Martin.VIP Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Zdarec, řeším teď takový problémek. Teploty si už vyžádali zapnutí klimatizace, a všiml jsem si, že po sepnutí spojky na kompresoru za jízdy mi znatelně auto cukne a zpomalí, dále při sepnutí ve stoje mi jde o dost více stuha servo a jakoby bzučelo při otáčení volantu, nevím jak to popsat... jinak Octavia, 1,9 TDI, 81 kw, naj. 170 tis. r. v. 1999. Děkuji všem za informace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Zdarec, řeším teď takový problémek. Teploty si už vyžádali zapnutí klimatizace, a všiml jsem si, že po sepnutí spojky na kompresoru za jízdy mi znatelně auto cukne a zpomalí, dále při sepnutí ve stoje mi jde o dost více stuha servo a jakoby bzučelo při otáčení volantu, nevím jak to popsat...jinak Octavia, 1,9 TDI, 81 kw, naj. 170 tis. r. v. 1999. Děkuji všem za informace... To že auto zpomalí je podle trochu normální - klima přece jenom ubere výkon vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 zapnutí klimy vždy zpomaluje vůz,jakoby přibrzdí jak si správně popsal,vzroste také spotřeba,co se týče serva,u mně jsem to sice nezpozoroval,nicméně pokud to dělá jen s klimou,tak bych to neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Souhlas, taky mi to s motorem trochu škubne, ale servo jde normálně. Když přidáš plyn tak servo jde normálně? Kontroloval si olej v servu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.