. Říkám, jste joudové, diletanti a slabomyslní admini a to mi nevymluvíte. Kdyby tady byli tři admini a od každého klubu, tak to stačí, ale jelikož si více lidí potřebuje trošku posunout svoje ego výše, tak ze sebe dělají polobohy a potom to takto dopadá. Prostě a jednoduše, vím admin je potřeba, ale né tohle. A prosím, výmluvy stylu jako že moc práce málo času a pod. si nechejte. Buď to chceš dělat nebo ne, máš na to čas nebo ne. Takových, kteří do věcí neryjí a jen sem tam něco poupraví či smáznou si vážím. Ale jen se směji, co Vás tento policejní stát naučil to děláte. A teď je mi jasný, že se toho chytí jen to jelito, které nepochopilo co tím myslím (asi všici , kéž aspoň jeden pochopí) Editováno: 2. Červen 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Delas jako nejakou vzpouru, aby se nalepovali dalsi a davali ti za pravdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Haha..ok..uz vim.. no cni aspon mam nejake varovani aj..prad sem po to touzil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.