Publikováno Červen 2, 200817 r koukněte sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry792150
Červen 2, 200817 r Promin najek se mne motaji pismenka..... Budu mit na hore Superb a pod tim psane vysito Simply clever
Červen 3, 200817 r 3x v černé barvě Superb, na návrhu písmenko R nebylo, tak jsem to neřešil Dík za tip.
Červen 6, 200817 r Taky už jsou na cestě v barvě vozu a nápis v barvě interiéru.Super jednání,rychlý přístup,tak se mi to líbí,díky za tip.
Červen 9, 200817 r Autor j pekny, borec fak dobrej. jsem mu poslal fotku napisu z novyho supa a ukazal mi to. jestli to takhle cu..... no hodne dobrej pristup. a dela aji rucniky a tak ruzne.....
Červen 9, 200817 r j pekny, borec fak dobrej. jsem mu poslal fotku napisu z novyho supa a ukazal mi to. jestli to takhle cu..... no hodne dobrej pristup. a dela aji rucniky a tak ruzne..... Fakt hustej borec,díky tobě za typ i za nápis. Já vím je to tvoje kopie,ale nebyl čas nic vymíšlet a ani jsem nechtěl,jenom nápis Superb.
Červen 10, 200817 r Autor j-novis : kdybych nechtel aby to nekdo mel tak to tady nezverejnim....naopak tekhle pokud to budete vozit na zadnim sedadle tak se treba nekde pozname po ceste Petrik : he no uvidime....
Červen 11, 200817 r j-novis : kdybych nechtel aby to nekdo mel tak to tady nezverejnim....naopak tekhle pokud to budete vozit na zadnim sedadle tak se treba nekde pozname po ceste Petrik : he no uvidime.... Super,mám je na zadním okně a jsou pekelně dobrě vidět.
Červen 13, 200817 r Tak jsem si taky objednal dva polštářky ve středu a dnes mi došly.Paráda.Kromě nápisu superb jsem si ještě nechal pod to hodit 2.5TDi a z druhé strany nápis Vick
Duben 22, 200916 r Tak jsem si chtěl udělat radost polštářky ale ten odkaz nefunguje, poradí někdo!!!
Duben 22, 200916 r Tak jsem si chtěl udělat radost polštářky ale ten odkaz nefunguje, poradí někdo!!! Sehnal jsem ty samé na Aukru, zkus se mrknout tam. Pravděpodobně to bude od stejnýho zdroje.
Duben 22, 200916 r Sehnal jsem ty samé na Aukru, zkus se mrknout tam. Pravděpodobně to bude od stejnýho zdroje. Na aukru jsem je viděl ale mám jiný požadavek.
Duben 22, 200916 r jo jo měl by to být ten samý dodavatel a to cos viděl na aukru tak je jen předloha.Vyšije ti cokoli a v jakékoli velikosti.Jen pošleš předlohu a do dvou dnů je to doma.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.