cosby Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Ani jsem to zde nechtěl dávat,natož do instal.manuálu,neb to asi zvládne každý. Napsáno o tom bylo dosti.Při změně teplot lišta na palubní desce vydává křupkavé zvuky.Jedná se myslím o OII do MR 06.Příčina prý je nevhodně použitý matroš a bez dilatace. Dnes jsem je měnil.Na první pohled jsou stejné,při porovnávání i dokonce stejný rozměr,ale při měření o nějaké desetinky je tam na úchytkách rozdíl. Při montáži jsem ty zobáčky ještě namazal.Zatím klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 snad to pomůže.nejmarkantnější je to v zimě,když je auto hodně promrzlé.na kolik ta sranda přišla?taky o tom uvažuju,přez léto to naštěstí není taky slyšet....ale do zimy bych to chtěl taky vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Cosby, já bych potřeboval poradit, zda se dá něco udělat s vrzajícím madlem ve dveřích u spolujezdce... je to strašné, když někoho vezu a on se drží toho madla... fakt to fest vrže! dá se to madlo nějak sundat, eventuelně namazat? mám MR08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Hele vorlíku, máš auto v záruce takže hurá do servisu...a na mazáání wédéčkem se jim vykašli, výměna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 asi ano... doufám, že mi neřeknou, že si mám pustit rádio! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Tak se zeptáš, jestli i s ním je něco špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenin Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Vedel by si mi aspon orientacne povedat kolko ta lista stoji? Pripadne aj cislo dielu, nech ho viem objednat. Mam Octavku 05 a ked sa v rozhorucenom aute pusti klima, je to ako keby clovek luskal orechy.. Na to cislo dielu sa pytam preto, aby som nekupil nahodou ten isty co mam.. zo starych zasob. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosi Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Zdravím všechny poprosil bych Vás o radu už nevím kde hledat. Mám octavii 2 rv.07 sedan. Když jedu na čtyrku nebo na pětku při 3000-4000otáčkách tak slyším vrčení z právé části spolujezdce auto jsem měl v servisu zkoušeli rozbebrat kastl a podlepit ho jestli to nedělá větrák, ale při dnešní projížďce opět auto v těchto otáčkách začalo bzučet, už jsem z toho nešťastnej mohl bych poprosit zda někdo nemá s tímto zkušenosti nebo prosím o radu. Všem předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Nemáš nahoře v "brýlenboxu" zapomenuté sluneční brýle? Myslím to vážně - v létě mi auto začalo jakoby od spolujezdce z ničeho nic bzučet... manželka zase tvrdila, že to jde od řidiče. Štvalo mě to neskutečně. Až pak jsem zjistil, že ty její sluneční brejle v tom boxu bzučí jako roj čmeláků - volné nožičky, vibrace TDI a máš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosi Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Nemáš nahoře v "brýlenboxu" zapomenuté sluneční brýle? Myslím to vážně - v létě mi auto začalo jakoby od spolujezdce z ničeho nic bzučet... manželka zase tvrdila, že to jde od řidiče. Štvalo mě to neskutečně. Až pak jsem zjistil, že ty její sluneční brejle v tom boxu bzučí jako roj čmeláků - volné nožičky, vibrace TDI a máš to ahoj brýle tam nemám to jsem už také zkoušel :-) je to někde u spolujezdce když jedu nad 3000 otáček začne to dělat jakmile vypnu větrání kompletně jakoby se to utlumí, ale poté to začne dělat znova. Nevím jestli s tím nemám jet do autorizovaného servisu jestli se s tímto nesetkali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosi Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 tak už jsem zjistil co to je. Při otáčkách cca 3000-4000/min mi začne vybrovat sermo motor pro nastavování klapek klimatizace u spolujezdce. Nachází se u spolujezde po levé straně. Rozdělal jsem ho a chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte s tímto zkušenosti. Myslel jsem, že bych motorek prostříkl kontakt sprejem prosím o radu. Velice děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajgi Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 vie mi niekto poradit, jak tie listy vybrat z palubovky - pokial mozno "bezbolestne"?? listy, ktore tam chcem dat, uz mam nachystane, len neviem jak na to... dik za odpoved! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.