Březen 20, 201312 r 700 - 800 tis kc minimalne no já myslím samozřejmě se stejnou výbavou, jako je tady ta 1,8 To pak bude asi dost přes mega. No fuj v téhle třídě. To je fakt lidovka.
Březen 20, 201312 r pokud budes chtit vybaveny OIII RS tak bych to videl urcite pres mega okolo cca 1 100 000 - 1 200 000 kc
Březen 21, 201312 r To se naprostro zbláznili za tu cenu, třeba jsem na Jarově viděl Superb combi v naprosto plné výbavě kdy již nebylo možný nic doobjednat a byl za 999 tisíc. A to se nemůže vůbec srovnávat s jakoukoliv OIII díky jiné třídě. Pokud tedy myslí tu cenu Škoda vážně u RS tak vyrobí jen pár aut, konkurence totiž nabízí úplně něco jiného za tyto peníze. A co je podstaný, auta tak rychle ztrácí cenu, že je to absolutní nerozum koupit auto nižší střední třídyv této úděsné ceně. To by muselo bejt pozlacený s diamantem na šatpáce.
Březen 21, 201312 r No ale nutno říct, že na tom Superbu musela být obrovská sleva. Podle konfigurátoru by to muselo být taky tak za 1,25 mio. To moje auto např. je v plné ceně za 1,05 mio a zdaleka tam všechno není a v Německo totéž stojí dokonce 1,2 mio. . Ale samozřejmě jsem ho kupoval taky za podstatně nižší cenu.
Březen 21, 201312 r patrikcevela: Dřív se čekalo,až se sejde víc aut a pak se lakovali zvláštním lakováním.Barva je dražší jak metalíza.Jsou to barvy,co se dřív používali.
Březen 21, 201312 r Ano, na konfigurátoru může stát RS přes milion, ale nikdy ho za tolik prodávat nebudou prodejce dá vždy nějakou slevu. wolf: mi řekni, které značky nabízejí na tuhle cenu lepší sportovní vůz? a jestli vytáhneš Kiu Pro Ceed nebo Polo GTI, takže už jsi fakt na hlavu. Konkurenci pro O3 RS beru možná tak BMW M5 a to pod milion fakt nestojí
Březen 21, 201312 r samurai: výkonem jsou samozřejmě jinde myslel jsem prostorově dobře .. tak možná nějaké Mondeo, Laguna.. ale oboje jsou přes milion myslím ale jak říkám, RS nebude u prodejce stát přes milion vzal bych cenu současného RS a přidal cca 40 000 kč
Březen 21, 201312 r A co vlastně taková Jetta Sport? Asi jsem ji v reálu tedy nikdy neviděl, moc časté auto to není, ale rozměry OK, v názvu to má "sport", takže to bude něco jako "RS" u Octavie. Má 210 koní a stojí ceníkově 575 000 Kč. To vypadá celkem zajímavě. A je to "das auto". Já ten kufr u Octavie mám fakt rád, ale poslední dobou mě nějak zaujal (čím jsem starší, tím jsem divnější) nový Leon... verze FR je sympaticky vybavená, s 1,8 TSi 180k stojí 490 000 Kč a mně se prostě líbí. No uznávám, že dostávám trochu zaječí úmysly... ale zas to pořád není od Škody tak daleko.
Březen 21, 201312 r Dix1: cize ziadny vyber z pantone vzorkovniku? len farby co sa pouzivali pred tym? tak to je dost fail...
Březen 21, 201312 r Takže z mého pohledu dát za auto nižší střední třídy jako je OIII více než 600 TKč je totální ekonomický nesmysl a protože s dále vzrůstající cenou se rychle zvyšuje nabídka konkurence. Například plánovaná cenová hladina sportovní RS která je v stejné cenové kategorii jako SUV které jsou vhodnější na naše rozbitý silnice a je v nich daleko větší bezpečnost. Komu neimponují tak si může vybrat auto střední třídy jiných Evropských výrobců a dostane hodně přidaný hodnoty. Za další proč beru tu cenu absolutně nsmyslnou, právě jsem se vrátil ze servisu Škoda kde mi měnili rozvody na 1,8 T pro 178 Tkm. Probral jsem s technikama problematiku současných koncernových motorů a poznatky jsou dost tragický a v tu chvíli jsem byl hrdej na můj AGU kterej slouží bez jediný závady 14 let. Jenže dnešní konstrukce současných motorů je bohužel na jíné bázi a proto beru tu uvažovanou cenu RS jako nesmysl.
Březen 21, 201312 r Máš tam normální vzorník barev+x barev zvláštního lakování.Koukni se do konfigu u FII nebo SII. http://cc.skoda-auto.com/cze/pages/step3.aspx Upraveno Březen 21, 201312 r od Dix1
Březen 21, 201312 r než dát za škodovku RS nižšší střední třídy milion,to už raději 100 tisíc přidám a vemu BMW 3 Gran Turismo http://www.auto.cz/cesky-trh/ kvalita a spolehlivost uplně na jiné urovni..
Březen 21, 201312 r moje cena byla jenom odhadova co sem typoval,.... tedka kdyz se nad tim tak zameslim, tak bych to videl na cenu za maximalne vybaveny RSko tak okolo 1 000 000 kc ....... kdyz to vezmeme uvahou OII FL RS zacina na nejakych 730 000 kc ... kdyz k tomu pripocteme takovejch 50 000 kc tak zde by mohlo zacina OIII RS ( 780 000 kc ) ..... no a pak to dovybavit by uz nemel byt takovy nakladny problem,.... protoze za ty prachy je kravina aby byl vevnitr jenom volant a sedacky ....... pak taky zalezi, jak na tom bude zacinat motor 2.0 TDI CR 135 kw a 2.0 TSI 162 kw tudiz bych videl cenu NOVE OCTAVIE III RS v maximalne vybave na maximalni hranici 1 000 000 - 1 050 000 kc ale jak rikam je to jenom muj typ nevim totiz kolik stala OII FL RS v maximalni vybave EDIT: ................ nasel sem cenik OII FL RS a kdyz sem vzal liftback + motor 2.0 TSI 147 kw a dovybavil ji vsim moznym co slo vysla mi tato nadherna cena ........................ ------- 1 037 711 kc -------- ................ tak kolik muze stat tim padem OIII RS myslim ze s cenou co typuji nebudu az tak moc daleko od pravdy i v pripade tech prvnich typu kde podstatne DIESEL byl o nejakych 50 000 kc drarsi a to se bavime o verzi liftback,... combi bude taky drazsi takze prvni odhady 1 200 000 kc se mi zda hodne realny .... na KONFIGURATOR Upraveno Březen 21, 201312 r od Lukason
Březen 21, 201312 r No to je teda pálka a jsem zvědavej kterej mozkovej akrobat by to dal za auto nižší střední třídy. Třeba ten Superb combi na Jarově v naprosto plný výbavě za 999 tisíc, pravda po slevě, ale alespoň ve střední třídě. Jenže pak si vezměmě za kolik je takový auto prodejný den po koupi. 30% ceny je ihned fuč protože je problém sehnat solventní zájemce, viz problém prodat nové a dále cena rychle kesá než se ustálí na delší dobu na cca 40 % pořizovací ceny. Prostě od určitý cenový hranice je lepší koupit auto odpovídajicí této hodnotě a to v případě milionu je jednoznačně střední třída.
Březen 21, 201312 r Ono záleží co nabídne facelift SII,protože zatím je OIII technicky vyspělejší.Ten na Jarově je 103 KW 4x4.Já jel s 125 KW DSG a ten je na ježdění přijatelnější.Nesmíš brát ceníkové ceny.Většinou je sleva na dražší konfigurace kolem 10-12%.Pokud je třeba zákaznická skupina,tak tam máš normální slevu+slevu pro tu skupinu a to je i nad 12%.
Březen 21, 201312 r Já si osobně myslím, že O3 RS s 2.0 TSI u prodejce bude maximálně za 900 000 kč. Jinak máš dojem, že BMW 3 GT je auto střední třídy? Já mám dojem, že není BMW 3 je prostorově řazeno někam ke Golfu a Leonu (když vezmu jen koncern) a to střední třída není ani omylem. Nic méně, každej ať si koupí to, co chce mě přijde nemysl si vůbec kupovat nové auto a taky to tady někomu nevyvracím a 14 let stará O1 se nedá srovnávat s dnešníma autama, prostě to auto bylo stavěno úplně jinak, než dnešní auta a to taky nemá cenu řešit.
Březen 21, 201312 r Píšou,že BMW 3 Gran Turismo rozvorem 2,9 atakuje vyšší střední třídu,podle toho může každý usoudit,že nižšší střední třída to asi nebude.. nejde vůbec o slovíčka,prostě je to uplně někde jinde.. jo a octavka nemá ani 2700mm rozvor.. Upraveno Březen 21, 201312 r od manfroto
Březen 21, 201312 r Ach jo. srovnávat OIII s BMW?? Některé příspěvky nemá cenu ani číst. Podívám se na to kdo ho píše a už dál ani nečtu
Březen 21, 201312 r jak můžete BMW 3 přirovnávat k OIII, proboha. To je úplně jiná třída a samozřejmě i jiná cena. V tom ceníku 3 GT je základ a jak známo u BMW se připlácí úplně za všechno, takže v základu naprostej žebrák a to bych teda sorry ani BMW s takovou šajze výbavou nechtěl.
Březen 21, 201312 r Octávka nikdy nebude ve střední třídě protože na to nemá ani parametry a ani použité materiály. Maximálně tak svojí délkou, ale to je jen optický klam. Třeba provedení podvozku jí jasně směřuje do nižší střední třídy a motorizace také. Takže proto je jakákoliv cena nad 600 tisíc přemrštěná a osobně bych vybíral jinde.
Březen 21, 201312 r Ach jo. srovnávat OIII s BMW?? Některé příspěvky nemá cenu ani číst. Podívám se na to kdo ho píše a už dál ani nečtu nečti a ani neodepisuj.. za ty prachy už raději BMW
Březen 21, 201312 r Nikdo nebrani jinak musi ms jirkou souhlasit, porovnavat Olll s BMW 3 je prasarna to je jak by někdo srovnaval mixer s mihačkou na beton
Březen 21, 201312 r ono i BMW má své třídy a nezačíno od neskonale luxusní a vejš... bylo tu zmiňována cena OIII RS milion a podobně..to dám raději za lepší značku...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.