yasm Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Potřebovala bych poradit, jestli mezi kabelama jsou i ty pro připojení navi, a co je ten "čuflík" u předního okna - GSM nebo GPS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) je tam jen přípojka na GPS anténu a pokud budeš dávat origo DX navigaci škoda, chybí ještě konektor od signálů od ABS/GALU, zpátečky a spínaného napětí. a co tak zběžně koukám, je nacvaklý modrobílý drát, což je signál rychlostit, chtělo by ho zaizolovat, jinak se někde dotkne kostry a bude to blbnout pak je odpojený drát na K-line - diagnostika, je potřeba ho znovu připojit a nezdá se mi tam pár drátů, někdo se v tom vrtal, tak před připojením navi by to chtělo zrevidovat Editováno: 1. Červen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) co je ten "čuflík" u předního okna - GSM nebo GPS? Ten "čuflík" je čidlo slunečního svitu. Je pro Climatronic. Edit: Omlouvám se, nezvětšil jsem si fotku a tak jsem si nevšimnul většího "čuflíku" Editováno: 1. Červen 2008, autor: wog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 ale ta krabička za nim je GPS anténa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 1. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) Jů, celkem dobrý zprávy Anténu teda montovat neni potřeba, no a z tý spleti kabelů se teda něco navi hodí, jak jsem vytušila Jenom to "chybí ještě konektor od signálů od ABS/GALU, zpátečky a spínaného napětí" mě celkem znervózňuje. Je to něco složitějšího? Budu tam dávat DXko. Editováno: 1. Červen 2008, autor: yasm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 jsou to jen dráty napojeny na správny místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 ta krabička mezi tím nebude GPS ale GMS protože tam byla evidentně HF,takže GPS bude potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 1. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 HF tam furt ještě je, předpotopní Siemens, budu to taky měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 ta krabička mezi tím nebude GPS ale GMS protože tam byla evidentně HF,takže GPS bude potřeba nějak se ti pletou písmenka starouši je to GSM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 njn.Piju čaj,to víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 mě příjde, že ten konektor, který čouhá na obrázku v pravém dolním rohu je na navigaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 není.je to pro GSM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 1. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Jsem v tomhle oboru absolutní laik, ale nebude tohle přípojka GPS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 GSM konektor http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/...ro-gsm-fialovy/ venkovní tvar může být libovolný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 1. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Se mi jedná spíš o GPS než GSM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 šlo o to že vypadají stejně a jelikož tam není nic co by nasvědčovalo že tam byla navi tak bych souhlasil s Cosbym že je to GSM pro tu je tam příprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Uvažujte.Na co by tam byla GPS,když tam nebyla navi.Pokud tam je HF což je,tak je to na 100% GSM,konce jsou stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Tak to je GPS, a ani kabely se nemusely předělávat. Už mi to šlape. Jupííí P.S. Děkuju Jirkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 tak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 jestli aji naviguje jak má za použití původních konektorů tak je frajer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Jj, naviguje, už mě i odvezla kam jsem chtěla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 to ani nepřidával GALU s dalším konektorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Ale to jo, přidával. Jenom se to nemuselo komplet předělat, protože navi tam už nějaká byla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.